تاریخ انتشار بازی desperados 3 مشخص شد

rahyarpaul

کاربر سایت
قرار است خرداد ماه امسال و بعد از گذشت 13 سال از اسپین آف helldorado ، شاهد انتشار سومین نسخه از این بازی باشیم.desperados3 در تاریخ 16 ژوئن (27 خردادماه) بر روی سه پلتفرم pc ، ایکس باکس وان و ps4 منتشر خواهد شد.
نسخه استاندارد با قیمت 49.99 دلار عرضه خواهد شد و برای مدت محدود نسخه دلوکس آن نیز با همین قیمت قابل خریداری است.نسخه کالکتور با قیمت 109.99 عرضه خواهد شد که شامل 3 dlc آینده بازی به همراه مجسمه ها و موسیقی و آرت بوک و چیزهای دیگر است.
این بازی توسط استودیوی mimimi games در حال توسعه است که در سال 2016 عنوان موفق shadow tactics را روانه بازار کرده بود و ناشر آن thq nordic است.
داستان بازی به قبل از رخدادهای نسخه اول میپردازد
desperados_3_release_date-580x334.jpg

منبع

یاد باد ... یاد آن روزگاران یاد باد!
چقدر خاطره داشتیم با شماره اولش یه زمانی...کل فامیل مشغول بازی کردنش بودیم و هرجا گیر میکردن استراتژی به اشتراک میزاشتن!
یادمه کاتسین های CGش هم فقط در صورت وجود دیسک پخش میشد، هروقت میرسیدن به چنین بخشی دیسک دست به دست میشد که ببینند:))

خیلی وقته دیگه بلزی این سبکی نزدم، و نمیدونستم اینو همون استودیو Shadow Tactics داره میسازه! پس موفقیتش تضمین شده ست:دی ( یه روزی سراغ ST هم باید برم!) فقط برام سواله این سبک واقعا چجوری میشه رو کنسول ها بازی کرد...سخته آقا! :دی ...مخصوصا تو تریلرها نشون میده بعضی وقتا چندتا حرکت پشت سر هم با کاراکترهای مختلف سریع میزنند...نمیشه خو! :|

یاد باد ... یاد آن روزگاران یاد باد!
چقدر خاطره داشتیم با شماره اولش یه زمانی...کل فامیل مشغول بازی کردنش بودیم و هرجا گیر میکردن استراتژی به اشتراک میزاشتن!
یادمه کاتسین های CGش هم فقط در صورت وجود دیسک پخش میشد، هروقت میرسیدن به چنین بخشی دیسک دست به دست میشد که ببینند:))

خیلی وقته دیگه بلزی این سبکی نزدم، و نمیدونستم اینو همون استودیو Shadow Tactics داره میسازه! پس موفقیتش تضمین شده ست:D ( یه روزی سراغ ST هم باید برم!) فقط برام سواله این سبک واقعا چجوری میشه رو کنسول ها بازی کرد...سخته آقا! :D ...مخصوصا تو تریلرها نشون میده بعضی وقتا چندتا حرکت پشت سر هم با کاراکترهای مختلف سریع میزنند...نمیشه خو! :|
بازی 5 تا کاراکتر داره که هر کدوم قابلیتهای خاصی دارند ،از جادوگری گرفته تا ...
سه شخصیت سابق هستند دکتر مک کوی و کوپر و اوهارا ،مورو و مندوزا هم جدید هستند.

2020-04-22_23-27-49.jpg

من دوبله شماره یکشو داشتم. دوبلور شخصیتش صداش خیلی شبیه ابوالفضل پور عرب بود. هیچ وقت هم یه سرچ نزدم ببینم خودش بود یا نه. اگه کسی میدونه تایید یا تکذیب کنه :-?

