تاریخ تولید 360 شما و مشکلات آن در تاریخ مربوطه

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
گفتم بیام یه تاپیکی باز کنم که بچه ها تاریخ تولید دستگاهشون رو بگن و هر کدوم که اعلام کردید مشکلاتی که داشته رو حتما ذکر کنید که اون بنده خدایی که می خواد تازه این کنسول رو بگیره دو دره نشه و بره Ps3 بگیره و و هر کی از نطر خودش هم بگه که کدوم کنسول از بچه ها رو قبول داره و تاریخش خیلی خوبه که بچه ها هم برن دنبال همون تاریخ ساخت
به عنوان مثال :
تاریخ ساخت کنسول من : 29/11/2006 هست و خدارا شکر هیچ مشکلی نداشته
---------
اگه نمی دونید که کجای کنسول نوشته می تونید یه سر به پشت کنسول بزنید

آقا تاریخ دستگاه منم برای April 2006 هستش و مشکلی باهاش نداشتم خداروشکر . :cheesygri
البته بیشتر مشکلات ناشی از استفاده نادرست هست و به تاریخ ساخت مربوط نمیشه و در کل موثر هستش چون هرچی از تاریخ لانچ کنسول بگذره کیفیت هم بهتر میشه .

دستگاه من سال ساخت 2005..ماهشو نميدونم ولی از اون سريهای اوله فکر کنم
چون ريموت کنترل داره.........6 7 ماهم هست دارم....هيچ مشکلی باهاس نداشتم

تاریخ کنسول من آوریل 2006 هست. از یگانه هم خریدم (قابل توجه کسانی که از یگانه بد می گن.) و تا حالا نه زیاد داغ می شه که براش فن بذارم (هرچند که یک فن Nyko خریدم و همین جور آکبند مونده.) و نه هنگ می کنه (الان هم 17 تا بازیش رو دارم و هر شب 3 ساعتی باهاش بازی می کنم ) و نه احتیاج به تنظیم لنز پیدا کرده. خودم هم فیرمورش رو آپدیت می کنم.
اگر نظر منو می خواهید دستگاهتونو مثل گوشت قربونی اینور و اونور نبرید و یک جای ثابت بگذارید چون پیکاپ درایوش حساس هست.

23-12-2005
هیچ مشکلی هم ندارم، با فن باهاش 8-9 ساعت هم بازی کردم و مشکلی نبوده. تاحالا هم رنگ قرمز چراغ های کنسولم رو ندیدم:biggrin1:
فقط نمیدونم چرا بد از این آپدیت آخری سیوهای Saint's Row خراب شد:confused:

براي من تاريخ توليدش 2006/04/05 هستش 4 ماه كه خريدم هر روز بين 5 تا 6 ساعت باهاش بازي مي كنم اون هم نه بصورت مدام بعد از هر 2 ساعت بازي 1 ساعت استراحت ميكنم دستگاه هم تا حالا مشكلي نداشته.
كم كم كه هوا داره گرم ميشه يه اينتر كولر هم براش ميخرم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or