![hcz2mwe95yqkh1c1n974.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F8pic.ir%2Fimages%2Fhcz2mwe95yqkh1c1n974.jpg&hash=e231a2f62b3a1540603e50d93791b649)
«Inside» داستان پسر بچه تنها و شکار شدهای را دنبال میکند، که خود را در میان یک پروژه تاریک مییابد.
برای کسب اطلاعات بیشتر از این عنوان میتوانید نقد منتشر شده از «Inside» توسط بازیسنتر را مطالعه کنید.
لینک منبع
20 دلاربغد از یک سال بالاخره برگشتم...
خوشحالم که برای PS4 عرضه می شه اونم به این سرعت...
قیمت بازی تو XBL چقدره؟
ممنون... قیمتش خوبه به نظرتون برای شهریور بگیرم یا منتظر FS (تخفیفات پلی استیشن) بشم؟20 دلار
بازی بسیار زیبایی هست.نمراتشم که ترکونده.ممنون... قیمتش خوبه به نظرتون برای شهریور بگیرم یا منتظر FS (تخفیفات پلی استیشن) بشم؟
نمیدونستم چهار ساعت هست!!بازی بسیار زیبایی هست.نمراتشم که ترکونده.
ولی فقط 4ساعت گیم پلی داره.ارزشش تکرارشم از نظر بنده پایینه چون پازل ها حلشون یک بار مزه میده و برای بار دوم فتح تکراری میشه.
خودم به شخصه هم اینساید هم فایرواچ رو میزارم برا تعطیلات کریسمس یا بلک فرایدی میگیرم
آره واقعن ارزش پولمون اینقدر ذلیل نشده بود با بیست هزار تومن سرو تهش هم میومدایشون رو باید روی PC گرفت تا ارزون بیفته. 20 دلار گرونه!![]()
دقیقن... ولی مشکل اینجاس PC درست درمونی ندارم شیش سالی میشه ارتقا ندادمبا احترام به تموم بازیهای Indie!
ولی به لطف ارزش پول کشورمون کلا بازیای Indie رو روی PC بریم بهتره!اونم زمانیکه سیل بازیهای خفن سال هست کمکم!
البته بازم میگم جایگاه و احترام بازیهای زیبایی مثل این واقعا بالاست!
حقیقتش از حجم خبری ندارم شرمنده.نمیدونستم چهار ساعت هست!!
ولی به هر حال همون یک بارشم خیلی لذت بخش هست با لیمبوش که خیلی حال کردم و هم روی 360 و PC و موبایل هر کدوم یک بار تمومش کردم و اگر بخوای بعد از مدتی دوباره بری خوبه
حجم بازی چقدره؟
دقیقن... ولی مشکل اینجاس PC درست درمونی ندارم شیش سالی میشه ارتقا ندادم