تاریخ انتشار عنوان مورد انتظار «Spider-Man» مشخص شد

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
تقویم‌های خودتان را علامت بزنید؛ خبرهای خوبی برای شما داریم. از زمان معرفی عنوان انحصاری «Spider-Man» این عنوان به سرعت تبدیل به یکی عناوین مورد انتظار آینده شد؛ استودیو کاربلد «Insomniac» و همراه بودن با سونی ترکیب خیلی خوبی می‌سازد که خيلی‌ها را مشتاق خود می‌کند. به تازگی تاریخ انتشار و نسخه‌های متفاوت و جوایز پیش‌خرید این عنوان مشخص شده است.​

به تازگی اعلام شده است که این عنوان انحصاری در 7 سپتامبر 2018 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

نسخه «Digital Deluxe» بازی در دسترس قرار خواهد گرفت که شامل یک کپی از بازی و مجموعه دی ال سی بعد از لانچ بازی با نام « The City That Never Sleeps» می‌شود. این دی ال سی شامل سه قسمت جدید (Chapter) با ماموریت‌های جدید، شخصیت‌های شرور، کاراکترها و لباس‌ها برای اسپایدرمن می‌شود. جزئیات بیشتر بعدا منتشر خواهد شد.

جزئیات نسخه «Collector» منتشر شده است که محتویات آن را می‌توانید در سمت چپ تصویر پایین مشاهده کنید.

مجسمه نسخه کلکتور بازی در زمان مناسب به صورت کامل رونمایی خواهد شد؛ زیرا ظاهرا در آن اسپویل وجود دارد.

جوایز پیش‌خرید هر نسخه این عنوان را می‌توانید در سمت راست تصویر بالا مشاهده کنید.

منبع: VG247

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
کلا انحصاریه یا زمانی؟ :-?
فک کنم این استدیو برای مایکروسافتم بازی ساخته بود

اگر اشتباه نکنم بازی کلا انحصاری PS4 هسته، قبلا Sunset Overdrive واسه Xbox One کار کرده بودن، البته بازیه خوب در اومده بود و در کل جواب بود. کلا استودیو با استعدادی هستن، به شدت به اسپایدرمن امیدوارم. عجب تابستونی بشه امسال:D

آخرین ویرایش:
کلا انحصاریه یا زمانی؟ :-?
فک کنم این استدیو برای مایکروسافتم بازی ساخته بود
85969

اگر اشتباه نکنم بازی کلا انحصاری PS4 هسته، قبلا Sunset Overdrive واسه Xbox One کار کرده بودن، البته بازیه خوب در اومده بود و در کل جواب بود. کلا استودیو با استعدادی هستن، به شدت به اسپایدرمن امیدوارم. عجب تابستونی بشه امسال:D
درسته. Sunset Overdrive بود ک اتافاقا بازی جالبی بود .
من امیدوار بودم روی PC بیاد ولی خب مشکلی نیس فوقش بعدا اگ شد روی ps4 میریم نشد هم مهم نیس
اسپایدرهای قبلی هم تا اخرش نرفتیم:D گرچه این یکی بنظر خیلی بهتر میاد

• Like
Reactions: Ali Rz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or