تاریخ انتشار The Last of Us Left Behind مشخٌص شد

Schürrle

کاربر سایت
تا حالا تاریخ انتشار رسمی دی ال سی The Last of Us Left Behind اعلام نشده است.امّا بروزرسانی حدید PS3 Store نشان می دهد که این دی ال سی زودتر از آنچه فکرش را می کنید منتشر می شود.این تاریخ در استور خود سونی Sony Entertainment Network اعلام شد و DLC را با قیمت 14.99 دلار در تاریخ 14 فوریه در لیست خود ثبت کرده است.

تصویر زیر که از خود Sony Entertainment Network گرفته شده است:
27470614801491115621.jpg

ویرایش:

خبر کاملا رسمیه و اصلا و ابدا سوتی های استور نیست.
این خبر توی صفحه فیس بوک سونی و همین طور توسط ND رسما تایید شده.
در ضمن Neil Druckmann و توییت رسمی ND هم تاریخ 14 فبریه با قیمت 14.99 دلار را تاییدکردن.

منبع اصلی و معتبر

منبع

منبع 2

آخرین ویرایش:
ممکن است این یک اشتباه باشد پس هیجان خود را تا تایید شدن رسمی این تاریخ نگه دارید و هیجان زده نشوید (به عبارتی جوّ گیر نشید):|
سوتی های استور معمولا درسته :bighug:

تلوبازان گرامی:bighug: روزشماراتون رو تنظیم کنید روی:
FEBRUARY 14, 2014

Ellie returns as new light is shed on her relationship with Riley, her best friend from the military boarding school they both grew up in.
After inexplicably disappearing for weeks, Riley reemerges in Ellie’s life with a surprising revelation. The two sneak out of their school for the last time, leading to a series of events that will forever change both of their lives.
Naughty Dog continues to explore the themes of survival, loyalty, and love in their first ever single player DLC with The Last of Us: Left Behind.
فقط امیدوارم باز هم بر روی DLC داستانی بازی کار کنن...

خبر کاملا رسمیه و اصلا و ابدا سوتی های استور نیست
این خبر توی صفحه فیس بوک سونی و همین طور توسط ND رسما تایید شده
در ضمن Neil Druckmann و توییت رسمی ND هم تاریخ 14 فبریه با قیمت 14.99 دلار را تاییدکردن
من پست اول را ویرایش میکنم، چون خبر کاملا رسمی و تایید شده هستش

آخرین ویرایش:
خبر کاملا رسمیه و اصلا و ابدا سوتی های استور نیست
این خبر توی صفحه فیس بوک سونی و همین طور توسط ND رسما تایید شده
در ضمن Neil Druckmann و توییت رسمی ND هم تاریخ 14 فبریه با قیمت 14.99 دلار را تاییدکردن
من پست اول را ویرایش میکنم، چون خبر کاملا رسمی و تایید شده هستش

معلوم نیست چند ساعت گیم پلی داره حدودا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or