تاخیر برای 3 عنوان یوبی سافت

farzadlion

کاربر سایت
یوبی سافت امروز (بار دیگر) اعلام کرد که انتشار عناوین

Brothers In Arms: Hell's Highway
Far Cry 2
Tom Clancy's EndWar

به سال مالی 2009-2008 موکول شد ...
سال مالی 2009-2008 یوبی سافت از ابتدای ماه April 2008 آغاز میشه(البته خبر تاخیر این 3 عنوان در ماه پیش نیز توسط یوبی سافت عنوان شده بود)
ضمن اینکه بازی Farcry 2 که پیش از این خبر ساختش برای PC اعلام شده بود برای دو پلتفرم Xbox 360 و PS3 نیز تایید شد ..

دلیل تاخیر 3 عنوان ذکر شده مسائل مالی عنوان شده ..

آخرین ویرایش:
یوبی داره اعصاب همه را خورد میکنه اصلا بازی نده بیرون سنگین تره:mad:
تا بیاد یه بازی بده بیرون جونش بالا میاد. همه میگند EA گندترین شرکت بازیسازی است ولی یوبی زده رو دست EA.
بزرگترین سوال قرن: کدام یک از عناوین یوبی بدون تاخیر روانه بازار شده است؟:confused:
الف) هیچ کدام ب) 0 عنوان ج) گزینه الف و ب د) گزینه ب و ج

عجيبه يوبي و مشكل مالي ببين چه هزينه اي داره كه يوبي كم اورده ولي فكر كنم farcry2به خاطر همينكه روي 360وps3مياد تاخير خورده.

سلام.دوستان عزیز چرا اینقدر اعصابتون رو خورد می کنید ؟
حتما یوبی یه خبر هایی هست که این کارها رو می کنه دی گه.نا سلامتی می خوان روی دست ea بزنه دیگه؟
بده روی با زییاشون بیشتر کار کنند؟:cheesygri

عجيبه يوبي و مشكل مالي ببين چه هزينه اي داره كه يوبي كم اورده ولي فكر كنم farcry2به خاطر همينكه روي 360وps3مياد تاخير خورده.

The reason for the delay is to boost numbers for the 2007 fiscal year. Assassin's Creed has sold more copies than Ubisoft initially forecasted and by pushing back the release of these three titles, the publisher cuts on development and marketing costs associated with the launch of a video game​
.

هههههههههههه
من فکر میگم به خاطر ps3 هست :sick:
منتاها یو بی روش نشده بگه احتمالا چند ماه دیگه گندش در میاد ناسلانتی خود زیر دستای سونی تو کد نویسی برای cell موندن
دیگه یوبی بدبخت چه کار منه؟؟ تازه حزینه های اضافه هم برای کد نویسی برای cell هست دیگه:sick:

من که نفهمیدم
ولی مرسی
علت تاخیر افزایش برای سال مالیه 2007 میباشدکپی هایه assassin"s بیش از میزان پیش بینی های اولیه یوبی سافت به فروش رفته و ناشر با به تعویق انداختن تاریخ عرضه این سه عنوانمانع افزایش هزینه هاو توسعه و بازار یابی مربوط به راه اندازی ان می گردد ;)
اگه بد ترجمه کردم ببخشید

پارسال که دموی گیم پلی Brothers In Arms: Hell's Highway را دیدم خیلی توپ و عالی بود و اون موقع من گفتم جزو بهترین های تاریخ بازی هست حالا که یکی دو سال گذشته فکر کنم دیگه.... (wowwww!!!)
من که بدجوری اعصابم خورده ولی باز هم مثل همیشه فقط یوبی سافت:love:

موفق باشید ;)

هههههههههههه
من فکر میگم به خاطر ps3 هست :sick:
منتاها یو بی روش نشده بگه احتمالا چند ماه دیگه گندش در میاد ناسلانتی خود زیر دستای سونی تو کد نویسی برای cell موندن
دیگه یوبی بدبخت چه کار منه؟؟ تازه حزینه های اضافه هم برای کد نویسی برای cell هست دیگه:sick:

آره خفن با نظرت موافقم میخواد بقیه یه بازیاش مثله Brothers In Arms: Hell's Highway نشه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or