تاریخ ریلیز Mass Effect به تعویق افتاد

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
تاریخ ریلیز mass effect که تا قبل June 2007 بود bioware اعلام کرد که تا January 2008 به تعویق افتاد علت عقب انداختن تاریخ هم گفته شده که دارن رو بخش action/rpg بازی بیشتر کار میکنن تا این 2 سبک در کنار هم بیشتر با هم مچ باشن
6apnwd0.jpg

من يكي ترجيح ميدم 10 بار تاخير بخوره اما آخرش يه چيز درست حسابي از آب در بياد. از اون بازيا نشه كه وقتي منتشر شد بيان بگن اين بازي پتانسيل تبديل شدن به يه بازي بزرگ رو داشت ولي بخاطر اينكه ميخواستن سر موقع منتشرش كنن نتونستن ايرادهاش رو رفع كنن و از اينجورچيزا........

من دارم كم كم به عقل bioware شك ميكنم . بالاخره mass effect قرار بازي بزرگي باشه ولي بايد به bioware بگي كه بنده خدا تو كه ميدونستي بخش action/rpg نياز به كار داره با چه حساب كتابي يه ماه پيش گفته بودي كه در June بازي عرضه ميشه ؟!!:evil: حالا تازه دو رياليشون افتاده كه بازي هنوز كار داره ؟!:laughing:

شايدم بازي كمي تاخير خورده بود و ديدن كه ممكنه همزمان با عرضه بازي هاي بزرگ بشه كه قرار يك ماه بعد يواش يواش بياند روبه رو بشه كه اين خيلي بده چند بازي بزرگ از لحاظ زماني با هم يكي باشند كه به فروش يكديگر ضرر بزنند . فكر كنم علت اين بوده :biggrin1: وگرنه با عقل جور در نمياد 5 ماه تاخير !

خدا كنه تو سال 2008 هم اين اتفاق نيوفته كه با بازي هايي چون mgs4 يا با alanwake تداخل ايجاد كنند :-" و گرنه بايد mass effect را در سال 2009 ملاقات كنيم :-"

شايدم بازي كمي تاخير خورده بود و ديدن كه ممكنه همزمان با عرضه بازي هاي بزرگ بشه كه قرار يك ماه بعد يواش يواش بياند روبه رو بشه كه اين خيلي بده چند بازي بزرگ از لحاظ زماني با هم يكي باشند كه به فروش يكديگر ضرر بزنند . فكر كنم علت اين بوده :biggrin1: وگرنه با عقل جور در نمياد 5 ماه تاخير !

mass effect خودش فروش بازی بزرگ خراب کنه فرخ جان:laughing::cool:

شاید این بازی برای 3 بیاد چون ip این بازی ماله مایکروسافت نیست و bioware هم چند تا برنامه نویس برای 3 هم استخدام کرده

ميتوني توضيح بدي وقتي ناشر اين بازي مايكروسافت هست چطور امكان داره اين اتفاق بيوفته؟
كه براي ps3 بياد؟ وقتي ناشر بازي مايكروسافت باشه مطمئن باش كه بازي براي 1 سال براي xbox360 انحصاري ميشه كه بعد يك سال اومدن اين بازي براي ps3 هيچ ارزشي نداره پس بيخود خودت را گول نزن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or