تایید شد: ۲۳ آگوست Inside به PS4 می‌آید

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
hcz2mwe95yqkh1c1n974.jpg
«Inside» آخرین ساخته استدیوی «Playdead»، که عنوان تحسین شده «Limbo» را در کارنامه خود دارد، هم‌اکنون برای پلتفرم Xbox One و PC قابل دسترسی بوده و به زودی در تاریخ ۲۳ام ماه جاری میلادی در دسترس دارندگان PS4 نیز قرار خواهد گرفت. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

«Inside» داستان پسر بچه تنها و شکار شده‌ای را دنبال می‌کند، که خود را در میان یک پروژه تاریک می‌یابد.

برای کسب اطلاعات بیشتر از این عنوان می‌توانید نقد منتشر شده از «Inside» توسط بازی‌سنتر را مطالعه کنید.

لینک منبع

ممنون... قیمتش خوبه به نظرتون برای شهریور بگیرم یا منتظر FS (تخفیفات پلی استیشن) بشم؟
بازی بسیار زیبایی هست.نمراتشم که ترکونده.
ولی فقط 4ساعت گیم پلی داره.ارزشش تکرارشم از نظر بنده پایینه چون پازل ها حلشون یک بار مزه میده و برای بار دوم فتح تکراری میشه.
خودم به شخصه هم اینساید هم فایرواچ رو میزارم برا تعطیلات کریسمس یا بلک فرایدی میگیرم

بازی بسیار زیبایی هست.نمراتشم که ترکونده.
ولی فقط 4ساعت گیم پلی داره.ارزشش تکرارشم از نظر بنده پایینه چون پازل ها حلشون یک بار مزه میده و برای بار دوم فتح تکراری میشه.
خودم به شخصه هم اینساید هم فایرواچ رو میزارم برا تعطیلات کریسمس یا بلک فرایدی میگیرم
نمیدونستم چهار ساعت هست!!
ولی به هر حال همون یک بارشم خیلی لذت بخش هست با لیمبوش که خیلی حال کردم و هم روی 360 و PC و موبایل هر کدوم یک بار تمومش کردم و اگر بخوای بعد از مدتی دوباره بری خوبه
حجم بازی چقدره؟

با احترام به تموم بازیهای Indie!
ولی به لطف ارزش پول کشورمون کلا بازیای Indie رو روی PC بریم بهتره!اونم زمانیکه سیل بازیهای خفن سال هست کمکم!
البته بازم میگم جایگاه و احترام بازیهای زیبایی مثل این واقعا بالاست!

• Like
Reactions: .:Ranger:.
ایشون رو باید روی PC گرفت تا ارزون بیفته. 20 دلار گرونه!:D
آره واقعن ارزش پولمون اینقدر ذلیل نشده بود با بیست هزار تومن سرو تهش هم میومد

با احترام به تموم بازیهای Indie!
ولی به لطف ارزش پول کشورمون کلا بازیای Indie رو روی PC بریم بهتره!اونم زمانیکه سیل بازیهای خفن سال هست کمکم!
البته بازم میگم جایگاه و احترام بازیهای زیبایی مثل این واقعا بالاست!
دقیقن... ولی مشکل اینجاس PC درست درمونی ندارم شیش سالی میشه ارتقا ندادم

نمیدونستم چهار ساعت هست!!
ولی به هر حال همون یک بارشم خیلی لذت بخش هست با لیمبوش که خیلی حال کردم و هم روی 360 و PC و موبایل هر کدوم یک بار تمومش کردم و اگر بخوای بعد از مدتی دوباره بری خوبه
حجم بازی چقدره؟
حقیقتش از حجم خبری ندارم شرمنده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or