تاریخ عرضه ریمیک بازی Dead Space اعلام شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
الکترونیک آرتز و استودیوی Motive اعلام کرده‌اند که ریمیک بازی Dead Space در تاریخ 27 ژانویه 2023 (7 بهمن 1401) عرضه خواهد شد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Dead Space Remake

این ریمیک محبوب که پیش از این برای پنجره زمانی «اوایل سال 2023» برنامه‌ریزی شده بود، حالا یک تاریخ عرضه دقیق دارد. استویوی موتیو در کنار اعلام تاریخ عرضه بازی، به طرفداران وعده داده که در ماه اکتبر و حوالی هالووین، اولین نمایش کامل را از گیم‌پلی بازی ارائه خواهد داد. بنابراین به‌نظر می‌رسد که در طول تابستان امسال شاهد انتشار تریلر جدیدی نخواهیم بود، به‌خصوص با توجه به اینکه امسال خبری از رویداد EA Play Live نیست.

ریمیک Dead Space ابتدا در تابستان سال گذشته معرفی شده بود. استودیوی Motive که سابقه ساخت Star Wars: Squadrons را نیز در کارنامه خود دارد، نسخه اول دد اسپیس را از پایه برای کنسول‌های نسل نهم بازسازی می‌کند. این ریمیک نسبت به بازی اصلی، تغییرات ریز و درشتی را در مکانیزم‌های گیم‌پلی، داستان و شخصیت‌ها به‌خود خواهد دید و نمایش‌های آن تا به امروز، نوید یک اثر درخشان را می‌دهند.

ریمیک Dead Space در تاریخ 7 بهمن امسال برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.​

مسعله ای که وجود داره بازی بیشتر یه مود گرافیک بنظر میاد و مثل ریمیک های کپکام تغییراتی در روند مراحل و داستان وجود نداره .

دقیقا همون نسخه ارجینال با گرافیک امروزی

• Sad
Reactions: Taha75
مسعله ای که وجود داره بازی بیشتر یه مود گرافیک بنظر میاد و مثل ریمیک های کپکام تغییراتی در روند مراحل و داستان وجود نداره .

شاید به گفته شما همون فقط ارتقا گرافیکی باشد (خودمم همچین حسی کردم) . پالیش شده و بهبودهای مختصر .

کمپانی منفور EA خیلی ازش نباید انتظار خیر داشت

• Like
Reactions: ehsan M

البته اینجوریا هم نیست خودشون گفتن ی سری تغییرات تو داستان ایجاد کردن و شخصیت اصلی مثل قبل صامت نیست . گیم پلی هم قطعاً دستخوش تغییر شده . در کل نمایشای بازی بیشتر در مورد قسمت تکنیکیش بوده باید واسه دیدن تغیرات بیشتر تا ریلیز ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌صبر کرد

پ.ن: ریمیک به این معنی نیست که حتماً باید بازی رو ز کل تغییر بدن اصولاً بازی ها هرچی قدیمی‌تر باشن تغیرات توشون زیاد تر میشه پس نمیشه گفت چرا این بازی مثل RE تغییر کمتری داره چون بازی همین الانش هرچی نیاز داشته باشه رو داره فقط نیاز داره مدرن تر بشه

البته اینجوریا هم نیست خودشون گفتن ی سری تغییرات تو داستان ایجاد کردن و شخصیت اصلی مثل قبل صامت نیست . گیم پلی هم قطعاً دستخوش تغییر شده . در کل نمایشای بازی بیشتر در مورد قسمت تکنیکیش بوده باید واسه دیدن تغیرات بیشتر تا ریلیز ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌صبر کرد

پ.ن: ریمیک به این معنی نیست که حتماً باید بازی رو ز کل تغییر بدن اصولاً بازی ها هرچی قدیمی‌تر باشن تغیرات توشون زیاد تر میشه پس نمیشه گفت چرا این بازی مثل RE تغییر کمتری داره چون بازی همین الانش هرچی نیاز داشته باشه رو داره فقط نیاز داره مدرن تر بشه
بازی زیادی به نسخه اصلی شبیه به طوری که دقت نکنی متوجه نمیشی این یه ریمیک جدید هست .

البته درسته از نظر گرافیکی کاملا بروز هست از نظر نورپردازی و گرافیک و ...
ولی نسخه اورجینال هم یه مقدار کسالت اور بود زمان خودش حالا بخوام همون بازی رو یبار دیگه با گرافیک جدید تجربه کنیم . زیاد جالبی نیست .

• Sad
بازی زیادی به نسخه اصلی شبیه به طوری که دقت نکنی متوجه نمیشی این یه ریمیک جدید هست .

البته درسته از نظر گرافیکی کاملا بروز هست از نظر نورپردازی و گرافیک و ...
ولی نسخه اورجینال هم یه مقدار کسالت اور بود زمان خودش حالا بخوام همون بازی رو یبار دیگه با گرافیک جدید تجربه کنیم . زیاد جالبی نیست .
خب کسالت بار بودن بازی یه بحث دیگه میشه و نمیتونی انتظار خاصی داشته باشی . مگر اینکه اکشن بیشتر و QTE بهش اضافه کنن که جالب نمیشه

• Cool
خب کسالت بار بودن بازی یه بحث دیگه میشه و نمیتونی انتظار خاصی داشته باشی . مگر اینکه اکشن بیشتر و QTE بهش اضافه کنن که جالب نمیشه
بنظرم بعد از این بازی ریمیک قسمت دوم فوق العاده بشه . نسخه سوم هم توی برف بود اونم عالیه .

• Love
ولی نسخه اورجینال هم یه مقدار کسالت اور بود زمان خودش
راستش برای من اینجوری نبود. البته که میدونم خیلی خیلی سلیقه ایه این موضوع. من سرِ Elden Ring حوصله م سر رفت ولی دنیا داره میپرستتش و من نمیتونم بگم که Elden Ring بازی حوصله سربر یا بدیه. از طرفی هم Dead Space برای شما کسالت آور بوده و باز هم به نظرم کاملا حق داری که باهاش حال نکنی. ولیییییییییییی من یکی که از ذوق دارم میمیرم برای Dead Space. یکی از بهترین، بهتریییییییین تجربه های Gaming من بودش.

PS: فکر کنم من فِتیش فضا و یاس و ناامیدی و خون و خشونت دارم @-):-?:-??این از Dead Space که عجیب عاشقشم. اونم از Returnal که نمیتونم روزی 2 ساعت بازیش نکنم :))

راستش برای من اینجوری نبود. البته که میدونم خیلی خیلی سلیقه ایه این موضوع. من سرِ Elden Ring حوصله م سر رفت ولی دنیا داره میپرستتش و من نمیتونم بگم که Elden Ring بازی حوصله سربر یا بدیه. از طرفی هم Dead Space برای شما کسالت آور بوده و باز هم به نظرم کاملا حق داری که باهاش حال نکنی. ولیییییییییییی من یکی که از ذوق دارم میمیرم برای Dead Space. یکی از بهترین، بهتریییییییین تجربه های Gaming من بودش.

PS: فکر کنم من فِتیش فضا و یاس و ناامیدی و خون و خشونت دارم @-):-?:-??این از Dead Space که عجیب عاشقشم. اونم از Returnal که نمیتونم روزی 2 ساعت بازیش نکنم :))
من با سه گانه دد اسپیس زندگی کردم .

• Like
Reactions: Frozen Flame

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or