تاریخ انتشار عنوان Final Fantasy 15 در ماه مارس 2016 اعلام خواهد شد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
final_fantasy_15.0.0.jpg

درود

اقای Hajime Tabata کارگردان عنوان Final Fantasy 15 اعلام کرد که بازی Final Fantasy 15 در سال 2016 منتشر خواهد شد اما برای اعلام تاریخ دقیق انتشار بازی باید تا ماه مارس صبر کنید. شرکت اسکوئر انیکس قرار است طی یک مراسم ویژه در ماه مارس تاریخ انتشار بازی را اعلام کند.

علاوه بر این اقای Hajime Tabata کارگردان بازی گفته که سیستم گیم پلی و مکانیزم های ان چیزی بین 30 تا 80 درصد کامل شده است.

عنوانFinal Fantasy 15 در سال 2016 برای پلتفرم های ps4 و xone منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
این بازی که ما میبینیم بعید میدونم سال 2016 هم اصلا منتشر بشه با تاخیر میخوره میره برای سال 2017 کار ندارم ولی اسکوار انیکس به نظرم خیلی فن های این سری رو اذیت کرد سره این نسخه مدتی هست تو پست های فن های این فرانچایز رو تو تایپک های مختلف خارجی و ایرانی میخونم کلا خیلی شاکی هستند ! حالا هم یک ماهی رو معرفی کردن که باز اونجا تاریخ عرضه رو بگن !

با این در صدای تکراری توی هر کنفرانسو مصاحبه دل کسی خوش نمیشه ، تاریخ ریلیز تعیین کنید ، البته وارد جزییات در صد نشد کدوم مکانیزما ۸۰ن کدوما ۳۰ ، ولی معلومه خیلی کند پیش میرن که نمیخوان آمار دقیقی بدن . یه مشکل دیگه هم من دارم باهاشون ، بازی خیلی هایپ زیادی داشت ولی با تریلرهای بیش از حدو ! مصاحبه های پشت سرهم لوز کردن اون حسو ، خیلی وقفه هم پشتش افتاده ، کلا سیاست تبلیغیشون صفره

با این در صدای تکراری توی هر کنفرانسو مصاحبه دل کسی خوش نمیشه ، تاریخ ریلیز تعیین کنید ، البته وارد جزییات در صد نشد کدوم مکانیزما ۸۰ن کدوما ۳۰ ، ولی معلومه خیلی کند پیش میرن که نمیخوان آمار دقیقی بدن . یه مشکل دیگه هم من دارم باهاشون ، بازی خیلی هایپ زیادی داشت ولی با تریلرهای بیش از حدو ! مصاحبه های پشت سرهم لوز کردن اون حسو ، خیلی وقفه هم پشتش افتاده ، کلا سیاست تبلیغیشون صفره

دقیق ریز خیلی از درصدا رو گفت حتی جدا جدا که فلان دشمن چقدرش کامل شده یا فلان سلاح چقدر پیش رفته:

یه سری عکس دیگه هست حال آپلود ندارم وگرنه چیزای دیگه هم گفتن

دقیق ریز خیلی از درصدا رو گفت حتی جدا جدا که فلان دشمن چقدرش کامل شده یا فلان سلاح چقدر پیش رفته:

یه سری عکس دیگه هست حال آپلود ندارم وگرنه چیزای دیگه هم گفتن
خو دس بجنبون قربونت :d حال ندارم معنی نمیده/:) ، از OLD SNAKE یاد بگیر به عشق بازی چه مقاله هایی رو بیرون داد تو این مدت ، حسش نیس جواب نشد بگو ناامیدم از بازی :d شواهد که اینطور نشون میده .

خو دس بجنبون قربونت :d حال ندارم معنی نمیده/:) ، از OLD SNAKE یاد بگیر به عشق بازی چه مقاله هایی رو بیرون داد تو این مدت ، حسش نیس جواب نشد بگو ناامیدم از بازی :d شواهد که اینطور نشون میده .

