exastin کاربر سایت Jan 24, 2011 #1 درود بر شما تاپیک اردبیل رو پیدا نکردم گفتم بهتره خودم ایجادش کنم. هرکی تو اردبیل XBOX 360 داره بیاد تو این تاپیک و با هم آشنا بشیم ممنون
درود بر شما تاپیک اردبیل رو پیدا نکردم گفتم بهتره خودم ایجادش کنم. هرکی تو اردبیل XBOX 360 داره بیاد تو این تاپیک و با هم آشنا بشیم ممنون
exastin کاربر سایت Feb 5, 2011 #2 فکر نمی کردم هیچ کس نباشه که حداقل یک پست بزاره بگه سلام از اردبیل هم نباشه باز قبوله ها
exastin کاربر سایت Feb 20, 2011 #4 نوشته شده توسط vb.mohsen2: سلام.پاساژ نور؟ lt+ بیشتر... سلام داداش آره نور
SNAKE=BIGBOSS کاربر سایت Mar 22, 2011 #5 نوشته شده توسط exastin: فکر نمی کردم هیچ کس نباشه که حداقل یک پست بزاره بگه سلام از اردبیل هم نباشه باز قبوله ها بیشتر... سلام من نزدیک5 ساله تو لایوم از اردبیل بیایین لایو من هستم
نوشته شده توسط exastin: فکر نمی کردم هیچ کس نباشه که حداقل یک پست بزاره بگه سلام از اردبیل هم نباشه باز قبوله ها بیشتر... سلام من نزدیک5 ساله تو لایوم از اردبیل بیایین لایو من هستم
AmiR SHinoda کاربر سایت Mar 31, 2011 #6 salam bar hameh dostan man amiram 19 saeh az sarein man xbox360 daram heh
exastin کاربر سایت Apr 19, 2011 #7 نوشته شده توسط AmiR SHinoda: salam bar hameh dostan man amiram 19 saeh az sarein man xbox360 daram heh بیشتر... دمت گرم داداش حالشو ببر hehe :d
نوشته شده توسط AmiR SHinoda: salam bar hameh dostan man amiram 19 saeh az sarein man xbox360 daram heh بیشتر... دمت گرم داداش حالشو ببر hehe :d
hosein ati کاربر سایت Jun 7, 2011 #8 سلام بر همگی.شما ها کلا از کجا خریدین xbox تون رو؟ بازی هاشو از کجا میگیرین؟چهار راه نه؟ اگه الان من بخوام بخرم کدوم فروشگاه ارزون تر میده؟
سلام بر همگی.شما ها کلا از کجا خریدین xbox تون رو؟ بازی هاشو از کجا میگیرین؟چهار راه نه؟ اگه الان من بخوام بخرم کدوم فروشگاه ارزون تر میده؟