تاریخ عرضه Pes 08 اعلام شد .

Mil@D-777

کاربر سایت
Konami بلاخره تاریخ انتشار بازی PES 08 رو اعلام کرد این بازی برای کنسولهای (X360 ، PS3 ، PS2 ، PC و Mobile در تاریخ 26 اکتبر 2007 عرضه خواهد شد .
نسخه های PSP و DS این بازی در ماه نوامبر عرضه خواهد شد . Konami اعلام کرد نسخه از این بازی نیز برای Wii عرضه خواهد شد که تاریخ انتشار آن هنوز معلوم نیست .

منبع : www.eurogamer.net

نه هنوز مشخص نشده فعلا فقط برای اروپا مشخص شده و معمولا کونامی این بازی رو اول برای اروپا عرضه می کنه چون این بازی در اروپا طرفدارای بی شماری داره (نسخه قبلیش هم اگه یادتون باشه روی 360 اول نسخه Pal عرضه شد و بعد از مدتی بقیه نسخه ها اومدن ) .

خداکنه یه فرجی بشه و یه مد چیپی بیاد که FREE بشه .
من عشق فوتبالهای کونامیم اما سر وینینگ الون ایکس که ورژن جی ایکس باکس 360 بود خیلی ضدحال خوردم چون همش زاپنی بود .
اگه از اول میدونستم اینطوریه اصلا نسول ورژن جی نمیگرفتم :evil::evil::evil: :mad::mad:
ظاهرا باید ایندفه هم مثل دفعات قبل بات کامپیوتر بازی کنمش . :((

یعنی اگه این بازی بیاد روی ریجن جی نمیشه با زبان اینگلیسی بازی کرد؟
حالا ژاپنی باشه مگه چی میشه ما یه عمر روی PS1 بازی فوتبال رو ژاپنی بازی کردیم اینم روش ولی فکر نمی کنم ژاپنی باشه چون 97 درصد بازیهایی که برای جی هست به زبان انگلیسی هستش .

حالا ژاپنی باشه مگه چی میشه ما یه عمر روی PS1 بازی فوتبال رو ژاپنی بازی کردیم اینم روش ولی فکر نمی کنم ژاپنی باشه چون 97 درصد بازیهایی که برای جی هست به زبان انگلیسی هستش .
اگه نسخه ي قبليش روي رجين j/asia انگليسي بود اين نسخه هم هست:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or