تاریخ کنفرانس مایکروسافت در مراسم E3 2017 اعلام شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Microsoft-E3-2017-Conf-Dated.jpg
طبق اعلام این کمپانی، کنفرانس مطبوعاتی E3 امسال قرار است روز یکشنبه 2 ماه ژوئن از ساعت 2 بعد از ظهر تا 5 همان روز برگزار شود.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

کنفرانس در همان مکان همیشگی برگزار خواهد شد یعنی Galen Center در لس آنجلس کالیفرنیا، ولی برخلاف هرسال که دوشنبه ها برگزار میشد امسال یکشنبه شروع میشود.

اکانت توییتر XBOX نیز وعده داده است که خبرهای بزرگی در راه است.

لینک منبع

اره اینم هست دیگه دمش گرم :x
فقط کاش بازی هاشو روی استیم هم بیاره
نیاوردم پایرت کنید بره ، حیف پول نکرده بریزید توی جیب استیمو امثالهم . بعد با وقاحتم میگن حیف وقتی که برا بازیسازی گذاشتیمو کنسولها ماستشون ترشه .
پایرت کنید حالشو ببرید .

نیاوردم پایرت کنید بره ، حیف پول نکرده بریزید توی جیب استیمو امثالهم . بعد با وقاحتم میگن حیف وقتی که برا بازیسازی گذاشتیمو کنسولها ماستشون ترشه .
پایرت کنید حالشو ببرید .
راستش من همشو کرکی میرم یعنی پولشو ندارم اروجینال بگیرم انصافا بعضی بازی ها ارزش هزینه داره ولی برای من فعلا مقدور نیس 200 تومن بدم بازی
اگه وضعم خوب بشه مسلما بعضی از بازی هایی ک دوس دارم مثل هیتمن ، بتل ، لارا کرافت اورجینال میخرم ولی فعلا امکانش نیس

• Like
Reactions: amirone
احتمالا ۱ ساعت اول کنفرانس راجع به معرفی عقرب و صحبت از قدرتش و نمایش هیلو ۵ و گیرز ۴ تو رزولوشن 4K هستش . بعدشم شروع به مولتی بازی کردن Sea of Thieves و Crackdown 3 میکنن و والسلام.

• Like
Reactions: bluestar
پایرت کنید حالشو ببرید .
این تیکه رو با ذکر منبع بهم نشون میدی؟ یا کلا عادت کردید به زدن حرف های دوزاری؟ جدی میگم، با منبع این قسمتی که بولد کردم رو نشون بده که دقیقا Valve و Gabe این حرف رو زده باشن.

این تیکه رو با ذکر منبع بهم نشون میدی؟ یا کلا عادت کردید به زدن حرف های دوزاری؟ جدی میگم، با منبع این قسمتی که بولد کردم رو نشون بده که دقیقا Valve و Gabe این حرف رو زده باشن.
« کنسول ها محدودیت های زیادی دارند و ما واقعا نا امید شدیم که بروی این باغ دیواری (کنسول ها) کار کردیم.»
تاپیکش

حرفش دوزار نمیارزه :-" جدی میگم :D

احتمالا ۱ ساعت اول کنفرانس راجع به معرفی عقرب و صحبت از قدرتش و نمایش هیلو ۵ و گیرز ۴ تو رزولوشن 4K هستش . بعدشم شروع به مولتی بازی کردن Sea of Thieves و Crackdown 3 میکنن و والسلام.
خبری از گیرز و هیلو نیستش
SoT هم تا قبل ای تری عرضه میشه
CD3 احتمالا همینطور :)
======
امسال زمان کنفرانس رو بیشتر کردن پس معرفی اسکورپیو لطمه ای به بازی ها نمیزنه:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sadegh93
خبری از گیرز و هیلو نیستش
SoT هم تا قبل ای تری عرضه میشه
CD3 احتمالا همینطور :)
======
امسال زمان کنفرانس رو بیشتر کردن پس معرفی اسکورپیو لطمه ای به بازی ها
نمیزنه :D
پ.ن
اگه اشتباه نکنم نویسنده اشتباه کرده
کنفرانس ساعت ۵:۳۰ تا ۸:۳۰ صبح ۱۲ خرداد هستش

2:00 p.m
5:00
p.m
:D

• Like
Reactions: sajjad++
اینو ندیدم جایی گفته باشه ولی:
اگر شما به احتیاجات یک موضوع مانند هنر در بازی ها، از یک نسل تا نسل دیگر توجه کنید، می بیند که دچار تغییرات اساسی می شود. شما به افراد وفقپذیر و سازگار نیاز دارید زیرا چیزی که شما را به برترین در دنیا و در یک نسل تبدیل می کند این است که در نسل بعد کاملا بدردنخور باشید. با این اوصاف تخصص گرایی از دشمنان آینده است.
خبرش

:D سوال دیگه ای هس در خدمتم .:-"

آخرین ویرایش:
خبرش

:D سوال دیگه ای هس در خدمتم .:-"
ربطش رو با چیزی که گفتید نمی فهمم:)
پ.ن: این خبری که لینکش رو گذاشتید واقعا افتضاح ترجمه شده، گیبن داره می گه چون روش های ساخت بازی دائما در حال تحول هستن، روشی که شما توی مثلا نسل 7 استفاده می کردید توی نسل کاملا 8 بدرد نخور می شه. هرچند همون ترجمه اشتباه هم ربطی به چیزی که گفتید نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or