تاریخ عرضه Windows 8

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت

windows-8-logo-big.jpg

PC گیمران و تمام کسانی که از کامپیوتر شخصی استفاده می کنید: مایکروسافت ویندوز 8 را به صورت رسمی
در تاریخ October 26 امسال عرضه می کند.

مایکروسافت در جریان نشست فروش سالانه خود, زمان انتشار جدیدترین نسخه از سیستم عامل ویندوز را اعلام کرد.
این در حالی است که برای مدتی این انتظار وجود داشت تاریخ عرضه این نسخه در ماه اکتبر باشد, اما حداقل هم اکنون
زمان لانچ واقعی را می دانید.

منبع

نمیخواد منتظر چیزی بمونی ... خبری نیست!

من کلی راجبش مطلب خوندم با نزدیک شدن به نسل بعدی به قدری افکت های زیبا می بینید که باورش سخت می شه براتون unreal 4 یه نمونه ی کوچیکش هست این حرف منو داشته باش e3 سال دیگه همه چیز رو می فهمی

یه چک بکن سایت های تورنت رو !!
فقط ایران بی در و پیکر نیست
سایت تورنت یک مکان مجازی هست و خود ایرانی ها و غیره توش هستم (بنده خودم شبی 4 گیگ سید میکنم فقط :d) ! سر کوچه یه مکان فیزیکی هست . سر گوچه ما رو هیچ کاری هم بهش ندارن ولی FBI دمار از روزگار صاحبان سرورهای اشتراک فایل درآروده و فعلا صاحب بندر زدان دریای (Pirate Bay) در حالت بازداشت هست و یه اعتراض نامه نوشته بودن خودمم اعتراض کردم آزادش کنم :d . البته ممکلت ما هم همچین بگی نگی بی در و پیکر هست ولی مسئولان اکی میخوان بگن نیست . نمونه : همین وجید خودمون بنده خدا رِیختن تو مغازش دار و ندارشو گفتن کپی هست بردن نزدیک 2 میلیون ضرر کرد . بعدش 4 تا بازی کپی دیگه به عنوان بازی های ارجینال دادن دستش گفتن از اینا بفروش . کجای دنیا با یه هلوپرام و یه برچسب بازی که لایسنسش دست یه شرکت و کمپانی دیگه هست میشه ارجینال ؟ نه جون من اینو توضیح بده ؟ بی در و پیکر تر از این ؟ :|:d
آقا توهینی نکرده باشما فقط خواستم بگم بی در پیکر هستیم خوبشم هستیم بقیه دنیا در و پیکرش محمکتر از ماله ماست :d:d.

سایت تورنت یک مکان مجازی هست و خود ایرانی ها و غیره توش هستم (بنده خودم شبی 4 گیگ سید میکنم فقط
yahoo_4.gif
) ! سر کوچه یه مکان فیزیکی هست . سر گوچه ما رو هیچ کاری هم بهش ندارن ولی FBI دمار از روزگار صاحبان سرورهای اشتراک فایل درآروده و فعلا صاحب بندر زدان دریای (Pirate Bay) در حالت بازداشت هست و یه اعتراض نامه نوشته بودن خودمم اعتراض کردم آزادش کنم
yahoo_4.gif
. البته ممکلت ما هم همچین بگی نگی بی در و پیکر هست ولی مسئولان اکی میخوان بگن نیست . نمونه : همین وجید خودمون بنده خدا رِیختن تو مغازش دار و ندارشو گفتن کپی هست بردن نزدیک 2 میلیون ضرر کرد . بعدش 4 تا بازی کپی دیگه به عنوان بازی های ارجینال دادن دستش گفتن از اینا بفروش . کجای دنیا با یه هلوپرام و یه برچسب بازی که لایسنسش دست یه شرکت و کمپانی دیگه هست میشه ارجینال ؟ نه جون من اینو توضیح بده ؟ بی در و پیکر تر از این ؟
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