من یه مشکلی که با Shadow Tactics داشتم این بود که هر مرحله دیگه زیادی بزرگ بود و از اون بدتر بعد از اتمام تمام ماموریت‌های هر مرحله، دوباره باید کل مسیر رو برمی گشتیم تا برسیم به نقطه اول تا مرحله تموم بشه. این موضوع در درازمدت روند کلی بازی رو خسته کننده می‌کرد. یعنی با اینکه بازی از همه نظر عالی بود ولی این قضیه باعث شد فعلا حسش نباشه تمومش کنم :دی امیدوارم این عنوان حداقل این ایراد رو‌ نداشته باشه، چون Shadow Tactics جدا از نظر مکانیزم‌های گیم‌پلی خیلی خوب بود، حتی بهتر از بازی‌های قدیمی‌تر این سبک.

فقط برام سواله این سبک واقعا چجوری میشه رو کنسول ها بازی کرد...سخته آقا! :D ...مخصوصا تو تریلرها نشون میده بعضی وقتا چندتا حرکت پشت سر هم با کاراکترهای مختلف سریع میزنند...نمیشه خو! :|
به راحتی :دی سیستم کنترل رو کنسول پرفکت نیست ولی کاملا قابل قبول هست، خصوصا اگه تمرکز رو مخفی‌کاری باشه. اینکه چند تا حرکت سریع پشت سر هم دیدی هم شاید به خاطر یکی از مکانیزم‌های گیم‌پلی بوده که میشه همزمان چند تا حرکت انجام داد (با شخصیت‌های مختلف) :دی

البته نه اینکه فقط مختص به این استودیو باشه، کلا صنعت گیم تو زمینه AI مدت هاست داره درجا میزنه.

ولی بعد از این همه سال زنده کردن این سبک بهتر بود روی AI بیشتر کار میکردن. دشمنا خیلی رفتارشون ماشینی هست...! مثلا همکارشون از جلو چشمشون یهو غیبش میزنه نباید جویا بشن...؟ یا رنج دیدشون تغییرات ناگهانی و غیرقابل پیشبینی کنه!... یا وقتی خانوم رو میفرستی که حواسشونو پرت کنه بعضیا طبیعیه که علاقه نشون ندن... نه اینکه همه بدن...! :D کشتن هم یخرده سخت باشه. نه اینکه راحت سه نفر رو همزمان از دم تیغ بگذرونی. وقتی صدا میشنوه همینطور مثل بز نیاد جلو، بقیه رو هم خبر کنه و...

من یه مشکلی که با Shadow Tactics داشتم این بود که هر مرحله دیگه زیادی بزرگ بود و از اون بدتر بعد از اتمام تمام ماموریت‌های هر مرحله، دوباره باید کل مسیر رو برمی گشتیم تا برسیم به نقطه اول تا مرحله تموم بشه. این موضوع در درازمدت روند کلی بازی رو خسته کننده می‌کرد. یعنی با اینکه بازی از همه نظر عالی بود ولی این قضیه باعث شد فعلا حسش نباشه تمومش کنم :D امیدوارم این عنوان حداقل این ایراد رو‌ نداشته باشه، چون Shadow Tactics جدا از نظر مکانیزم‌های گیم‌پلی خیلی خوب بود، حتی بهتر از بازی‌های قدیمی‌تر این سبک.

دقیقا! حتی کار به جایی می کشید میگفتم این مرحله چقدر وسیعه پس تمومه ولی در کمال تعجب یه داستانی پیش میومد ادامه پیدا می کرد!
راجع به مکانیزم ها که گفتی کاملا موافقم انقدر خوب بود که سازنده ها با اگاهی کامل ازین سبک حتی تکاملش داده بودن و به نوعی امروزی هم شده بود!

خیلی وقته دیگه بلزی این سبکی نزدم، و نمیدونستم اینو همون استودیو Shadow Tactics داره میسازه! پس موفقیتش تضمین شده ست:D ( یه روزی سراغ ST هم باید برم!) فقط برام سواله این سبک واقعا چجوری میشه رو کنسول ها بازی کرد...سخته آقا! :D ...مخصوصا تو تریلرها نشون میده بعضی وقتا چندتا حرکت پشت سر هم با کاراکترهای مختلف سریع میزنند...نمیشه خو! :|
انقدر با کنترلر راحت بود که من بعد مدتی موس رو بیخیال شده و با کنترلر xbox one s بازی رو تا آخر تو PC رفتم :D

• Like
Reactions: Frobary

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or