بوت منو مودبو5 ساپورت exfat

سلام دوستان بوت منو برای مودبو5 داریم که ساپورت exfat کنه؟ ورژن جدید تست کردم فلش با exfat فرمت می کنم بوت منو بالا نمیاد
بوت منو هیچکدوم از مودچیپ ها ExFat تاجایی که من میدونم ساپورت نمیکنن...
و فکر نکنم هیچ آپدیتی هم براشون بیاد، بهترین کار کلا بیخیال شدن بوت منوعه بنظر من...
من بعد از چنج به ExFat دیگه از بوت منو استفاده نکردم و بجاش مستقیم OPL رو بوت میکنم، OPL هم آپشن خوبیه همه برنامه های که میخوایم لانچ کنیم هم میتونیم بهش اضافه کنیم...

• Like
Reactions: behzadpersian
بوت منو هیچکدوم از مودچیپ ها ExFat تاجایی که من میدونم ساپورت نمیکنن...
و فکر نکنم هیچ آپدیتی هم براشون بیاد، بهترین کار کلا بیخیال شدن بوت منوعه بنظر من...
من بعد از چنج به ExFat دیگه از بوت منو استفاده نکردم و بجاش مستقیم OPL رو بوت میکنم، OPL هم آپشن خوبیه همه برنامه های که میخوایم لانچ کنیم هم میتونیم بهش اضافه کنیم...
opl چطوری مستقیم بوت کنم بی زحمت راهنمایی می کنید

opl چطوری مستقیم بوت کنم بی زحمت راهنمایی می کنید
بستگی به مودچیپتون میتونید وارد منو مودچیپ بشید، از اونجا میتونید boot device تون رو انتخاب کنید، یکی از آپشناتون بوت از usb یا مموری هست، میتونید ست کنید روی مموری
بعد میتونید با wlauncher برید داخل مموریتون و یک پوشه به اسم boot بسازید (اگه از قبل نیست) و بعد فایل OPL رو بریزید اونجا و اسمش رو تغییر بدید به boot.elf و تمام
البته این خلاصه‌ست، اما یه دید کلی میده بهت.

• Like
Reactions: behzadpersian
بستگی به مودچیپتون میتونید وارد منو مودچیپ بشید، از اونجا میتونید boot device تون رو انتخاب کنید، یکی از آپشناتون بوت از usb یا مموری هست، میتونید ست کنید روی مموری
بعد میتونید با wlauncher برید داخل مموریتون و یک پوشه به اسم boot بسازید (اگه از قبل نیست) و بعد فایل OPL رو بریزید اونجا و اسمش رو تغییر بدید به boot.elf و تمام
البته این خلاصه‌ست، اما یه دید کلی میده بهت.
Playstation 2 HDD/SSD/SDMod prepare - Gusse console
دوست عزیز لینک مربوط به روش سابورت exfat modbod می شه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or