بیش از 20,000 دیالوگ در Mass Efect

Genius71

کاربر سایت
MASS EFECT:کشتن؟گاهی اوقات،گفتن:دائما"
طراح ارشد MASS EFECT Drew Karpyshynمی گوید"ما 20,000 هزار خط دیالوگ داریم".
80128_hs.jpg

hat's the equivalent of 15 to 20 movie screenplays, created by Karpyshyn and five other writers, working with the rest of the creative team. Karpyshyn discusses the challenges of implementing cinematic rules with dialogue and choices in Mass Effect.
--------------------
باید برم بابت ترجمه نکردن بقیه معذرت می خوام:blushing:

قرار نیست که همه با هم یک جا بخونی.تازه این امکان هم برای کسانی که از دیالوگ خوششون نمیاد هست که زودتر جواب بدن یا بزارن هر چی خودش خواست بگه.

ببخشید من تا حالا هیچی آر پی جی بازی نکردم:blushing: دیالوگها مگه اثری دارن روی اثر بازی؟ باید اول همه شونو بخونی بعد بازی کنی/:confused:

ببخشید من تا حالا هیچی آر پی جی بازی نکردم:blushing: دیالوگها مگه اثری دارن روی اثر بازی؟ باید اول همه شونو بخونی بعد بازی کنی/:confused:
تو بازی بستگی به نوع پاسخ دادنت روند بازی عوض میشه یعنی چند گزینه پیش روی بازیباز هست مثلا میتونی به یکی رحم کنی بزاره بره یا همونجا بکشیش یا اینکه میتونی با یکی خوب صحبت کنی یا بد که بازم تاثیر مستقیم روNPCهای دیگه داره...

بزرگترین و عظیمترین بازی در دیالوگها سری بازی های Metal Gear Solid هستن..

فقط دیالوگهای Codec قسمت سوم بازی (Snake Eater) به 173000 خط دیالوگ میرسید...تازه این تعداد , بغیر از دیالوگهای Cut-Scene های بعضا 45 دقیقه ایی بازی هم بود.

از نظر ارزش هم به کسی بستگی داره که میخواد داستان رو درک کنه و یا فقط میخواد بازی بکنه...

متشکرم...Nemesis

برای همین است که میگیم فقط 360

من موندم چه ربطی داشت به اینکه بگی فقط 360 :laughing: شاید واسه ps3 هم اومد:laughing: نگران نباش ،

در هر حال ما روی هر کنسولی بیاد استفادشو میبریم ، البته روی 360 به زودی (انشاالله:biggrin1:):laughing:

البته من تخمینی ندارم ولی فکر کنم این مقدار کمتر از Kotor باشه.کلا بازیای Bioware از اونجایی که همیشه داستانشون خیلی عالیه مونولوگ خیلی زیاد دارن.البته این گفته دیالوگ،پس احتمالا این سوای اون قسمتاس که داستان بازی تو Cut-Scene ها توضیح داده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or