ped4am کاربر سایت Oct 3, 2009 #1 سلام ------------------------------------------ دوستان گرگاني توي اين تاپيك مي تونين بحث ، گفتگو ، تبادل بازي و همچنين قرار بازي براي چند نفره بازي كردن رو انجام بدين. با تشكر
سلام ------------------------------------------ دوستان گرگاني توي اين تاپيك مي تونين بحث ، گفتگو ، تبادل بازي و همچنين قرار بازي براي چند نفره بازي كردن رو انجام بدين. با تشكر
N nemanaldin کاربر سایت Oct 3, 2009 #2 سلام من گنبدی هستم ای کاش یکی هم تو گنبد پیدا میشد ما باهاش pes می زدیم !! ممنون
ped4am کاربر سایت Oct 3, 2009 #3 نوشته شده توسط nemanaldin: سلام من گنبدی هستم ای کاش یکی هم تو گنبد پیدا میشد ما باهاش pes می زدیم !! ممنون بیشتر... سلام.خوش اومدی دوست عزیز. اگه سری اینطرفا اومدی بیا یه pes بزنیم.(البته چون خیلی وقته بازی نکردم احتمال زیاد می بازم:laughing
نوشته شده توسط nemanaldin: سلام من گنبدی هستم ای کاش یکی هم تو گنبد پیدا میشد ما باهاش pes می زدیم !! ممنون بیشتر... سلام.خوش اومدی دوست عزیز. اگه سری اینطرفا اومدی بیا یه pes بزنیم.(البته چون خیلی وقته بازی نکردم احتمال زیاد می بازم:laughing
ped4am کاربر سایت Oct 5, 2009 #4 دوستان گرگانی تاپیک خیلی بی روحه،بیاید جلو ،ما همشهری های عزیز بازی سنتریمونو بشناسیم.:smile:
N e M e S i S کاربر سایت Oct 5, 2009 #6 هم گرگانیم و هم پی اس پی دارم و کلی هم باهاش حال میکنم. :cheesygri
ped4am کاربر سایت Oct 5, 2009 #7 خوب حالا شد،leonSM جان و N e M e S i S جان از آشنایی با شما خوشوقتم. N e M e S i S جان دوست داشتی یه قرار واسه بازی بذاریم.نظرت چیه؟ آخرین ویرایش: Oct 13, 2009
خوب حالا شد،leonSM جان و N e M e S i S جان از آشنایی با شما خوشوقتم. N e M e S i S جان دوست داشتی یه قرار واسه بازی بذاریم.نظرت چیه؟
ped4am کاربر سایت Oct 9, 2009 #8 مثل اینکه بچه های گرگان علاقه ای به بازی چند نفره ندارن. خوب اشکالی نداره بیخیال.
alyx کاربر سایت Dec 7, 2009 #9 خیلی وقت بود به این سایت سر نزده بودم......منم اهل گرگانم....ولی اهل بازی چند نفره نیستم!یعنی وقتشو ندارم!!!!
خیلی وقت بود به این سایت سر نزده بودم......منم اهل گرگانم....ولی اهل بازی چند نفره نیستم!یعنی وقتشو ندارم!!!!