Black Roz کاربر سایت Jan 11, 2008 #1 بازی alone in the dark از ماه مارچ به سپتامبر تأخير خورد. شرکت eidos صبح امروز اعلام کرد که انتشار بازی tomb raider:underworld به Q4 2008 موکول شد. آخرین ویرایش: Jan 11, 2008
بازی alone in the dark از ماه مارچ به سپتامبر تأخير خورد. شرکت eidos صبح امروز اعلام کرد که انتشار بازی tomb raider:underworld به Q4 2008 موکول شد.
tekken_lord کاربر سایت Jan 11, 2008 #2 من کلاَ امسال منتظر چند تا بازی بودم همشونم هی دارن تاخیر می خورن
Hooshi کاربر سایت Jan 11, 2008 #3 تأخير در بازی Alone in The Dark و Tom raider :Underworld بیشتر... Tomb raider:underworld
Black Roz کاربر سایت Jan 11, 2008 #4 خبرها چون سريع تايپ میشه احتمال به وجود امدن غلط املايی وجود داره تو بعضی اوقات... Tomb raider:underworld بیشتر... شرکت eidos صبح امروز اعلام کرد که انتشار بازی tomb raider:underworld به Q4 2008 موکول شد بیشتر...
خبرها چون سريع تايپ میشه احتمال به وجود امدن غلط املايی وجود داره تو بعضی اوقات... Tomb raider:underworld بیشتر... شرکت eidos صبح امروز اعلام کرد که انتشار بازی tomb raider:underworld به Q4 2008 موکول شد بیشتر...
Ali-360 کاربر سایت Jan 11, 2008 #5 نوشته شده توسط tekken_lord: من کلاَ امسال منتظر چند تا بازی بودم همشونم هی دارن تاخیر می خورن بیشتر... مثل من
نوشته شده توسط tekken_lord: من کلاَ امسال منتظر چند تا بازی بودم همشونم هی دارن تاخیر می خورن بیشتر... مثل من
Black Roz کاربر سایت Jan 13, 2008 #6 شرکت اتاری رسماً اعلام کرد : شايعات مبنی بر تأخير alone in the dark از ماه مارچ به سپتامبر را رد کرد.
شرکت اتاری رسماً اعلام کرد : شايعات مبنی بر تأخير alone in the dark از ماه مارچ به سپتامبر را رد کرد.