تاریخ عرضه نسخه ژاپنی Gravity Rush 2 در ۱۹ جولای مشخص خواهد شد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
شعبه ژاپن بخش سرگرمی‌های شرکت «سونی»، طی مراسمی در ۱۹ جولای از تاریخ عرضه عنوان «Gravity Rush 2» رونمایی خواهد کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

u7x2xqy48pj5mglv68cl.jpg

این مراسم قرار است در «Ebisu Act Square» شهر «توکیو»، از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ به وقت محلی، مصادف با ۱۰ تا ۱۱ صبح روز سه‌شنبه ۲۹ تیر ماه به وقت تهران، برگزار شود. در این مراسم آقای «آتسوشی موریتا» از شعبه ژاپن بخش سرگرمی‌های شرکت «سونی»، کارگردان سری «گراویتی راش» آقای «کیچیرو تویاما» و «کوهی تاناکا» آهنگساز این سری عناوین، حضور خواهند داشت.

در کنار تاریخ عرضه، این مراسم شامل اطلاعاتی از پروژه انیمیشن «گراویتی راش»، کنسرت کوتاهی توسط آقای «تاناکا» و جزییات بیشتری در مورد تبلیغات بازی در آینده بوده و برای اولین بار در ژاپن به شرکت کنندگان اجازه تجربه عنوان «گراویتی راش ۲» داده خواهد شد. شرکت کنندگان همچنین شکلات طراحی شده «گراویتی راش ۲» به نام «گراویتی دراپس» را نیز دریافت خواهند کرد.

files-news-GR2-July-19-Presentation-Ann-Gravity-Drops[7774403971f78956532d8dce277b9488].jpg

«گراویتی راش ۲» قرار است امسال به صورت انحصاری برای کنسول PS4 در ژاپن، آمریکای شمالی و اروپا منتشر شود.

لینک منبع

یعنی تیتر رو که خوندم حالم خراب شدم .. فکر کردم خود بازی رو میخوان ۱۹ جولای منتشر کنم .. با خودم گفتم یعنی وضع بازی انقدر خراب شده که میخوان اینطور سرسری و بی مقدمه منتشرش کنن ... تا اینکه مطلب رو خوندم و یه اونت یراش برگزار میکنن ... ایول داره ... و هایپ میشویم ...

انیمه گراویتی راش ... کت و ریون با استایل انیمه ای ؟؟؟
ix9sq1lba82omfw3dlbt.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or