تاپیک جامع و اختصاصی بازی DOTA

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت تمام دوستان بازی سنتری
دیدم جای تاپیک dota در اینجا خالی هست گفتم که با زدن این تاپیک در کنار دوستان بازی سنتری درباره dota بحث کنیم
در این ساخت این تاپیک چندین هدف داریم
1 - اشنایی با دوستان dota باز در بازی سنتر
2 - برگزاری بازی های دوستانه با کسانی که تیم دارند در GG
3 - بحث و تبادل نظر پیرامون بازی dota
4 - اشنایی دوستان جدید با بازی dota ( یا همون اموزش)
5 - گزاشتن ریپلی های مسابقات داخلی و جهانی(در خواستی)

دوستان میتونند از الان شروع کنند تا تاپیک همیشه حالت گرم دوتا گونه خودش رو داشته باشد
picture.php

کار خوبی هست اما فکر کنم یه همچین تاپیک قبلا دیده بودم اما خب مهم نیست.من برای همکاری هستم البته اگه خواستین.من توی گارنا عضو هستم.اگه کسی مشکلی هم راجع به بازی داشت بپرسه مندرخدمت هستم.

کار خوبی هست اما فکر کنم یه همچین تاپیک قبلا دیده بودم اما خب مهم نیست.من برای همکاری هستم البته اگه خواستین.من توی گارنا عضو هستم.اگه کسی مشکلی هم راجع به بازی داشت بپرسه مندرخدمت هستم.
من هم همچین تاپیکی دیده بودم ولی خیلی قدیمی بود و پیداش نکردم موضوعش هم با این کمی تفاوت داشت برای شروع میتونیم با هم اشنا باشیم تا دوستان دیگه هم بیان شما چند سال هست که دوتا بازی میکنید من یک سال و نیم و بنظر من سرگرم کننده ترین بازی شبکه هست و پیشنهاد دارم دوستان بازی رو اگر دوست دارن بصورت نیمه وقت بازی کنند .(این نیمه وقت رو گفتم چون معتاد کننده است اگه تمام وقت بازی کنی از زندگی غافل میشی)

من هم همچین تاپیکی دیده بودم ولی خیلی قدیمی بود و پیداش نکردم موضوعش هم با این کمی تفاوت داشت برای شروع میتونیم با هم اشنا باشیم تا دوستان دیگه هم بیان شما چند سال هست که دوتا بازی میکنید من یک سال و نیم و بنظر من سرگرم کننده ترین بازی شبکه هست و پیشنهاد دارم دوستان بازی رو اگر دوست دارن بصورت نیمه وقت بازی کنند .(این نیمه وقت رو گفتم چون معتاد کننده است اگه تمام وقت بازی کنی از زندگی غافل میشی)
اصولا دوستانی که بازی رو شروع میکنن اول به صورت سرگرمی بازی میکنن تا آشنا بشن با بازی(حدود چند ماه)بعد به صورت lan توی گیم نت بازی میکنن که شرایط خاص خودش رو داره اما بعد از اون کسانی که بیشتر از بقیه علاقه دارن به صورت حرفه ای میتونن بازی کنن.
این مقدمه رو گفتم که من بگم چند سال دارم بازی میکنم راستش من پشت سرم هم بازی نکردم.اما اول 1 سال و نیم بازی کردم بعدش بازی رو ول کردم( حدود 10 تا ورژن)بعدش 2 سال به بازی کردم که به صورت حرفه ای بوده.و کلا ولش نکردم.و تازگیها به جمع آنلاین بازها پیوستم.

سلام یه پیشنهاد دوستانه باری اونایی که میخوان DOTA بازی کنن ، من خودم یه مدتی بود که اعتیاد فراوانی به این بازی(یا Mod) داشتم و صبح تا شب بازی میکردم ولی الان بازی رو بطور کام پاک کردم و دیگه سراغش نرفتم ، چون اولا خیلی وقت گیر و اعتیاد آوره ، دوما توی Garena و مخصوصا Room های ایران کاربران از سطح تربیتی و فرهنگی پایینی برخوردارند و مدام فحش و حرف های ناسزا به هم میگن. در واقع هدف اصلی بازی که بیشتر فان بودن و سرگرم کننده بودن هست از بین رفته و تبدیل شده به میدون جنگ ، سوما اگه پینگتون خوب نیست سراغ DOTA نرید چون هیچ Hostــی شما رو راه نمیده و قاعدتا نمیتونید Host هم بشید. در کل بنظر من این بازی خیلی بازی اعتیاد آور و خوبیه اما اگه مثل من جنبش رو ندارید(:d) سراغش نرید.

