B!G BOSS کاربر سایت Apr 24, 2010 #1 سلام دیدم اصلا خبری از تبریز نیست گفتم بزنم تا خبری بشه کسانی که پی اس پی دارید دوست دارید قرار بزاریم با هم مولتی بزنیم
سلام دیدم اصلا خبری از تبریز نیست گفتم بزنم تا خبری بشه کسانی که پی اس پی دارید دوست دارید قرار بزاریم با هم مولتی بزنیم
ehsan012 کاربر سایت Apr 26, 2010 #2 نوشته شده توسط arefkarimzadeh: سلام دیدم اصلا خبری از تبریز نیست گفتم بزنم تا خبری بشه کسانی که پی اس پی دارید دوست دارید قرار بزاریم با هم مولتی بزنیم بیشتر... سلام psp تو از کجا خریدی چند؟
نوشته شده توسط arefkarimzadeh: سلام دیدم اصلا خبری از تبریز نیست گفتم بزنم تا خبری بشه کسانی که پی اس پی دارید دوست دارید قرار بزاریم با هم مولتی بزنیم بیشتر... سلام psp تو از کجا خریدی چند؟
B!G BOSS کاربر سایت Apr 26, 2010 #3 `پی اس پی رو از یکی از دوستانم خریدم در همان زمانی که380 بود من خریدم 190 بعدش مموری 8گیگ وکیف وغیره کلا شد 270 تومان اقا شما جایی بازی نمی کنید
`پی اس پی رو از یکی از دوستانم خریدم در همان زمانی که380 بود من خریدم 190 بعدش مموری 8گیگ وکیف وغیره کلا شد 270 تومان اقا شما جایی بازی نمی کنید
X-BOY کاربر سایت May 9, 2010 #4 منم هستم اگه خواستین قرار بزارین بازی کنیم آخرین ویرایش: May 15, 2010
B!G BOSS کاربر سایت May 17, 2010 #6 با سلام چه بازی رو مولتی بزنیم gran turismچی اول اون رو مشخص کنید بعد قرار بزاریم و شما در کجا دانشجو هستید اقای دانی شهناز چطور است تو همون پاساز چهل ستون یا سهند
با سلام چه بازی رو مولتی بزنیم gran turismچی اول اون رو مشخص کنید بعد قرار بزاریم و شما در کجا دانشجو هستید اقای دانی شهناز چطور است تو همون پاساز چهل ستون یا سهند
dani69 کاربر سایت May 20, 2010 #7 من ایت هفته امدم تهران راست میگید بازی رو مشخص کنید تو کلاس تمرین کنم واقعیت بازی های من کمه بعد بابا کمیم جم میشیم خونه من رشدیه هم بازی هم بگو بخند چه طوره
من ایت هفته امدم تهران راست میگید بازی رو مشخص کنید تو کلاس تمرین کنم واقعیت بازی های من کمه بعد بابا کمیم جم میشیم خونه من رشدیه هم بازی هم بگو بخند چه طوره
B!G BOSS کاربر سایت May 20, 2010 #8 نوشته شده توسط dani69: من ایت هفته امدم تهران راست میگید بازی رو مشخص کنید تو کلاس تمرین کنم واقعیت بازی های من کمه بعد بابا کمیم جم میشیم خونه من رشدیه هم بازی هم بگو بخند چه طوره بیشتر... سلام دوست عزیز شما اهل کجایی و خونه منظور خونه خودت دانشجویی یا خانوادگی بازی هم مشکلی نیست می دیم نری بخری ها ها ها اگه این طوری بشه وجمع امون بیشتر خوب است
نوشته شده توسط dani69: من ایت هفته امدم تهران راست میگید بازی رو مشخص کنید تو کلاس تمرین کنم واقعیت بازی های من کمه بعد بابا کمیم جم میشیم خونه من رشدیه هم بازی هم بگو بخند چه طوره بیشتر... سلام دوست عزیز شما اهل کجایی و خونه منظور خونه خودت دانشجویی یا خانوادگی بازی هم مشکلی نیست می دیم نری بخری ها ها ها اگه این طوری بشه وجمع امون بیشتر خوب است
dani69 کاربر سایت May 20, 2010 #9 من خونم دانشجویی هست خودمم و یه رفیق من تهرانی هستم خواستی شماره و بگو بدم من ارشیو فیلم دارم یه جورایی
من خونم دانشجویی هست خودمم و یه رفیق من تهرانی هستم خواستی شماره و بگو بدم من ارشیو فیلم دارم یه جورایی
B!G BOSS کاربر سایت May 20, 2010 #10 نوشته شده توسط dani69: من خونم دانشجویی هست خودمم و یه رفیق من تهرانی هستم خواستی شماره و بگو بدم من ارشیو فیلم دارم یه جورایی بیشتر... دانیال عزیز تو کدوم دانشگاه هستی ورشته ات چیست
نوشته شده توسط dani69: من خونم دانشجویی هست خودمم و یه رفیق من تهرانی هستم خواستی شماره و بگو بدم من ارشیو فیلم دارم یه جورایی بیشتر... دانیال عزیز تو کدوم دانشگاه هستی ورشته ات چیست
dani69 کاربر سایت May 21, 2010 #11 من دانشگاه ازادی بودم اما تبعید شدم ممقان روبروی شهرک اتفاقا بازم داشتم از اینجا تبعید میشدم که ............. این هفته وضعیت مغلوم میشه میکن بد اموزی دارم
من دانشگاه ازادی بودم اما تبعید شدم ممقان روبروی شهرک اتفاقا بازم داشتم از اینجا تبعید میشدم که ............. این هفته وضعیت مغلوم میشه میکن بد اموزی دارم
B!G BOSS کاربر سایت Oct 6, 2012 #12 واینک سال 2012 و این تاپیک خوابیده است و قرا ها هم هشم بر باد رفت و ما هم کارداین رو تموم کردیم لان کارشناسی هستیم و 2سال است در کف این هستیم جمع بشیم وبازی کنیم یادش بخیر چه زود گذشت از زمانی که این تاپیک رو زدم
واینک سال 2012 و این تاپیک خوابیده است و قرا ها هم هشم بر باد رفت و ما هم کارداین رو تموم کردیم لان کارشناسی هستیم و 2سال است در کف این هستیم جمع بشیم وبازی کنیم یادش بخیر چه زود گذشت از زمانی که این تاپیک رو زدم