تاریخ عرضه Dark Souls 3 مشخص شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
تاریخ عرضه بازی «Dark Souls 3» و همچنین 2 نسخه متفاوت از «Collector's Edition» بازی، توسط یکی از فروشگاه های آنلاین لیک شد. در ادامه با «بازی​سنتر» همراه باشید.

فروشگاه «Geekay Games»، دو نسخه از بازی دارک سولز 3 به نام​های «Collector Edition» و «Prestige Edition» را در سایت خود لیست کرد. در صفحه اطلاعات این دو نسخه، تاریخ انتشار بازی که در 26 ماه April سال 2016 است و محتویات دو مجموعه قابل مشاهده است.

ag9z6xpf791l7z1aq6v1.jpg

نسخه Collector Edition شامل بازی، یک مجسمه شوالیه 25 سانتیمری، آرت بوک، نقشه بازی، موسیقی​های متن و 3 طرح آهنی خواهد بود. تنها تفاوت نسخه Prestige Edition، مجسمه «Lord of Cinder» چهل سانتیمتری است و شامل تمام محتویات نسخه Collector Edition (بجز مجسمه شوالیه) می​باشد.

ikzsg1zwg2efdy9mw73u.jpg

در سایت Geekay Games نسخه Collector Edition با قیمت 499 درهم (136 دلار) و نسخه Prestige Edition با قیمت 1799 درهم (490 دلار) قابل پیش خرید هستند.

درحال حاضر ناشر بازی «Bandai Namco»، هیچ پاسخی در مورد این اطلاعات نداده است.

منبع

آخرین ویرایش:
ای بابا چقدر دیر اه من تو کله بازیا فقط منتظر این بازیم اصلا بقیه برام مهم نیستن اینم رفت اردیبهشتو خرداد 95 ای بابا اعصابم ریخت بهم اه..!!!!!

ای بابا چقدر دیر اه من تو کله بازیا فقط منتظر این بازیم اصلا بقیه برام مهم نیستن اینم رفت اردیبهشتو خرداد 95 ای بابا اعصابم ریخت بهم اه..!!!!!
مهم نیستا کی میاد اما تجربه این بازی تو یه زمستون سرد که داره برف میباره و آسمون تاریکه یه حس خاصی داره :d
==
تصور
Lord of Cinder گوشه اتاق آدم رو نابود میکنه :|
حداقل زمانی عرضه میشه که آدم میتونه پول جمع کنه واسش :دی

مهم نیستا کی میاد اما تجربه این بازی تو یه زمستون سرد که داره برف میباره و آسمون تاریکه یه حس خاصی داره :d
==
تصور
Lord of Cinder گوشه اتاق آدم رو نابود میکنه :|
حداقل زمانی عرضه میشه که آدم میتونه پول جمع کنه واسش :دی

اره درسته ولی من نمیتونم طاقت بیارم..!!!!از بس DS 1 - DS 2 رو بازی کردم خسته شدم یعنی حتی کالکتر ادیشن رو هم بازی کردم با همه expantion ها از بس علاقه دارم به این بازی صبر کردنش برام سخته :( مخصوصا با چند نفر برایه مالتی وای که چه دورانی بود :(

• Like
Reactions: Amir_hosein_ShN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or