تاخير در انتشار عناوين بزرگ Ubisoft

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از VideoGamer.com:
-كمپاني Ubisoft در خبري رسمي اعلام كرد بازي Brothers in Arms: Hell's Highway بر روي كنسول Ps3 در ماه مارچ سال آينده ميلادي منتشر خواهد شد. دقيقا يك ماه ديرتر از تاريخ عرضه بازي بر روي X360 و PC يعني ماه فوريه.
-همچنين انتشار بازي FarCry2 بر روي پلتفرم PC نيز با يك ماه تاخير مواجه شده و قرار است بازي در ماه مارچ منتشر شود.
- بازي Tom Clany EndWar نيز قرار بر اين شده است كه در ماه مارچ منتشر شود.
- يوبي سافت همچنين تاييد كرده است كه بازي Haze در سال جاري ميلادي منتشر نخواهد شد و به احتمال زياد بازي براي اوايل سال آينده ميلادي روانه بازار خواهد شد.

معلوم نيست يوبي چي كار ميكنه يك كاسه اي زيره نيم كاسه هست چرا داره هي بازيهاشو عقب ميندازه اونم تاريخهاي طولاني؟؟؟؟؟؟؟

معلوم نيست يوبي چي كار ميكنه يك كاسه اي زيره نيم كاسه هست چرا داره هي بازيهاشو عقب ميندازه اونم تاريخهاي طولاني؟؟؟؟؟؟؟
این همه بازی می خواد بزنه هر روز یه مشت بازی جدید داره دست و پا می کنه
انتظار داری سر موقع ریلیز بشه :-"

به گفته team xbox بازي haze براي 360 مياد شايد علت تاخيرش اين مورده چون زده بود احتما لا در اواسط 2008 مياد

آخرین ویرایش:
به گفته team xbox بازي haze براي 360 مياد شايد علت تاخيرش اين مورده چون زده بود احتما لا در اواسط 2008 مياد
ميشه لينك معتبر منبع رو بزاريد
همين جوري داريد ميگيدا.........
اگه دست شما ها بود احتمالا بازي انحصاري ديگه وجود نداشت و جنگ كنسولها هم از بين ميرفت

در کل ubi عادت داره gamer ها رو سر کار بگیره و بازی ها با تاخیر عرضه کنه مخصوصا عناوین مطرح رو
برای من که کاملا عادی شده

راستی این دوستمون اقا رضا کجاست . چند روزی که نیست بخش اخبار هم خوابیده

راستی این دوستمون اقا رضا کجاست . چند روزی که نیست بخش اخبار هم خوابیده
از بس قشنگ با افرادی که خبر میذارن برخورد میشه که دیگه میلی برای ادامه کار ندارن.;)
خودم از 7 یا 8 ماه پیش شاهد رفتار کاربر ها با رضا بودم.(اون زمانی که هنوز انجمن خبر درست نشده بود و همه خبر ها تو یک تاپیک بود)

من مطلب 4 روز قبل خيلي سريع ديدم
راجع به 10 بازي برتر fps سال 2008 كنسول 360 بود عنوان 10 haze بود
من نيازي ندارم شايعه بذارم چون fan boy نيستم
حالا شما باور نكن

من نمیدونم اگه این اقا رضا نبود این خبرهای دسته اول که رو کی بهمون میرسوند اون وقت مرجع خبر های ما میشد مجله بازی رایانه
اگه همین الان به انجمن خبر نگاهی بکنید میبینید بالای 70 درصد تاپیک هارو رضا زده اون وقت بعضی از افراد
اینطوری درباره ایشون حرف میزنند
اقا رضا اگه الان داری این پست رو میخونی بدون انجمن اخبار بدونه تو سوت و کور:(

سلام
ولی به نظر من یوبی بخاطر این تاریخ ریلیز این بازی ها رئ تاخیر زد تا کاملا تب بازی های بزرگی که اومد (مثل کرایسیس Cod 4)فروکش کنه و دیگه هیچ خبر و حرفی از بازی ها نباشه و گیمر تشنه چند تا بازی خوب بشه اونوقت یوبی باز هاش رو ریلیز کنه.(البته فقط نظر شخصیم بود;) )
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or