تاخير افتادن دوباره Left 4 Dead !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Doug Lombardi از مقام هاي بالا رتبه شركت Valve اعلام كرد بازي Left 4 Dead دوباره تاخير خورده و بازي براي عرضه در November براي PC و X360 برنامه ريزي شده است . اين بازي توسط استوديو Turtle Rock Studios كه به تازگي توسط Valve خريداري شده توسط Source Engine در حال ساخت هست و EA هم به عنوان ناشر بازي قرار دارد . بازي در اول براي تعطيلات اخر سال 2007 برنامه ريزي شده بعد از ان به 3 ماه دوم 2008 موكول شد.بعد از فروخته شدن استوديو به Valve خود Lombardi اعلام كرد كه بازي به پاييز 2008 موكول شده و در اخرين مصاحبه با Shacknews تاخير بازي تا November اعلام كرد

منبع

left4dead4.jpg

موفق باشيد !!

به هر حال از ناشرش که بگذریم سبک بازی مشابه رزیدنت اویل (البته شماره های 1 تا 3) باید باشه و فکر می کنم تو این نسلی که قرار داریم این سبک بازی زیاد کار نشده و من که بی صبرانه منتظر این بازیم البته امیدوارم ea گند نزنه بهش

واقعا این بازی ارزش بازی کردن دره کف کردیم اینقدر بازی با UE اومد:sick:

شما halflife2 را به خاطر گرافیکش بازی میکنی؟
البته من خودم روی گرافیک حساس هستم ولی halflife قضیش یه چیز دیگست با یه گیم پلی بینظیر و یه گرافیک کاملا مناسب .
این بازی هم مطمئنا ما را ناامید نمیکنه.
دوما تصاویری که از این بازی هست کاملا مشخصه گرافیک عالی داره .

دلمان را خوش کرده بودیم تابستون یه گیم نیمه خفن میزنیم :دی اونم پرید

نیمه خفن نه تمام خفن . مطمئن باش والو روی یه بازی الکی سرمالیه گذاری نمیکنه .
من خودم به این بازی خیلی امید دارم و خیلی منتظرم این بازی بیاد.

شما halflife2 را به خاطر گرافیکش بازی میکنی؟
البته من خودم روی گرافیک حساس هستم ولی halflife قضیش یه چیز دیگست با یه گیم پلی بینظیر و یه گرافیک کاملا مناسب .
این بازی هم مطمئنا ما را ناامید نمیکنه.
دوما تصاویری که از این بازی هست کاملا مشخصه گرافیک عالی داره .
فرخ مثل اینکه الکی باید به یه چیزی گیر بدی اگه منظور منو فهمیده باشی که نفهمیدی من درباره گرافیک حرف زدم نه game play

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or