آقا توهینی نکرده باشما فقط خواستم بگم بی در پیکر هستیم خوبشم هستیم بقیه دنیا در و پیکرش محمکتر از ماله ماست
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
.
بدبختی اینجاست که وقتی همین DVD های به قول خودشون اریج رو میخری تا میتونستن دستکاریش کردن ! نمونش MRT , King , Lord ,........................
............
همین الانش تو انقلاب و ولیعصر نسخه نهاییش رو دارن میفروشن خیلی باحالن اینا !
به فروشنده هم بگی نسخه نهایی نیست میگه نخر کسی مجبورت نکرده بعضیاشونم که 2 تا فحش چیز دار نصیبت میکنن
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
بدبختی اینجاست که وقتی همین DVD های به قول خودشون اریج رو میخری تا میتونستن دستکاریش کردن ! نمونش MRT , King , Lord ,........................
............
همین الانش تو انقلاب و ولیعصر نسخه نهاییش رو دارن میفروشن خیلی باحالن اینا !
جواد تو دیگه چرا :d هنوز مونده تا نسخه نهای و اولش هم که بیاد یک چند ماهی طول می کشه تا بهینه کامل بشه با نرم افزار ها و ابدیت ها و....................

جواد تو دیگه چرا :d هنوز مونده تا نسخه نهای و اولش هم که بیاد یک چند ماهی طول می کشه تا بهینه کامل بشه با نرم افزار ها و ابدیت ها و....................
حسین بمیرم هم از اونورا چیزی نمیخرم چون همش دستکاری شدست 3 سوت تورنت میگیرم ولی زیاد دیدم طرف اومده دنباله یه همچین چیزی هست میکنن تو پاچه ش !

این شایعاتی که میگفتن بازیای ایکس باکس میخواد روش نصب شه که الکی بود دیگه یا درسته؟:d

یکی جواب این بنده خدا رو بده تا منم به جوابم برسم :d...
البته من شنیدم که میتونی به Xbox Live وصل بشی... !

یکی جواب این بنده خدا رو بده تا منم به جوابم برسم :d...
البته من شنیدم که میتونی به Xbox Live وصل بشی... !
جوابش هیچ کس دقیق نمیدونه ده روز دیگه صبر کنید تا شاید یه چیزایی مشخص بشه ولی در مورد وصل شدن به لایو درسته این کار امکان پذیره ولی این بخواد بازی هارو اجرا بکنه مشخص نیست

شرکت مایکروسافت از فروش آخرین نسخه سیستم عامل خود ، ویندوز 8 خبر داد.
به نقل از ایسنا؛ پیش از این شرکت مایکروسافت اعلام کرده بود که ویندوز8 در اواخر ماه اکتبر آماده فروش است، اما استیون سینوفسکی - رئیس بخش ویندوز و ویندوز لایو، در کنفرانسی، 26 اکتبر ( 5 آبان ) را زمان قطعی فروش این سیستم عامل اعلام کرد.
این تاریخ برای عرضه نسخه مشتریان یا consumer release است و نسخه مربوط به شرکت‌های تولید کننده محصولات کامپیوتری ( Release to Manufacturing ) هفته اول آگوست ( هفته دوم مرداد ) عرضه خواهد شد.
پیش از این نیز این غول نرم افزاری اکثر محصولات خود را در ماه اکتبر معرفی کرده بود و از این جهت به سنت قدیمی اعلام زمان عرضه عمل کرده است.
البته شرکت های تولید کننده سیستم های کامپیوتری و لپ تاپ از اعلام این زمان خشنود نیستند، زیرا در این زمان فرصت کمتری برای ارائه محصولات جدید خود با این سیستم عامل برای بدست آوردن بازار تعطیلات زمستانی دارند.
چندی پیش مایکروسافت اعلام کرد که دارندگان ویندوزهای رجیستر شده و قانونی اکس پی، 7 و ویستا تنها با پرداخت 39‪.99 دلار می‌توانند ویندوز 8 را دانلود کنند.
البته مدتی است که شایعاتی هم مبنی بر عدم عرضه ویندوز 8 در قالب ابزارهایی چون CD و DVD شنیده می شد .
این سیستم عامل که انطباق بسیار خوبی با دستگاه های لمسی دارد، قرار است در 109 کشور و با پشتیبانی از 231 زبان زنده دنیا عرضه شود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or