تاریخ انتشار Pes 08 در آمریکای شمالی

Mil@D-777

کاربر سایت
شرکت کونامی اعلام کرد این بازی برای اکتبر 2007 در اروپا و در زمستان 2007 نیز در آمریکای شمالی عرضه خواهد شد . در این بازی شما واقعا با یک بازی نسل بعد مواجه خواهید شد که از یک سیستم هوش مصنوعی بسیار قدرتمند و متفاوت بهره می برد (Teamvision) . در این بازی شما حتی شما حتی می توانید کنترل بر روی درپیلهای خود را بالا ببرید و این برای اولین بار هست که در یک بازی فوتبال دیده می شود . منتظر این بازی بزرگ باشید .

منبع : http://www.psu.com

من عاشق این بازی هستم باید 2 ماه دیگه صبر کنم چه کنیم . :( راستی حقیقت داره که این بازی بهترین بازی به نمایش درآمده در Gc 07 برای Ps3 شده ؟

من عاشق این بازی هستم باید 2 ماه دیگه صبر کنم چه کنیم . :( راستی حقیقت داره که این بازی بهترین بازی به نمایش درآمده در Gc 07 برای Ps3 شده ؟
بله کاملا درسته حالا جالبه بدونید این بازی بین بازیهایی چون Metal Gear Solid 4 ، Singstar ، Uncharted drake's Fortune عنوان بهترین بازی به نمایش درآمده در نمایشگاه رو برای PS3 به ودش اختصاص داده . ;)

یه چیزو به عنوان طرفداره %100 360 بگم که واقعا PES رو دسته 360 به من حال نداد(برعکس بازیهایه FPS). اینقدر D-Pad 360 ضدحاله که آدم مجبور میشه بقول معروف با آنالوگش بازی کنه. اونم واسه من که عمریه با D-Pad فوتبال زدم حال نمیده :(
امیدوارم مشکل D-Pad هم رو دسته هایه 360 حل بشه... رو PES 2007 که ضدحال خوردیم! تاببینیم این چی میشه...

واسه من که عمریه با D-Pad فوتبال زدم حال نمیده

منم همیشه با دی‌پد بازی کرده بودم، اما بعد از مدت کوتاهی به آنالوگ عادت کردم و حالا نمی‌تونم با دی‌پد بازی کنم. این انسان موجود عجیبیه نه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or