• Like
Reactions: hosein me
سلام یه پیشنهاد دوستانه باری اونایی که میخوان DOTA بازی کنن ، من خودم یه مدتی بود که اعتیاد فراوانی به این بازی(یا Mod) داشتم و صبح تا شب بازی میکردم ولی الان بازی رو بطور کام پاک کردم و دیگه سراغش نرفتم ، چون اولا خیلی وقت گیر و اعتیاد آوره ، دوما توی Garena و مخصوصا Room های ایران کاربران از سطح تربیتی و فرهنگی پایینی برخوردارند و مدام فحش و حرف های ناسزا به هم میگن. در واقع هدف اصلی بازی که بیشتر فان بودن و سرگرم کننده بودن هست از بین رفته و تبدیل شده به میدون جنگ ، سوما اگه پینگتون خوب نیست سراغ DOTA نرید چون هیچ Hostــی شما رو راه نمیده و قاعدتا نمیتونید Host هم بشید. در کل بنظر من این بازی خیلی بازی اعتیاد آور و خوبیه اما اگه مثل من جنبش رو ندارید(:d) سراغش نرید.
سلام دوست عزیز
دوستان این دوستمون راست میگه اگه جنبشو ندارید بازی نکنید چون اعتیاد اور هست(:d)
همونطور که دوستمون گفت بازی به سه بخش شروع بازی سپس Lan بازی کردن و سپس انلاین بازی کردن تقسیم میشه یک مرحله دیگه هم وجود داره اون هم تشکیل تیم و رفتن به مسابقات داخلی هست اگه خیلی حرفه ای شدید میتونید تیم تشکیل بدید و در مسابقات داخلی شرکت کنید که مهمترینش eswc ایران هست که با قهرمانی در این مسابقات تیم شما جواز حضور در مسابقات eswc جهانی رو میگیره البته اول شدن به ای سادگی ها هم نیست الان سه سال هست که قوی ترین تیم ایران یعنی Reborn داره تو ایران اول میشه ولی وقتی میرن فرانسه از گروه خودشون هم بالا نمیان .
برای شروع بازی دیدن ریپلی خیلی خوب هست و کمک میکنه که سریعتر حرفه ای بشید.
راستی این دوستمون راست میگه روم های ایران کمی بی تربیت هستن اگه پینگتون خوب هست بهتره برید روم های اروپا و روسیه اونجا بازیکنان خوبی بازی میکنند

آره اما من جنبش رو نداشتم اما خب ول هم نکردم:d
در کل بازی به صورت lan خیلی بیشتر حس و حال میده تا آنلاین و گارنا اما خب در کل برای اینکه حوصلتون خونه سر نره میتونید آنلاین هم بازی کنید.
خب درسته بعضی موقع ها بچه ها بی تربیتی میکنن اما این دلیل نمیشه که کسی نره اونجا.
خب اگه آدم خوب باشه که با 4تا حرف بد نمیشه کسانی هم هستن که میان بازیشون رو میکنن و میرن و کار هم به کار کسی ندارن و در اصل تو چت کاری ندارن و بیشتر تو هاست ها میپلکن.:d

من هر هفته یه بار دو هفته یه بار بازی میکنم و هیچ وقت هم اعتیاد پیدا نکردم :d
حالا می ریم سراغ آموزش :دی بعضی از دوستان خوب بازی می کنند ولی بلد نیستن آیتم بگیرند مثلا یه آیتمی می گیرند که قدرت یه آیتم دیگه غیر فعال میشه یا اینکه بدرد هیرو نمی خوره و بعضی ها هم نمی تونند خوب اتک آخر کنند اتک آخر برای هیرو نقش حیاتی دارد مثلا هیرو دشمن اگر یونیت های خودش اتک آخر نکنه و توسط هیروها یا یونیت ها یا توسط خودتون ضربه بخوره هیرو شما لول مگیریه ولی اگر برعکس باشه هیرو شما لول نمی گیر نکته مهم دیگه تو بازی دوتا نترسی وقتی که دارید میمی رید و مطمعا هستید که تمی توانید فرار کنید فقط باید یه کار کنید به اون هیرو که به شما اتک میزند بهش بزنید که حداقل اگر هیرو شما نتونست بکشه یکی از دوستانتون نفله اش کنه .
بعضی از هیرو کارشون خفت گیری و نمی تونند درست یونیت بزنند در اول بازی مثل تینی همون اول بازی باید هاید بگیرید تا دشمن را نفله کنید ....خیلی چیزهای دیگه هم هست .
دوستان تجربشون بزارند ما هم یاد بگیریم.:d

