تایید شد: No Man’s Sky در راه pc

rahyarpaul

کاربر سایت
در آخرین شماره مجله edge اقای sean murray تایید کرد که no man sky برای pc نیز عرضه میشود اما با یک تاخیر 3-12 ماهه
آقای مورای گفت hello games همیشه نسخه pc را در ذهن داشت
و گفت در ذهن من console -y به مفهوم فریم دهی خوب و کنترل سریع است و pc میتواند این را انجام دهد و این یک تعریف است و گفتن آن برای من سخت بود
با شروع نسل جدید این سومین انحصاری مطرح کنسولی است که برای pc عرضه میشود.
No-Mans-Sky-feature-672x372.jpg

http://www.dsogaming.com/news/confi...ed-no-mans-sky-coming-to-pc-after-ps4-release

خب بگو انحصاری زمانیه چرا میپیچونی :دی
خب ما هم همینو گفتیم تازشم گفتیم چقدر طول میکشه فقط یکم بازش زیاده یه بازه 9 ماهه
ولی پیچوندنش مال من نیست تقصیر مورای هست من هنوز نفهمیدم این console-y چی هست اصلا صحبتاش مفهوم نبود احتمالا به معنی چیزی که میتونه رو کنسول باشه و انجام بشه هست یعنی console-yes
بازم هنوز درک نکردم خوب هرچی کنسول اجرا میشه قطعا رو pc اجرا میشه ولی ممکنه اونی که رو pc اجرا میشه رو کنسول نشه ،و این اینقدر مشقت نداشته اقای مورای

جدیدن چرا مراحل تکمیل بازیا و بتاشون رو کنسول میگذره !؟ :دی قبلنا اول میومد رو پی سی هر چی درب و داغون بود بعد که تازه خوب میشد باگ و ایناش رفع میشد پورت میشد واسه کنسول :دی

جدیدن چرا مراحل تکمیل بازیا و بتاشون رو کنسول میگذره !؟ :دی قبلنا اول میومد رو پی سی هر چی درب و داغون بود بعد که تازه خوب میشد باگ و ایناش رفع میشد پورت میشد واسه کنسول :دی
خب اوايل نسل هفت كنسولا در حد high end pc بودن، رو pc ميساختن دستشون باز بود. الان كنسولا عقب ترن، رو كنسولا ميسازن كه لازم نباشه كيفيت بازى رو برا كنسول كم كنن!
منکه خوشم نیومد از این بازی تنها جذابیتش دنیاهای زیادش بود

سر نمایش این بازی تو e3 ساعت 6 صبح خوابم برد
پس يه گرز بگيريم اژدها بكشيم؟
مثال ميزنم:
بازيهاى چرتى مثل world of warcraft و dota 2 باعث ميشن بازى فوق العاده اى مثل EVE Online تو top 3 MMO نباشه... كلا بازيهاى مسخره ى گرز و جادوگر و اينا باعث كم شدن پلير هاى سبك Space simulator شدن... واقعا درك نميكنم مردمو... بازى هاى space simulator عالى رو ول ميكنن ميرن جادوگرى بازى ميكنن...
من كه crazy fan اين بازيم... و براى PC Gamer ها خوشحالم...

خب اوايل نسل هفت كنسولا در حد high end pc بودن، رو pc ميساختن دستشون باز بود. الان كنسولا عقب ترن، رو كنسولا ميسازن كه لازم نباشه كيفيت بازى رو برا كنسول كم كنن!

پس يه گرز بگيريم اژدها بكشيم؟
مثال ميزنم:
بازيهاى چرتى مثل world of warcraft و dota 2 باعث ميشن بازى فوق العاده اى مثل EVE Online تو top 3 MMO نباشه... كلا بازيهاى مسخره ى گرز و جادوگر و اينا باعث كم شدن پلير هاى سبك Space simulator شدن... واقعا درك نميكنم مردمو... بازى هاى space simulator عالى رو ول ميكنن ميرن جادوگرى بازى ميكنن...
من كه crazy fan اين بازيم... و براى PC Gamer ها خوشحالم...

lol؟
شما دازی کسایی که به این بازی میگن مسخره رو هدف قرار میدی بعدش خودت به بازی های شاخ دیگه میگی مسخره ؟
هرکسی طرفدار یک سبکه.. یک نفر از این بازی خوشش نیومده همون سبک بازی رو دوست داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or