بیشترین پلی تایم هاتون برای چه بازی هایی بوده؟

بعنوان یه "پیرگیمر" (!) که از آتاری و کمودور64 شروع کردم قطعا گیمهای زیادی رو انجام دادم و روی برخی هم زمانهای زیادی بفنا رفت =)) اما اگه بخوام حدود 10 سال گذشته رو بگم این موارد تقریبا بطور دائم روی سیستمم نصب بوده و انجامشون دادم :
1- سری بازیهای Close Combat
2- سری بازیهای توتال وار
3- Panzer General II

• Like
Reactions: reza8
برا من GTA 5 بود بیشتر از چهارصد ساعت.
ولی واقعا اونقدری لذت نبردم ازین زمان چون فقط وسواس تکمیل کردن گرفته بودم دوبار 100% ش کردم یبار نسخه ۳۶۰ یبار ps4.

بازی ای که زیاد وقت گذاشتم و لذت هم بردم Botw بود بیشتر از ۲۰۰ ساعت دوبار تموم کردم و هیچوقت ام صددرصد نکردم. (شاید یروز دور سوم شروع کنم و صددرصدش کنم ولی بعیده وقت بشه)

• Like
Reactions: ♥aditore♥
قبلا فکر کنم گفتم تو این تاپیک، رتبه 1 که قطعا وارکرفت 3 هست با حدود 10 هزار ساعت، بعدش میشه گرند دفت اتو 5 با +1000 ساعت فقط سینگل پلیر اونم، بعد اینم بلادبورن با حدود 600 700 ساعت... بین 100 تا 500 ساعت هم ده ها بازی هست که میتونم لیست کنم...

*اوه یادم اومد، ویچر 3 هم +1000 ساعت، اف 4 هم زود بهش میپیوندد، بلادبورن هم اگر نسخه نسل جدید داشت همین حدود میشد...

آخرین ویرایش:
قبلا فکر کنم گفتم تو این تاپیک، رتبه 1 که قطعا وارکرفت 3 هست با حدود 10 هزار ساعت، بعدش میشه گرند دفت اتو 5 با +1000 ساعت فقط سینگل پلیر اونم، بعد اینم بلادبورن با حدود 600 700 ساعت... بین 100 تا 500 ساعت هم ده ها بازی هست که میتونم لیست کنم...

*اوه یادم اومد، ویچر 3 هم +1000 ساعت، اف 4 هم زود بهش میپیوندد، بلادبورن هم اگر نسخه نسل جدید داشت همین حدود میشد...
بنظر میاد هر از گاهی به بازی های ویدیویی میپردازی:o

کلا همیشه عجیبه برام وقتی ملت رو بازی های سینگل زیادی وقت میذارن مثلا بازیه خودش 150 ساعت محتوی داره و هر چیز بیشتری میشه تکرار
خودم 400 ساعتی که تو gta 5 بودم از کرده خود پشیمانم چون فقط وسواس گرفته بودم که نامه هارو جمع کنم. (یه کالکتیبل دیگه ام داشت یادم نیست)

ولی خب بازی های آنلاین و رقابتی اصلا عجیب نیستن چون واقعا تازگی متفاوتی داره تعامل کردن با مردم دیگه و پیشرفت کردن

بنظر میاد هر از گاهی به بازی های ویدیویی میپردازی:o

کلا همیشه عجیبه برام وقتی ملت رو بازی های سینگل زیادی وقت میذارن مثلا بازیه خودش 150 ساعت محتوی داره و هر چیز بیشتری میشه تکرار
خودم 400 ساعتی که تو gta 5 بودم از کرده خود پشیمانم چون فقط وسواس گرفته بودم که نامه هارو جمع کنم. (یه کالکتیبل دیگه ام داشت یادم نیست)

