تاپیک رسمی خواب و خیال قبل از E3

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت

xbox360logo2.jpg

درود

بلاخره صدایی نیز از جانب مایکروسافت شنیدیم !

مثل اینکه مایکروسافت امسال در صدد ترکاندن Megaton اصلی E3 است ! بمبی بزرگتر از رونمایی Natal در E3 2009 !

طبق ایمیلی که به اعضای Xbox.com فرستاده شده است ، مایکروسافت قول خبری بزرگتر از رونمایی Natal که در سال قبل اعلام شد را در کنفرانس اصلی خود داده است !

در این ایمیل امده است : E3 بزرگترین نمایشگاه بازی است و اینجا جایی است که باید بزرگترین رونمایی ها برای Xbox اعلام شود ! با توجه به رونمایی از Natal در کنفرانس سال گذشته شنیدن چیزی بزرگتر از ان سخت به نظر میرسد ! اما این طور خواهد بود !

" امسال در کنفرانس ما در E3 ما خبر بزرگتری ( BIGGER با حروف بزرگ هم درج کردن ) رو با شما سهیم خواهیم بود ! "

منتظر شنیدن صدای یک بمب اتمی باشید :biggrin1:

منبع

• Like
Reactions: soroushq and ghost
این سونی بیاد از MS یاد بگیره :d

یعنی در ارتباط با Accessories هست برای کنسول یا گیم ؟! :d

آخرین ویرایش:
خوش خبر باشی دکتر:دی
کفم برید! یعنی چی میتونه باشه؟! :-O
من فکر میکنم خبر اومدن یکی از عناوین انحصاری PS3 روی 360 باشه. (فقط حدس میزنم، لطفا فن بوی های عزیز درصدد کشتار بنده بر نیان)

دوستان لطفا حدس هاشون رو بزنند.:دی

اگه بخواد صحبتی از کنسول دستی بشه باید اول موفقیت Zune در نظر گرفته بشه ! من نمیدونم اصلا Zune و Zune HD برای MS موفقیت امیز بودن یا نه ؟! چون تو Portable Media Player سر رشته ندارم نمیتونم حدس بزنم خبرشون کنسول دستی هست یا نه ! ولی احتمال میدم حرف از 3D شدن بازیهاش باشه ! چون شایعاتش رو زیاد شنیده بودیم !

من میگم به 2 چیز ممکنه ربط داشته باشه 1 کنسول دستی ربط به کنسل شدن نمایش Valve

منم حدس میزنم یه کنسول پرتابل باشه ولی خیلی پیشرفته و ارزون

كلا ما كه از ماكروسافت جنس ارزون نديديم:biggrin1:

من فكر مي كنم يكم دارن به قضيه جو هم مي دن اما كلا اميدوارم يه چنتا سوپرايز خوب تو نمايشگاه باشه چون بيشتر بازي هاش كه لو رفت

اگه بخواد صحبتی از کنسول دستی بشه باید اول موفقیت Zune در نظر گرفته بشه ! من نمیدونم اصلا Zune و Zune HD برای MS موفقیت امیز بودن یا نه ؟! چون تو Portable Media Player سر رشته ندارم نمیتونم حدس بزنم خبرشون کنسول دستی هست یا نه ! ولی احتمال میدم حرف از 3D شدن بازیهاش باشه ! چون شایعاتش رو زیاد شنیده بودیم !

متوسط بود كلا نتونست به محبوبيت خوبي برسونتش اما زياد ربطي نداره چون قابليت يه كنسول دستي بازي مخصوصا اگه يه ورژن از ويندوز 7 روش باشه خيلي بيشتره بعيد نيست در كنار psp2 با nds 2 بخواد چنين چيزي معرفي كنه تا ببينيم چه رو مي كنه

مایکرسافت و بمب!
شاید یه کاری کنن که همه ایکس باکس 360 ها بترکن صداش شبیه بمب شه. در ضمن ناتال اون انتظاری رو که ازش دارید برآورده نمی کنه. آخه با ناتال چه بازی می شه کرد؟(فوتبال که نمی شه چون با کله میری تو دیوار ، در ضمن اگه بخوای به سمت عقب حرکت کنی که اصلا نمی شه .چون اونوقت صفحه نمایش تلویزیون رو نمی بینی .اگه مبارزه ای با شه که بازم نمی شه آخه همینجوری بدون آموزش که نمی شه لگد پراکنی کرد یهو دیدی یکی آسیب دید. اکشن شوتر اول شخص و سوم شخص هم تا حد خیلی زیادی سخت یه نظر میاد . پس فقط تو این بین می مونه حرکات موزون که باید بگم در این زمینه خیلی خوب کار خواهد کرد . این نظر من بود لطفا اگه کسی می تونه بدون به خرج دادن مقدار زیادی از تعصب من رو از گمراهی بیرون بیاره . با تشکر از همه دوستان گلم.

منم فکر میکنم خبری که از natal میتونه بزرگتر باشه باید مربوط به یه سخت افزار باشه . یعنی ممکنه مایکروسافت هم در دنیای کنسول پرتابل پا بزاره ؟ شایدم X360 رو ارزون تر کنه .

لابد آنونس اولین هیلو ـه 343 ...!!! انگار لازم شد برای حفظ جونم CF مایکرو رو لایو نبینم...:دی

به هر حال باید منتظر بود و دید ،شاید یه مرورگز واسه X360 باشه .........

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or