rezaigi2004 کاربر سایت Dec 5, 2007 #1 نسخه North American عنوان GT5 برای 19 فبریه 2008 رسما تایید و منتشر خواهد شد نسخه Japan این عنوان برای دسامبر 2007 یعنی به زودی منتشر خواهد شد.
نسخه North American عنوان GT5 برای 19 فبریه 2008 رسما تایید و منتشر خواهد شد نسخه Japan این عنوان برای دسامبر 2007 یعنی به زودی منتشر خواهد شد.
tekken_lord کاربر سایت Dec 5, 2007 #2 ایول یکی از عنوانهای من داره بالاخره میاد، از همین الان خودمو آماده مسابقه آنلاین کردم :biggrin1::excited:
ایول یکی از عنوانهای من داره بالاخره میاد، از همین الان خودمو آماده مسابقه آنلاین کردم :biggrin1::excited:
milad_ps3 کاربر سایت Dec 5, 2007 #3 ایول ، پول رو بذارم کنار ، که حدود نزدیکای عید نوروز میافته ، میترکونیم :cheesygri رضا جان از اون خبرای توپ بود که دادیا .... دمت گرم .... آخرین ویرایش: Dec 5, 2007
ایول ، پول رو بذارم کنار ، که حدود نزدیکای عید نوروز میافته ، میترکونیم :cheesygri رضا جان از اون خبرای توپ بود که دادیا .... دمت گرم ....
tekken_lord کاربر سایت Dec 5, 2007 #5 نوشته شده توسط ps3_storm: نسخه ي ژاپنش رو رجينه j/asia اجرا ميشه؟؟؟؟:confused: بیشتر... بازیهای ps3 فری هست یعنی روی همه مدلی اجرا میشه .
نوشته شده توسط ps3_storm: نسخه ي ژاپنش رو رجينه j/asia اجرا ميشه؟؟؟؟:confused: بیشتر... بازیهای ps3 فری هست یعنی روی همه مدلی اجرا میشه .
SepehrR کاربر سایت Dec 5, 2007 #6 نسخه ي ژاپنش رو رجينه j/asia اجرا ميشه؟؟؟؟ بیشتر... بازيهاي PS3 كه قفل منطقه اي ندارن... بازيهاي UC رو هم ميتوني اجرا كني...از اين نظر مشكلي نيست...
نسخه ي ژاپنش رو رجينه j/asia اجرا ميشه؟؟؟؟ بیشتر... بازيهاي PS3 كه قفل منطقه اي ندارن... بازيهاي UC رو هم ميتوني اجرا كني...از اين نظر مشكلي نيست...