بيش از پيش با دزموند در ACIII

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
ac3-040312.jpg

در مصاحبه ي جديد Matt Turner، نويسنده ي اصلي سري AC ميگويد : "وقت بيشتري در زمان حال سپري ميشود" و بازيكنان بيش از پيش با دزموند هستند و داستان او را دنبال مي كنند.

"تمام چيزي كه مي توانم بگويم اين است كه بازيكنان بيشتر از عنوان قبلي با داستان دزموند پيش مي روند و وقت بيشتري را نسبت به قبل در زمان حال سپري خواهند كرد. اين قسمت بزرگي از داستان است و نميخواهم جزئيات بيشتري را گفته باشم تا بازيكنان، خود آنها را پيدا كنند. اما خیالتان راحت، دزموند را بیش از پیش خواهید دید."

Turner همچنين از سختي نويسندگي اين عنوان مي گويد، چرا كه زمان انقلاب آمريكا بسيار مستند سازي شده است و تاريخ كاملي دارد به همين دليل تيم نويسندگان بايد توجه بسيار زيادي به اين موضوع داشته باشند.

AC III برای سه پلتفرم PC، PS3 و X360 در ماه اکتبر امسال عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
آره دیگه یواش یواش وقتش بود که بیشتر به داستان دزموند توجه کنن فقط خدا کنه از سری اصل بازی و زمان بازی کم نکنن که یه جورای از بازی اصلی منحرف بشن ولی کلا ترجبه نشون داده بازی های سری اصلی مخصوصا سری AC از سری قبلشون بهتر بودن.

قسمت دزموند تو BH عالی بود ولی تو R کاملا مضخرف ساخته بودن
کلا دزموند باید بازی تموم کنه امیدوارم بخشش خیلی خوب در بیارند

این روزا هر وقت میام تو بخش اخبار،یه خبر جدید از AC هست. . . امیدوارم مثل نسخه ی دوم، یه داستان خیره کننده داشته باشه. . . bh و acr پیشرفت داشتند اما نه در بخش داستان :|

اگه میخوان داستان دزمند رو تو این شماره تموم کنم باید هم بیشتر توجه بشه.
انصافا تو شماره‌های قبلی‌ گیمپلی دزمند فان بود :دی

اونطوری که خودشون گفتن داستان دزموند توی این نسخه تموم میشه پس باید هم بیشتر بهش توجه کنند

@کیوان
اگه اشتباه نکنم برای Wii U هم تایید شده

بنظرم باید عالی باشه من شماره 2 رو 4 با تموم کردم و واقعا از نظر داستانی زیبا بود امیدوارم حداقل از نظر داستانی در حد شماره 2 عمل کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or