تاریخ انتشار Gears of War 4 و آمار فروش Ultimate Edition

bahramffx

دو حلقه
کاربر سایت
طبق لایو استریمی که امروز برگذار شد مایکروسافت تایید کرد که بازی محبوب Gears of War 4 ممکن هست زود تر از ان چیزی که انتظار داشتیم عرضه شود
xLSFJqK.jpg

به گفته مایکروسافت بازی Gears of War 4 که در انحصار پلتفرم Xbox One میباشد در حال حاضر برای عرضه در پاییز 2016 برنامه ریزی شده است که قبلا برای تعطیلات کریسمس 2016 علام شده بود

اگر شما هم برای تجربه این بازی نمیتوانید صبر کنین پس باید خوشحال باشین . چون قرار هست در بهار سال 2016 با بتای بازی با تعدادی از قابلیتهای آشنا شوید (البته این بتا برای کسانی که Ultimate Edition را خریداری کرده اند زودتر در دسترس خواهد بود )

خبر دیگری که در این لایو استریم امروز مشخص شد فروش 1 میلیون واحدی Gears of War Ultimate Edition بود که به گفته ماکروسافت 45% این افراد برای اولین بار یک نسخه از این بازی را تجربه میکردند و این را هم اضافه کردند که باندل این بازی که از Black Friday به فروش میرسید هنوز هم قابل دسترس هست و شاید این فروش در اینده بشتر هم شود

منبع

آخرین ویرایش:
جلو افتادن تاریخ عرضه خبر خیلی خوبیه برا بازیا اما تو این مورد اصن خوشحال کننده نبود :dبا اون تریلر فاجعه e3 انتظار میرف تاریخ عرضرو عقب بندازن تا یچیز درس حسابی تحویل ملت بدن:d در کل این گیرز 4 احتمالا کل اعتبار سری رو نابود میکنه تاریخ عرضشم که جلو افتاده و بدتر:| فروش نسخه ی UE خیلی خوب بوده امیدوارم حداقل از لحاظ فروش یه سر و سامونی به وضعیت وان بده چون گیرز برخلاف هیلو هنوز به شدت محبوبه و منتظرشن ملت

تریلر E3 کجاش بد بود؟ :| از نظر گرافیکی که یه چیزی از عالی بالاتر بود اونم بعنوان یه دموی pre alpha :| تنها مشکلش تاریکی بیش از حد بود و البته شخصیتا که باید باهاشون آشنا شد اگه همینا باشن. جو تاریکش و گرافیک عالیش اتفاقا آدمو یاد GEOW 1 مینداخت که هم گرافیکش از زمان خودش خیلی جلوتر بود هم فضاهای خیلی خوب و تاریک و بعضی وقتا ترسناکی داشت..

این راد فرگوسن با این نسخه 4 انشالله یک تودهنی به ... میزنه .
کاملا فضا و اتمسفر بازی اونی هست که باید باشه و همین خودش معنی این میده که یک کارکشته بالا سر بازی هست ، صدرصد بازی چالش برانگیز عین 1 هم کنن دیگه نور علی نوره .
حالا یک تریلر دادن بنده های خدا اونم از اوایل کارشون اینجا هزارتا بیانیه صادر شده ، حالا اون تریلر های سینماتیک و رنگی و هالیوودی بازی هایی رو دیدیم که اخرش به ترکستان رفتن:d

من زمان E3 نمایش بازی اصلا برام راضی کننده نبود اما الان که بهش فکر میکنم می بینیم نه تنها بد نبود که فوق العاده هم بود.

بگذریم از اینکه جسارت تیم سازنده جدید از کنار گذاشتن شخصیت های اثبات شده نسخه های قبل خودش تحسین برانگیز هست، تریلری که تو E3 نمایش دادن واقعا عالی بود، یه محیط خوفناک و مرموز، گرافیک عالی، اون رعد و برق ها سیستم مبارزه و دشمن ها و ...

یه زمان بود من آرزو می کردم بازی ها آزادی عمل بیشتری در اختیار بازیکن بزارند، الان به جایی رسیدیم که تک تک دارند جهان آزاد می شند، البته این اصلا بد نیست، اما تو این شرایط کمبود یه شوتر خطی کار شده و مهم واقعا احساس میشه. امیدوارم این بازی موفق بشه و پتانسلیشم داره تا بازی های خطی از بین نرن، دقتی که تو بازی های خطی هست رو نمیشه تو جهان آزادها پیاده سازی کرد...

من اوایل زیاد از تریلر e3 خوشم نیومد اما با شرایطی که تو این نسل از لحاظ فنی و بصری حاکم بوده الان دیگه به نظرم خوبه اون تریلر

حالا معلوم نیست چون بازی تخییر نخورده پس حتما روش کار نکردن! به نظر من تو خفا الان چند سالی هست دارن روی گرز 4 کار میکنن فعلا هم یک سال تا عرضه بازی زمان دارن

چند نکته برای فن های اصلی بازی خبر خوبی محسوب میشه یکی CO-OP رو دو نفره کردن که عالی هست یکی هم محیط های تاریک و ترسناک فقط امیدوارم مارکوس برگرده و شاهد کارکترهای قابل بازی زن نباشیم

اما اصلی ترین بخش برای گیمرها بخش مولتی هست که فکر کنم دارن روش به جد کار میکنن و میخوان یک چیز هاردکور بسازن

شدیدا منتظرم Ultimate Edition واسه PC تاریخش مشخص بشه تا با سری Gears به صورت تمام و کمال آشنا شم.

تریلر نسخه 4 هم جالب بود واقعا ، خبر خوبیه برای طرفداراش

به نظرم اکثر بازی ها ین نسل شماره های جدیدش دارن افت می کنن البته می گم اکثرا بعضی ها عین witcher کلی هم پیشرفت داشتن

جلو افتادن تاریخ عرضه خبر خیلی خوبیه برا بازیا اما تو این مورد اصن خوشحال کننده نبود :dبا اون تریلر فاجعه e3 انتظار میرف تاریخ عرضرو عقب بندازن تا یچیز درس حسابی تحویل ملت بدن:d در کل این گیرز 4 احتمالا کل اعتبار سری رو نابود میکنه تاریخ عرضشم که جلو افتاده و بدتر:| فروش نسخه ی UE خیلی خوب بوده امیدوارم حداقل از لحاظ فروش یه سر و سامونی به وضعیت وان بده چون گیرز برخلاف هیلو هنوز به شدت محبوبه و منتظرشن ملت

شما با دیدن یه تریلر متوجه شدی بازی باید تاخیر بخوره ولی سازنده هاش متوجه نشدن:) چقدر اعضای Coalition منگلن:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or