تاریخ انقضای کدام انجین به پایان رسیده؟

danial.wwf

کاربر سایت
بحث پیراموش انجین های قدیمی و تاریخ مصرف گذشته
..
.
به نظر خودم:
pes
PES-2013-Demo-Unlock-64-Teams-Patch-5.png
svr , wwe
wweringcollapse.jpg

این دو سری بازی (pes , wwe) همچنان از انجین هایی استفاده میکنند که نسل قبل استفاده میشد.
.....
البته بعضی بازی ها مثل portal هم هستند که با توجه به شرایط محیط و اتمسفر بازی،قدیمی بودن انجینشون اصلا به چشم نمیاد.البته source از لحاظ تکنیکی و فیزیک بسیار قدرتمند هست و به نظرم منسوخ شده حساب نمیشه.
.........
حالا اگه انجین دیگه ای مد نظرتون هست مطرح کنید​

Unreal Engine 3 این انجین فقط به دلیل سادگی کار باهاش هنوزم استفاده میشه وگرنه که به نظرم دیه خیلی وقته که از تاریخ مصرفش گذشته:|:|:|
اتفاقا به نظر من این انجین واقعا انجین محشریه! خداییش حیفه از الان ولش کنن!
هنوز اسم گرافیک فوق هنری میاد نام Unreal engine 3 میدرخشه! نمونش: (Bioshock 1-2-Infinite - Borderlands 2 و ...)
سبکی و ... هم به کنار که واقعا روی ضعیف ترین سیستما هم خوب بازیاش اجرا میشه!

------------------

id Tech 3 واقعا دیگه مسخره شده!
خدا رو شکر دیگه نسخه بعدی CoD با این انجین ساخته نمیشه و از شرش خلاص شدیم:دی

اتفاقا به نظر من این انجین واقعا انجین محشریه! خداییش حیفه از الان ولش کنن!
هنوز اسم گرافیک فوق هنری میاد نام Unreal engine 3 میدرخشه! نمونش: (Bioshock 1-2-Infinite - Borderlands 2 و ...)
سبکی و ... هم به کنار که واقعا روی ضعیف ترین سیستما هم خوب بازیاش اجرا میشه!

------------------

id Tech 3 واقعا دیگه مسخره شده!
خدا رو شکر دیگه نسخه بعدی CoD با این انجین ساخته نمیشه و از شرش خلاص شدیم:دی

انجینه کال IW هست و کاملا باهات موافقم, این دیه از UE3 هم بدتره, یادم نبود بنویسم اینو:دی

اگه سازنده کاربلد باشه هنوز هم میتونه گرافیک خوبی از این انجین در بیاره; نمونه اش Batman Arkham City

قبول دارم.حرف شما تا حدودی درسته. اما بازی هایی که بر اساس unreal engine 3 ساخته میشن تقریبا یک شکل شدن مگه اینکه کارگردانی هنری بازی اونقدر قوی و خلاقانه باشه که ضعف های تکنیکی رو بپوشونه.

انجینه کال IW هست و کاملا باهات موافقم, این دیه از UE3 هم بدتره, یادم نبود بنویسم اینو:دی
انیجن CoD درسته IW هست ولی میگن IW یا همون Id Tech 3

---------- نوشته در 02:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:25 AM ارسال شده بود ----------

قبول دارم.حرف شما تا حدودی درسته. اما بازی هایی که بر اساس unreal engine 3 ساخته میشن تقریبا یک شکل شدن مگه اینکه کارگردانی هنری بازی اونقدر قوی و خلاقانه باشه که ضعف های تکنیکی رو بپوشونه.
همین امضاتم که جز شاهکار ترین بازی های نسله با این انجین ساخته شده ناسلامتی:دی
خداییش من که ضعفی ازش ندیدم! همیشه بازی هاش گرافیک هنری خیلی خوبی داره و کلا با بازی هایی که با این انجین ساخته میشن خیلی کیف میکنم:دی
Batman arkham city که دیگه شاهکار بود. گرافیکش که عالی بود و جز نامزدای بهترین گرافیک سال هم بود!

انیجن CoD درسته IW هست ولی میگن IW یا همون Id Tech 3

---------- نوشته در 02:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:25 AM ارسال شده بود ----------

همین امضاتم که جز شاهکار ترین بازی های نسله با این انجین ساخته شده ناسلامتی:دی
خداییش من که ضعفی ازش ندیدم! همیشه بازی هاش گرافیک هنری خیلی خوبی داره و کلا با بازی هایی که با این انجین ساخته میشن خیلی کیف میکنم:دی
Batman arkham city که دیگه شاهکار بود. گرافیکش که عالی بود و جز نامزدای بهترین گرافیک سال هم بود!

بله گرافیک هنری خوبی دارن ولی از نظر تکنیکی کمی ضعف داره.

بله گرافیک هنری خوبی دارن ولی از نظر تکنیکی کمی ضعف داره.
البته بحث UE3 یکمی پیچیده تر از این حرف هاست.
ما یه بازی داریمم مثل lalipop cHainsaw و یه بازی هم مثل gears of war j یا همین batman هر دو با انریل انجین ساخته شدن ولی این کجا و اون کجا.به نظرم محتوای انجینی که به شرکت های سازنده داده شده از لحاظی با هم فرق میکنن.
انریل انجین رو هم واسه همین نسل ساختن و پر کاربرد ترین و انعطاف پذیر ترین انجین بود.ما در اینده اگه بخوایم برگردیم و یه نگاهی به نسل فعلی بندازیم،کلا شاهد نام انریل انجین هستیم.
با وجود این که با این انجین،هیچ کس نتونست فریم ریت 60 روی کنسول بگیره.
ولی به نظرم این انجین هنوز خیلی کار داره تا منسوخ بشه.
gears pf war j رو بازی کنین (مپ گوندولا).من به شخصه میگم این بهترین گرافیکی هست که در این نسل دیدم.

Unreal Engine 3 این انجین فقط به دلیل سادگی کار باهاش هنوزم استفاده میشه وگرنه که به نظرم دیه خیلی وقته که از تاریخ مصرفش گذشته:|:|:|

unreal engine 3.انصافا چند سالی هم قاچاقی زنده اس:d

شما رو ارجاع میدم به Gears Of War: Judgment ، بلکه رستگار شوید!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or