من ناامید نیستم اتفاقا نمیدونم شوق و هیجانم رو کجا خالی کنم :d همین الان برنامه ریزی کردم برا پول جمع کردن که هرچی ازش اومد بگیرم هم کالکتور غرب هم کالکتور خود ژاپن هم اکشن فیگور Noctis هم اگه باندل PS4 دادن :d اما انقدر یه مشت کاربر رو اعصاب ریختن که هرچی نوشتم مخالفت کردن و ضد حال زدن و جو منفی دادن دیگه حس این چیزا رو از بین برده :| چون میدونم 10000 خط با خفن ترین اطلاعات هم مقاله بنویسم آخرش فوقش 2 صفحه بره جلو (که نصف پستاش خودمم) و تو همون 2 صفحه هم یه سریا فقط جو منفی میدن

وگرنه هر چند وقت یه بار کلی اطلاعات ازش میاد که خیلیاشون واقعا ارزش خبر زدن رو دارن تو خود Gaf نگاه کنی یه تاپیک براش میزننن چند هزار پست میره جلو ولی اینجا فوقش از رو هیجان فقط تو تاپیک خودش پست میدم الان بری اینارو نوشتم اونجا :d

من حتی خیلی وقت پیش درخواست دادم تاپیک کاملترین اطلاعاتش رو بزنم که بهم گفتن بازیش خوب نیست و زیاد طرفدار نداره و ارزش همچین تاپیک زدنی رو نداره دیگه چیکار کنم؟ :d

من ناامید نیستم اتفاقا نمیدونم شوق و هیجانم رو کجا خالی کنم :d همین الان برنامه ریزی کردم برا پول جمع کردن که هرچی ازش اومد بگیرم هم کالکتور غرب هم کالکتور خود ژاپن هم اکشن فیگور Noctis هم اگه باندل PS4 دادن :d اما انقدر یه مشت کاربر رو اعصاب ریختن که هرچی نوشتم مخالفت کردن و ضد حال زدن و جو منفی دادن دیگه حس این چیزا رو از بین برده :| چون میدونم 10000 خط با خفن ترین اطلاعات هم مقاله بنویسم آخرش فوقش 2 صفحه بره جلو (که نصف پستاش خودمم) و تو همون 2 صفحه هم یه سریا فقط جو منفی میدن

وگرنه هر چند وقت یه بار کلی اطلاعات ازش میاد که خیلیاشون واقعا ارزش خبر زدن رو دارن تو خود Gaf نگاه کنی یه تاپیک براش میزننن چند هزار پست میره جلو ولی اینجا فوقش از رو هیجان فقط تو تاپیک خودش پست میدم الان بری اینارو نوشتم اونجا :d

من حتی خیلی وقت پیش درخواست دادم تاپیک کاملترین اطلاعاتش رو بزنم که بهم گفتن بازیش خوب نیست و زیاد طرفدار نداره و ارزش همچین تاپیک زدنی رو نداره دیگه چیکار کنم؟ :d
تا اونموقعی که بازی بیاد فرشاد بهت قول میدم چهار جهت اصلیو فرعیو بتونی بخری :d چکار داری به حرف دیگران فرشاد ، ناامید نشو بخاطر حرف دیگران ، البته جو جوری شده بود بجای اینکه حرف از بازی زده بشه چپو راست اسپمایی که تاباتا به خوردمون میدادو باید تحمل میکردیم ، مونده بود که فقط داستان زندگیشو وسط ساخت بازی شرح بده :d مثلا همین امکاناتی که اضافه شدن مهمن ، نباید ناقص اطلاع رسانی بشه ، انتظارم نداری منی که باهاش آشنا نیستم اطلاع رسانی کنم ، من میخوام بازیش کنم برا همین دوس دارم فنهاش موبه مو جزییاتو شرح بدن و یه پیش زمینه کاملی ازش داشته باشم ، موردای مهم بازیو شرح بده حرفای تاباتا رو هم خلاصه ی خلاصه کنی دو خط حرف حساب ازش در میاد خیلی هم عالی :d

تا اونموقعی که بازی بیاد فرشاد بهت قول میدم چهار جهت اصلیو فرعیو بتونی بخری :d چکار داری به حرف دیگران فرشاد ، ناامید نشو بخاطر حرف دیگران ، البته جو جوری شده بود بجای اینکه حرف از بازی زده بشه چپو راست اسپمایی که تاباتا به خوردمون میدادو باید تحمل میکردیم ، مونده بود که فقط داستان زندگیشو وسط ساخت بازی شرح بده :d مثلا همین امکاناتی که اضافه شدن مهمن ، نباید ناقص اطلاع رسانی بشه ، انتظارم نداری منی که باهاش آشنا نیستم اطلاع رسانی کنم ، من میخوام بازیش کنم برا همین دوس دارم فنهاش موبه مو جزییاتو شرح بدن و یه پیش زمینه کاملی ازش داشته باشم ، موردای مهم بازیو شرح بده حرفای تاباتا رو هم خلاصه ی خلاصه کنی دو خط حرف حساب ازش در میاد خیلی هم عالی :d