منم چند وقتی هست شروع کردم به بازی کردن این مپ انقدر که با ویتنامی ها توی گارنا DDAY ردم خسته شدم گفتم بیام با ایرانی ها بازی کنم اما همونطور که دوستمون گفتن واقعا سطح شعورُ تربیت اکثر بازیکن های روم های ایرانی گارنا پایینه!
به هر حال...
اگر یکی از دوستان یه آموزش جامع بتونه تهییه کنه فوق العاده عالی میشه:دی

راستی IDـه Garena من
sorrows.tristan

منم چند وقتی هست شروع کردم به بازی کردن این مپ انقدر که با ویتنامی ها توی گارنا DDAY ردم خسته شدم گفتم بیام با ایرانی ها بازی کنم اما همونطور که دوستمون گفتن واقعا سطح شعورُ تربیت اکثر بازیکن های روم های ایرانی گارنا پایینه!
به هر حال...

راستی IDـه Garena من
sorrows.tristan

شعور در حد تیم ملی :))
من توجه کردم هرکی بیشتر تو این روم بمونه شعورش بالا تر میره البته تنها رومی که کمتر بد و بیرا می گن روم نوباست روم 5 با پچ b هم راحت تر تراول کیل میگیری هم کمتر لفت میبینی =)) ولی دیگه یارات در اکثر مواقع نوبن :|

سلام دوست عزیز
دوستان این دوستمون راست میگه اگه جنبشو ندارید بازی نکنید چون اعتیاد اور هست(:d)
همونطور که دوستمون گفت بازی به سه بخش شروع بازی سپس Lan بازی کردن و سپس انلاین بازی کردن تقسیم میشه یک مرحله دیگه هم وجود داره اون هم تشکیل تیم و رفتن به مسابقات داخلی هست اگه خیلی حرفه ای شدید میتونید تیم تشکیل بدید و در مسابقات داخلی شرکت کنید که مهمترینش eswc ایران هست که با قهرمانی در این مسابقات تیم شما جواز حضور در مسابقات eswc جهانی رو میگیره البته اول شدن به ای سادگی ها هم نیست الان سه سال هست که قوی ترین تیم ایران یعنی Reborn داره تو ایران اول میشه ولی وقتی میرن فرانسه از گروه خودشون هم بالا نمیان .
برای شروع بازی دیدن ریپلی خیلی خوب هست و کمک میکنه که سریعتر حرفه ای بشید.
راستی این دوستمون راست میگه روم های ایران کمی بی تربیت هستن اگه پینگتون خوب هست بهتره برید روم های اروپا و روسیه اونجا بازیکنان خوبی بازی میکنند

بازیکن های ایرانی بازیکن نیستن برین روم آمریکا با v_n با هرفه ای هاش لن بزنید ببینید چجوری اتک آخر می کنند . یا چجوری اول بازی کیل می گیرند . اصلا ایرانی ها ماهیت هیرو ها نمی دونند و اثلا نمی دونند چجوری تیم داری کنند منم خودم نوبم دو سال بازی می کنم نه بازیم خوبه و نه بد
اولاش که بازی می کدم در حد اسکول بودم همینطوری نصبش کردم دوتا می زدم . یه سوتی هایی میدادم وال ایمیج آیتم رو میگرفتم آیتم ها را غاتی می کردم و... چیزای دیگه الانم نوبم به نظر خوردم :((

به هر حال...

راستی IDـه Garena من
sorrows.tristan
http://www.bazicenter.com/pc/real_time_strategy/Warcraft_III_The_Frozen_Throne/articles/12
این و خیلی وقته گذاشتم قدیمی شده یکمی و تغییرات بسیاری ایجاد شده.
اما قراره تمام شخصیت های دوتا رو به طور معرفی کنم.

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=1931&highlight=allstar

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or