تاد هاوارد: به نمایش عمومی Starfield نزدیک هستیم

mobin.hb96

کاربر سایت
تاد هاوارد پس از مدت ها و در برنامه ویدیویی لری هرب راجب بازی مورد انتظار Starfield صحبت کرد.
در این برنامه که با حضور لری هرب، فیل اسپنسر، تاد هاوارد و پیت هینز برگذار شد، لری هرب با شوخی از تاد هاوارد راجب بازی استارفیلد سوال کرد و از آن به عنوان بازی ای نام برد که همه برای آن هایپ هستند بدون اینکه کسی آن‌را دیده باشد که در این هنگام تاد هاوارد به این اشاره کرد که بازی را برای مایکروسافت که اکنون تمام حقوق مربوط به آن‌را دراختیار دارد، نمایش داده است.
در ادامه هاوارد اشاره کرد که از پیشرفت بازی و انجین جدید بتزدا برای آن، راضی است و اعلام کرد که کم کم به زمان نمایش عمومی بازی نزدیک میشویم.
با توجه به سابقه آقای هاوارد در عرضه بازی ها با فاصله بسیار کم از نمایش عمومی آن‌ها، میتوان انتظار داشت که پس از نمایش عمومی بازی، لازم نیست زمان زیادی منتظر عرضه آن بمانیم.

بازی Starfield در E3 سال ۲۰۱۸ توسط خالقان The Elder Scrolls و Fallout و به عنوان سومین فرنچایز بزرگ در دست توسعه استودیوهای بازی سازی بتزدا معرفی شد.
پس از خرید زنیماکس توسط مایکروسافت میتوان اطمینان داشت که این بازی برای اکس باکس، pc و سرویس گیم‌پس در دسترس خواهد بود ولیکن هنوز وضعیت انتشار آن برای پلی‌استیشن مشخص نیست.

خداروشکر دیگه خبری از باگ و گلیچ و کلا امضای بتسدا نخواهد بود.
خدایا شکرت.
من فکر نمیکنم تادهاوارد بتونه دووم بیاره، کلا آدم بی کله ایه.
فکر کنم خونه پرش بعد یکی 2سال بزاره بره یا بیان ببرنش یا ...
========
اومدم بنویسم حالا افتادن دست مایکرو یه دستی هم به انجین بزنن، اینو دیدم امیدوار شدم.
نه مثل اینکه یه خبرایی شده، احسنت
Elder Scrolls 6 & Starfield Have Bethesda's Biggest Engine Upgrade In 14 Years
Todd Howard has promised that Bethesda's upcoming titles Starfield and The Elder Scrolls 6 will be running on technology that represents the company's biggest engine overhaul since the release of Oblivion back in 2006. This bold claim comes in the wake of Microsoft's massive buyout of ZeniMax Studios and all of its associated studios, including Bethesda. The buyout cost Microsoft $7.5 billion and results in the company owning the rights not only to Elder Scrolls and Starfield but to Doom, Fallout, and many other franchises as

آخرین ویرایش:
امیدوارم به زودی یک Event برگزار بشه و
مایکی بعضی چیزارو برامون روشن کنه از جمله گیم پلی بعضی از بازی ها از جمله فیبل روی xsx،کارهایی که xss میتونه انجام بده،آینده ی بازی های استدیو های جدید از جمله بتزدا

خداروشکر دیگه خبری از باگ و گلیچ و کلا امضای بتسدا نخواهد بود.
خدایا شکرت.
من فکر نمیکنم تادهاوارد بتونه دووم بیاره، کلا آدم بی کله ایه.
فکر کنم خونه پرش بعد یکی 2سال بزاره بره یا بیان ببرنش یا ...
========
اومدم بنویسم حالا افتادن دست مایکرو یه دستی هم به انجین بزنن، اینو دیدم امیدوار شدم.
نه مثل اینکه یه خبرایی شده، احسنت
Elder Scrolls 6 & Starfield Have Bethesda's Biggest Engine Upgrade In 14 Years
Todd Howard has promised that Bethesda's upcoming titles Starfield and The Elder Scrolls 6 will be running on technology that represents the company's biggest engine overhaul since the release of Oblivion back in 2006. This bold claim comes in the wake of Microsoft's massive buyout of ZeniMax Studios and all of its associated studios, including Bethesda. The buyout cost Microsoft $7.5 billion and results in the company owning the rights not only to Elder Scrolls and Starfield but to Doom, Fallout, and many other franchises as

من تا نبینم باور نمی کنم

ولی اگه باور کنم خاک پاش میشم... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or