خبر رسمی تاریخ عرضه بازی Hitman: Blood Money برای نینتندو مشخص شد

MJ_KING

کاربر سایت
شرکت Feral Interactive تاریخ انتشار نسخه به روز شده از بازی Hitman: Blood Money را، برای کنسول دستی نینتندو سوئیچ اعلام کرده است.

hitman-blood-money-300x169.webp

پس از اینکه در سال میلادی گذشته، این بازی برای گوشی‌های iOS و اندرویدی پورت شد، سرانجام قرار است تا در تاریخ 25 ژانویه امسال (5 بهمن) برای کنسول محبوب نینتندو سوئیچ هم به صورت رسمی عرضه بشود.

این بازی با قیمت 29.99 دلار به کنسول نینتندو خواهد آمد، با اینحال شما می‌توانید با پیش سفارش Hitman: Blood Money قبل از عرضه رسمی آن، از 15 درصد تخفیف استفاده بکنید.

بازی اکشن مخفی کاری استودیو IO Interactive برای اولین بار در سال 2006، برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 2، ایکس باکس اورجینال و ایکس باکس 360 عرضه شد و در سالیان بعد برای باقی پلتفرم‌ها هم به روز شد.

به گفته Feral Interactive، این نسخه بروز شده از بازی که «Reprisal» نام دارد، یک بازسازی جامع از نسخه کلاسیک است و برای نمایشگرهای بزرگ و کوچک امروزی بهبود یافته است؛ به همراه یک مینی مپ جدید، اضافه شدن حالت Instinct و بهبودهایی در گیم پلی که از بازی‌های جدیدتر این سری الهام گرفته شده‌اند.

چقدر دوست داشتنیه این نسخه از هیتمن .فقط آهنگش به کل هیتمنای جدید میارزه
قطعه ave maria از جاسپر کید جادوی خاصی توی بازی بوجود میاره و تو رو از واقعیت پرت می‌کنه تو دل بازی .
هیتمنای جدید هم بخصوص سه گانه آخر بازیهای خیلی خوبین. نیاز نیست برای بالا بردن بازیهای قدیمی، این جدیدا رو بکوبیم که.

هیتمنای جدید هم بخصوص سه گانه آخر بازیهای خیلی خوبین. نیاز نیست برای بالا بردن بازیهای قدیمی، این جدیدا رو بکوبیم که.
قصد کوبیدن ندارم اتفاقا عاشق همه ی نسخه هاش هستم .شاید بدلیل اینکه blood money اولین تجریم از این سری بود بیشتر از بقیه دوسش دارم

قصد کوبیدن ندارم اتفاقا عاشق همه ی نسخه هاش هستم .شاید بدلیل اینکه blood money اولین تجریم از این سری بود بیشتر از بقیه دوسش دارم
بخاطر اولین تجربه نبوده، بهترین تجربه بوده و هست

قطعه ave maria از جاسپر کید جادوی خاصی توی بازی بوجود میاره و تو رو از واقعیت پرت می‌کنه تو دل بازی .
به عنوان فکت میتونم بهترین نسخه ave maria همینه ...پاواروتی میزاره جیبش

• Like
Reactions: king of north

یه نکته ای فقط، ave maria برای Franz Schubert سال 1825 ساخته شده :-"

برای من رده بندی کیفی سه گانه اصلی برام طبق انتشار نسخه اول، Silent Assassin و بعد Contracts.
که سومی ضعیفترین بود.

Blood Money یک جهش نسبت به سه گانه بود و خب واقعا خوش ساخت ترین اونها.
اوج گیم پلیی بود که IO پله پله تو نسخه های قبلی ساخت و تو این نسخه درش به پختگی رسید.

ولی من این مدرن ها رو واقعا خیلی دوست دارم ، اصلا یک چیز دیگن.
هیچ بازیی شبیهشون نیست، مخصوصا این آخری و مود فریلنسر/روگلایک که سورپرایز واقعا خفنی بود برام.
اصلا انتظار همچین مودی رو نداشتم که اینقدر خوب کار کنه.

اولش گفتم فقط چون دوره روگلایک/لایته خواستن یک مادی بدن و از سر خودشون باز کنن.

ولی بعد تجربش عاشقش شدم و به این فکر میکردم چرا تا حالا برای نسخه ای از بازی همچین مادی طراحی نشده بود؟
=====================

اصلا یک همچین مادی برای جیمزباند هم لازمه.
واقعا منتظرم امسال یک خبری ازش بشه 8->
دیگه واقعا وقتشه\m/

دیدن اینکه IO در اوج و بهترین و پخته ترین زمان استودیوشون داره روی همچین عنوانی کار میکنه واقعا هیجان انگیزه=P~

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or