ولی خب بازی های آنلاین و رقابتی اصلا عجیب نیستن چون واقعا تازگی متفاوتی داره تعامل کردن با مردم دیگه و پیشرفت کردن
من راستش از قدیم اهل تکرار بازی ها بودم، زمان میکرو سگا یک کار روزمره و عادی بود، شاید این عادت از اون موقع روم مونده، بعد ها وقتی گیم نت میرفتم شاید به "گرایند" عادت کردم تو بازی هایی مثل همین وارکرفت 3، نه من پشیمون نیستم و خوشحال هم هستم که با بازی کردن از زندگی لذت میبرم :دی وقتی لذت میبرم دیگه کارش رو برام انجام داده و خارج از این بررسی اش نمیکنم (همین که کار های زندگیم مختل نشه روابطم مختل نشه سلامت روان و جسمم اسیب نبینه، کافیه)

من حتی کتاب داستان های مورد علاقه ام رو بارها تکرار میکنم، یا فیلم و سریال... موسیقی، موسیقی مثلا یا انیمیشن همین توی استوری که افراطی تکرار میکنم، فکر کنم به شخصیت ادم و مدل فردی هم برگرده... کاری که خوشحالم میکنه، کاری که حس "کامل کردن" بهم بده، حال میده، حالا میخواد نقاشی کردن باشه، یا بازی کردن...

*این که جی تی ای رو 2 بار کمپین کامپلیت کردی برای خودت شاید منفی باشه اما برای من امتیاز بسیار مثبتی ازت هست و جایگاهت رو میبره بالا :دی قبلا هم بهت گفته بودم :دی

*اسکایریم هم +1000 ساعت رفتم :دی حتی یک پلی ترو با زبان جاپونی رفتم برای تنوع : )))))))) از این کارهام میکنم موقع تکرار بازی برای تنوع...

*مدل بازی کردنم هم کار رو طولانی میکنه، شخم میزنم یا گاهی فقط اکسپلور میکنم، گرایند میکنم بدون اینکه حواسم باشه... افراطی گاید نمیبینم..

**خیلی از بازی ها رو اصلا سمتش نمیرم، اینم تاثیر داره که بقیه که مورد علاقه ام هستند، خیلی تکرار بشند،

آخرین ویرایش:
تاپیک خوبیست :D

این بازی های استیم:

Honorable Mentions/non-steam:
osu! حدود 300 ساعت :D

گنشین +1000 ساعت

هونکای حدود 200 ساعت

Elsword حدود 100 ساعت :D

Stardew Valley استیم و کرکی بالای 120 ساعت
خرسندم اعلام کنم تو سه سال گذشته فقط 250 ساعت به دوتا اضافه شد :D

1764505884276.png

پ.ن: باورم نمیشه 3 سال از شروع تاپیک گذشته باشه :-"

پلی تایم استاردو میذاشتی جالب تر بود :D

نزدیک 650 ساعت شده رو استیم :D

آخرین ویرایش:
خرسندم اعلام کنم تو سه سال گذشته فقط 250 ساعت به دوتا اضافه شد :D

View attachment 402570

پ.ن: باورم نمیشه 3 سال از شروع تاپیک گذشته باشه :-"
پلی تایم استاردو میذاشتی جالب تر بود :D

*اسکایریم هم +1000 ساعت رفتم :دی حتی یک پلی ترو با زبان جاپونی رفتم برای تنوع : )))))))) از این کارهام میکنم موقع تکرار بازی برای تنوع...

*مدل بازی کردنم هم کار رو طولانی میکنه، شخم میزنم یا گاهی فقط اکسپلور میکنم، گرایند میکنم بدون اینکه حواسم باشه... افراطی گاید نمیبینم..

**خیلی از بازی ها رو اصلا سمتش نمیرم، اینم تاثیر داره که بقیه که مورد علاقه ام هستند، خیلی تکرار بشند،

ب نکته خیلی مهمی اشاره کردی خواستم منم تکرار کنم بازی های یکی از بهترین ابزار های آموزش زبان هستن
البته اگه در کنار محتوی آموزشی باشه. الان چند وقته دارم آلمانی یاد میگیرم حالا میخوام یه بازی ر شروع کنم زبونش ر بذارم آلمانی
ولی هنوز تصمیم نگرفتم چی:-? باید یه چیزی باشه که همه دیالوگ هاشو از قبل بدونم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or