تاریخ عرضه بازی Concrete Genie اعلام شد

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Concrete-Genie.jpg

پس از مدت‌ها انتظار تاریخ عرضه بازی Concrete Genie مشخص شد. به گفته شرکت سونی و استودیو Pixelopus مشخص شد این اثر در تاریخ 8 اکتبر 2019 برابر با 16 مهر 98 برای کنسول PlayStation 4 منتشر می‌شود.
در کنار اعلام تاریخ عرضه Concrete Genie باید به این نکته نیز اشاره داشته باشیم که این اثر با برچسب قیمتی 40 دلاری در دسترس قرار می‌گیرد. هم‌چنین از عملکرد هدست واقعیت مجازی PlayStation VR نیز پشتیبانی می‌کند تا گیمرها در صورت تمایل نقاشی‌های خود را در محیط واقعیت مجازی به تصویر بکشند.
در کنار دو بازی Death Stranding و بازی MediEvil، عنوان Concrete Genie نیز به عنوان یکی از عناوین بزرگ و مهم انحصاری شرکت سونی برای انتهای سال میلادی جاری به شمار می‌رود. اگرچه شاید این اثر جذابیت و کشش لازم به مانند دو بازی ابتدایی اشاره شده را نداشته باشد اما مسلما...

Continue reading...

بخشی از خبر اشتباهه:-"
قیمت بازی 30$ هست ، اون قیمت 40$ برای Deluxe Edition هست که موارد زیر رو شامل میشه :

Concrete-Genie_2019_07-30-19_023.jpg

در مورد VR هم ، کل بازی گویا VR نیست، گفتن شامل دو Mode برای VRمیشه (اطلاعاتی ندادن دقیقا فازش چیه)
---
تاپیک بازی رو که نداریم...اینجا بزارم پس:-"
یه سری اطلاعات دیگه هم دادن، مثلا Photo Mode رو تایید کردن که به صورت day1 تو بازی هست و قابلیت timelapse هم داره

یا اینکه این قلم مو نقاشی جادویی که شحصیت اصلی داره علاوه بر نقاشی و جون دادن به نقاشی ها قابلیت های دیگه ای هم داره که یکیش Paint Skating هست (چقدر حس نئونه Infamous : SS میده عکس:D )
48406437896_4286314136_k.jpg

---

به بازی خیلی امیدوارم ... فقط امیدوارم مثل Puppeteer و سازنده هاش ، Pixleopus تو افق محو نشه و بیشتر بتونیم از این بازی ها ازشون ببینیم:x

پ.ن : Googooli of the year فراموش نشود :p:x

انتظار ۲۰ دلاری داشتم ، ولی ۳۰ هم خوبه ، تو اولین تخفیفات تپل خریداری میشه! تو این تاخیری که زدن حسابی بازی رو شاخ و برگ دادن ! و کاربرد نقاشی ها رو بیشتر کردن!

یعنی میخواید بگید این یکی از دوست داشتنی ترین بازی های امسال(نسل) نمیشه براتون؟ :-"
هایپ خیلی کمه براش:| تریلر رو ببینید و به راه راست هدایت بشید:|

• Like
Reactions: GUѦRDiAN

یعنی میخواید بگید این یکی از دوست داشتنی ترین بازی های امسال(نسل) نمیشه براتون؟ :-"
هایپ خیلی کمه براش:| تریلر رو ببینید و به راه راست هدایت بشید:|
برای هایپ زوده ولی خدا رو چه دیدی، شاید جورنی شد! اونم یک سال مونده به پایان نسل اومد!

برای هایپ زوده ولی خدا رو چه دیدی، شاید جورنی شد! اونم یک سال مونده به پایان نسل اومد!
چیزی که من میبینم Puppeteer میشه:|
هایپ هم...بازی یک ماه و نیم دیگه میاد، غیر از من و خودت کسی پست هم نداده:( قشنگ حس میشه حداقل اینجا تحویل گرفته نمیشه...مگر اینکه یهو نقدها +90 بشه و اون موقع ملت اسمش رو بشنون:|

چیزی که من میبینم Puppeteer میشه:|
هایپ هم...بازی یک ماه و نیم دیگه میاد، غیر از من و خودت کسی پست هم نداده:( قشنگ حس میشه حداقل اینجا تحویل گرفته نمیشه...مگر اینکه یهو نقدها +90 بشه و اون موقع ملت اسمش رو بشنون:|
خوب منم برای همین جورنی رو مثال زدم ، اونم کسی نمی‌شناخت از جمله خودم ، ولی وقتی +۹۰ شد توجه همه رو جلب کرد!

البته +۹۰ خیلی رویاییه ! در بهترین حالت+۸۵

الان خواستم بگم بریم تاپیک بازی رو بزنیم و کسایی که بازی رو دوست دارن منشن کنیم دور همی ذوقشو کنیم !

رفتم تاپیک مورد انتظار های ۲۰۱۹ رو دیدم ,فقط خودم و خودت به بازی رای دادیم lol! برای دو تا مخاطب نیازی به تاپیک نیست! خصوصیم میشه پیام داد! گرانبلو فانتزی ریلینک که باید با خودم حرف بزنم ، هیچ کس منتظر بازی نیست اینجا!

رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Like
Reactions: Akiba

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or