آخه بدبختی همین یکی نیست که تا اونموقع کلی بازی خفن داره میاد و بعدش هم قراره بیاد XDDD د.لار هم که ارزون نمیشه :d

آخه میبینی وقت میزاری ولی کسی تحویل نمیگیره خب خودتم باشی اینکارو نمیکنی تازه طرف میاد دیگه خیلی رک میخواد بگه تو چیزی حالیت نیست من خیلی خوبم فن قدیمی FFم و تو چیزی حالیت نیست (اینو 2 بار گفتم چون واقعا از پستاشون این معنی درمیاد :d ) آخرشم یه جوری میپیچونن و دیگه جواب نمیدن که بگن آره ما راست میگفتیم تو نه

البته این مشکل تقریبا تو همه تاپیکای اینجا بوجود اومده ولی سنگین ترینشون همین FFئه :d

راجع به خبر و این چیزا هم گفتم تو تاپیکش میگم بیای اونجا بهتره:

http://forum.bazicenter.com/thread15344/page90/

من یکی که به شدت منتظر بازی هستم و از خدام هم هست اطلاعات جدید ازش بدونم و تاپیک خوبی براش زده بشه.
شما بزن، من یکی که تا حالا به جز Type Zero و دموش چیزی بازی نکردم میام توش نظر هم میدم :d
ولی واقعا به نظر من دموی خوبی داشت :x

درود !
مرسی از خبر !!

قبلا هم گفتم الانم میگم تاریخ ریلیز بازی این نیست...
خیلی دیر تر هست...
:d

ب قول فرشاد جون من اون تاپیک رو ببینید...
چ چیز ها که نمیبینید...

بازی ماشین داره شده GTA ...
لوکیشن فلانه و فلانه...

یا طرف با کل این سری آشنا نبوده و یا کلا قضیه ی این بازی که a Fantasy Based on Reality هست رو نیدونه..
وگرنه همه چیز تو بازی دلیل داره..

والا نمیدونم چی میخوان ؟!
همچین کرکتر های خفن و محیط های سوپر خفن و موزیک اولترا سوپر خفن و ... اونم میتونی با ماشین بچرخی با اون گرافیک...
دیگه والا داره...

همون دمو که هیچی نداشت چقدر من پاش بودم اصلا من نه همین فرشاد دمو رو چلوند هنوز داره ازش آب میگیره...
کل بازی دیگه خدا میدونه چه وضعی میشه...
:d:bighug:

راستی این مود
HellWeAreOpenMindCauseWeHateFFxvForItsDelay#
و
WeCareAboutFFxvFanFor9YrsOfWaiting#

رو بزارید کنار جون من خیلی خزه...
:d

وگرنه همه چی نوید یک بازی توپ و فوق العاده میده...

:-"

حالا بغیر از یه سری معلوم الحال من فک کنم مشکل بقیه با اینه که بازی از Versus خیلی فاصله گرفته . این اعتراض تا حدی وارده منتها بعضی اوقات دیگه یه سری گیرهای الکی میبینم . مثلا اینکه به داستان بازی دارن گیر میدن و با Versus مقایسش میکنن . حالا plot کامل داستانی Versus کی لیک شده و XV هم کی عرضه شده که همه داستانشو میدونن رو دیگه من نمیدونم :دی
از تاباتا هم انتظار میره به جای اینکه هی تکنیکال دمو نشون بده ، یه چیز از داستان بازی بگه . چون اینطوری آدم بیشتر احساس میکنه اینا از کیفیت بازیشون مطمئن نیستن و میخوان با نشون دادن این تکنیکال دمو ها دل هوادارا رو قرص کنن . در صورتی که برای یه عنوان فاینال فانتزی داستان و شخصیت پردازی هم اهمیت زیادی داره .
البته من به تاباتا و تیمش در این ضمینه هم اعتماد دارم . همون Crisis Core برای تایید این فکرم کافیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or