ramsam2 کاربر سایت Aug 4, 2012 #31 سلام به همه کوردا من مهاباد میشینم خب الان سوال ببینم انجام کوردا هوای همو دارن یه فیلم اموزشی هست که بزارید واسم خودم بتونم راحت و مطمن LT دستگامو عوض کنم؟ هالا از خودتون فیلم بگیرید بزارید تو انجمن میدونید چه شاهکاری میشه
سلام به همه کوردا من مهاباد میشینم خب الان سوال ببینم انجام کوردا هوای همو دارن یه فیلم اموزشی هست که بزارید واسم خودم بتونم راحت و مطمن LT دستگامو عوض کنم؟ هالا از خودتون فیلم بگیرید بزارید تو انجمن میدونید چه شاهکاری میشه
S samanhp کاربر سایت Aug 31, 2012 #32 سامان هستم از سنندج کنسول ایکس باکس 4 گیگ باندل کینکت... ال تی 2 ... از بازی خورها بازی می گیرم. جایی به جز اونجا هست سنندج؟
سامان هستم از سنندج کنسول ایکس باکس 4 گیگ باندل کینکت... ال تی 2 ... از بازی خورها بازی می گیرم. جایی به جز اونجا هست سنندج؟
hazhirmahmodi کاربر سایت Oct 29, 2012 #33 سلام من اهل بانه هستم اسلیم 250 دارم و بازی های جدید اونم از شهریور به بالا
A ARMAN LOVELY کاربر سایت Dec 4, 2012 #34 سلام به همگی منم هستم اگه می شه یه آدرس بدید که قیمتهاش مناسب باشه برای خرید XBOX 360 SLIM