تاریخ عرضه بازی Dreams اعلام شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
everyone-probably-dreams-1024x586.jpg

پس از انتشار دو حالت آزمایشی محدود برای بازی Dreams سازنده این اثر یعنی استودیو Media molecule اعلام کرد این عنوان در بهار 2019 به صورت Early Access منتشر می‌شود. حال طی اقدامی غافلگیر کننده و حتی خارج از فضایی همچون State of Play که می‌توانست بهترین مکان برای اعلام همچین خبری باشد، تیم سازنده از تاریخ عرضه بازی رونمایی کرد. به گزارش «مدیا مولکول» بازی دریمز در تاریخ 16 آوریل 2019 مصادف با 27 فروردین 1398 به منتشر می‌شود. اما موردی که وجود دارد، عدم امکان پیش‌خرید است. به گفته سازنده علت این امر، فروش تعدادی محدود از این اثر به طرفداران بوده. پس در صورت تمایل باید Dreams را در تاریخ عرضه با قیمت 30 دلار خریداری کنید.
همان‌طور که پیش‌تر اعلام شده بود، این نسخه از دریمز فاقد محتوای داستانی بوده و تنها مناسب افرادیست که علاقه به ساخت و ساز دارند. درصورتی که سیوهای خود در حالت...

Continue reading...

برای هیچ بازی PS4 اندازه این انتظار و هایپ نداشتم ... یعنی آتشفشان خلاقیت تو صنعت گیم یکی همین مدیا مولکول یکی هم مامانم هستند

Dreams بازی خیلی باحالیه. خودم شخصا خیلی باهاش حال میکنم اما بعضی وقت ها هم میگم ایکاش به جای این پروژه عجیب غریب بازی هایی مثل LBP میساختن. البته این روح Creat.Share اصلا با LBP ها متولد شد و Dreams هم یجورایی ادامه اون تفکر Game 2 هست، اما باز اگه تو این نسل دو تا بازی باحال از MM داشتیم شاید بهتر از Dreams بود. شایدم نبود:D نمیدونم :D

داخل برنامه state of play که اسمی ازش نبردن، sony یه تریلر هم داده همین امروز از عناوین انحصاری که قراره عرضه بشن واسه ps4 داخل هیچکدوم هم اسمی از این بازی مظلوم برده نشده.

فکر کنم سونی آلرژی داره به dreams :|

• Smile
Reactions: Big boss_returns
داخل برنامه state of play که اسمی ازش نبردن، sony یه تریلر هم داده همین امروز از عناوین انحصاری که قراره عرضه بشن واسه ps4 داخل هیچکدوم هم اسمی از این بازی مظلوم برده نشده.

فکر کنم سونی آلرژی داره به dreams :|
نه ds هم نبود با کلی چیز دیگه:D

• Like
Reactions: esm nadaram
این نسخه از دریمز فاقد محتوای داستانی بوده و تنها مناسب افرادیست که علاقه به ساخت و ساز دارند.
همچنین Early Access تنها برای کاربران آمریکایی، کانادا و اروپایی قابل تهیه خواهد بود.
در خوب بودن و خلاق بودن مدیا مولکول شکی نیس ولی یعنی چی بازی کامل نیست و فقط برای اینا در دسترسه!
احتمالا بخش ساختو سازش انقدر پیچیدست که قبل از نسخه رسمی منتشرش کردن...
ولی دسترسی محدود اصلا قابل قبول نیس

در خوب بودن و خلاق بودن مدیا مولکول شکی نیس ولی یعنی چی بازی کامل نیست و فقط برای اینا در دسترسه!
احتمالا بخش ساختو سازش انقدر پیچیدست که قبل از نسخه رسمی منتشرش کردن...
ولی دسترسی محدود اصلا قابل قبول نیس
داستانش احتمالا کامل نیست ولی چیز خاصی هم نداره و برای همین امادگی واسه ساخت و سازه و وقتی بازی کامل بشه به همه میده داستان..........

داستانش احتمالا کامل نیست ولی چیز خاصی هم نداره و برای همین امادگی واسه ساخت و سازه و وقتی بازی کامل بشه به همه میده داستان..........
فک کنم داستانش مجموعه ای از داستان های کوتاه باشه چون یادمه تو دمویی که ازش دیدیم حباب های زیادی بود که هر کدوم محیط و داستان خودشو داشت...
با ی داستان کلی و کوتاه که بتونن جمع کنن کلیت موضوع رو...

امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد مدیا مولکول با LBP خاطرات زیادی رو تو ذهن گیمرا ثبت کرد مخصوصا چند نفره بازی کردن :Headband:

فک کنم داستانش مجموعه ای از داستان های کوتاه باشه چون یادمه تو دمویی که ازش دیدیم حباب های زیادی بود که هر کدوم محیط و داستان خودشو داشت...
با ی داستان کلی و کوتاه که بتونن جمع کنن کلیت موضوع رو...

امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد مدیا مولکول با LBP خاطرات زیادی رو تو ذهن گیمرا ثبت کرد مخصوصا چند نفره بازی کردن :Headband:
صد در صد بازی خوبیه هرچی هست از project spark که هزارتا قول الکی پشتش بود بهتره خوشم میاد یه عده میگفتن وقتی ماینکرفت هست چه میازی به این بازیه.............:|
من خودم برا بتا با دوتا اکانت ثبت نام کرده بودم (البته یکی اشتباه زده بودم:Wallbash:) و برای ساخت نوعی دمو از mgs اماده بودم (عکساش تو تاپیکش هست) حتی mapش رو هم کشیده بودم برا dmc هم میخواستم یچی اماده کنم ولی دیدم جواب نمیده فعلا تو دریمز ولی در هر صورت اخر بهم ندادن:Wallbash: الان که عکس و امضای شما رو دیدم فهمیدم sotc خوبی میشه تو دریمز ساخت:D

بازی بیشتر از اینکه بازی یا محصول تجاری باشه یه پروژه تحقیقاتی به نظر میاد ، بعد ۶-۷ سال ea اونم به صورت محدود و حتی شاید گزینشی ؟؟ یعنی که چی ؟؟

من جا سونی بودم بجا این که استدیو درایو کلاب رو تعطیلش کنم میومدم در این استدیو مدیا مولکول رو تخته میکردم که یک نسله بیشرف داره یه بازی میسازه هنوزم برا عرضش داره ناز میاره:|

• Like
Reactions: vaan 2
من جا سونی بودم بجا این که استدیو درایو کلاب رو تعطیلش کنم میومدم در این استدیو مدیا مولکول رو تخته میکردم که یک نسله بیشرف داره یه بازی میسازه هنوزم برا عرضش داره ناز میاره:|
با سازنده dc کاری ندارم که ر.ده بود ولی قبل اینکه حرف بزنید فکر کنید که دارید چی میگید dreams از همون اولم یه پروژه جاه طلبانه و خلاقانه بود که معلوم بود ساختنش خیلی طول میکشه واسه همینه در این استودیو هنوز بازه بازی تو همین حالت ea هم ترکونده و فروشش میکنه اگه mm بازی سر سری مثل project spark عرضه میکرد الان داشتید فحش میدادید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:miladamiri:.
نه هنوز به صورت کامل نیومده فقط به صورت محدود عرضه شد
دوستان بازی عرضه شده؟:D چجوریه چرا امتیازی براش نیومده هنوز؟
- بعد رو دیسک قرار نیست بدن؟
نه هنوز به صورت کامل نیومده فقط به صورت محدود عرضه شد بخاطر همین امتیازی فعلا واسش منتشر نشده

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or