Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Normal
من از کساییم که هیچ کدوم از بازی های این سری رو بازی نکردمه ولی همیشه داستاناشونو خوندمه و لذت بردمه ولی مطلب این تاپیک اولین مطلبیه که منو متحیر میکنه و بسیار زیبا بازی رو در ذهن آدمی به تصویر میکشه.........موقع خوندن مطلب نمیدونم چرا تمام صحنه ها تو ذهنم ساخته و پرداخته میشن(با این که هیچ تجربه ای از بازی کردن هناوین این سری ندارم) و با شخصیت های مختلف بازی همراه میشم و حتی مبارزاتشون هم تو ذهنم به تصویر کشیده میشن..............حس عجیبیه...............حتی اون جاهایی که کرکتر مورد نظر ناراحت و یا عصبانی میشه هم میتونم تو ذهنم اون لحظه رو ببینم!!!!!!؟؟؟؟؟ مخصوصا اون لحظه ای که دو کله هرمی ماریا رو گرفتنه دقیقا تو ذهنم تجربش کردم................مقاله بسیار عالی شما کاری کرده که الان در به در دنبال شماره های مختلف سری میگردم.............بی صبرانه منتظر قسمت های بعدی مقالتون هستم
من از کساییم که هیچ کدوم از بازی های این سری رو بازی نکردمه ولی همیشه داستاناشونو خوندمه و لذت بردمه ولی مطلب این تاپیک اولین مطلبیه که منو متحیر میکنه و بسیار زیبا بازی رو در ذهن آدمی به تصویر میکشه.........موقع خوندن مطلب نمیدونم چرا تمام صحنه ها تو ذهنم ساخته و پرداخته میشن(با این که هیچ تجربه ای از بازی کردن هناوین این سری ندارم) و با شخصیت های مختلف بازی همراه میشم و حتی مبارزاتشون هم تو ذهنم به تصویر کشیده میشن..............حس عجیبیه...............حتی اون جاهایی که کرکتر مورد نظر ناراحت و یا عصبانی میشه هم میتونم تو ذهنم اون لحظه رو ببینم!!!!!!؟؟؟؟؟ مخصوصا اون لحظه ای که دو کله هرمی ماریا رو گرفتنه دقیقا تو ذهنم تجربش کردم................مقاله بسیار عالی شما کاری کرده که الان در به در دنبال شماره های مختلف سری میگردم.............
بی صبرانه منتظر قسمت های بعدی مقالتون هستم