تاخیر بعدی این بار Stranglehold نسخه PC-PS3

rezaigi2004

کاربر سایت
این روز ها شاهد تاخیر پی در پی بازی های کنسول PS3 هستیم که دلیل عمده آن به احتمال قوی جا افتادن کنسول و آشنایی سازندگان بازی با سخت افزار PS3 برای ساخت بازی های با کیفیت بالاتر هست..

Stranglehold نسخه PS3 , PC برای 20 آگوست منتشر خواهند شد نسخه X360 بازی نیز برای 6 آگوست منتشر خواهد شد این تاخیر نسبت به تاخیر بازی های دیگر PS3 زیاد مشهود نیست.

Stranglehold_PageHeader.jpg

ميگم رضا جون اين رسميه رسميه؟ آخه من يه جا ديده بودم از روي تاريخ فروشگاه گيم اسپات اينو گفته بودن. حالا اين قضيه تآييد شدست يا هنوز شايعه هست؟

ميگم رضا جون اين رسميه رسميه؟ آخه من يه جا ديده بودم از روي تاريخ فروشگاه گيم اسپات اينو گفته بودن. حالا اين قضيه تآييد شدست يا هنوز شايعه هست؟

خبر اگه شایعه باشه قبلش شایعه ذکر میشه پس تایید شده هست;)
این خبر رو سایت GameStop.com اعلام کرده همینطور که در جریان هستید این سایت پیش فروش بازی هارو به عهده داره و در خبر اعلام کرده midway به این سایت report داده که بازی رو برای ps3 , pc دیرتر عرضه میکنه پس پیش فروش رو عقب تر بندازید! چون محصول دیرتر تحویل میشه به سایتشون;)

برای دوستانی که اطلاع ندارن عرض کنم که نسخه ی PS3 این بازی همراه با فیلم Stranglehold هست که به لطف بلو ری برای اولین بار فیلم و بازی در کنار هم هستند با همان قیمت 59 دلار
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or