Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Oct 4, 2008 #1 سلام به دوستان نياز به كمك دارم اگر كسي از hack سر ذر مياره لطفا جواب بده
k_jal کاربر سایت Oct 4, 2008 #4 بابا بگین واسه چه کاری میخواین؟من یه زمانی هکر وبلاگ -ایمیل و اکانت در سایت ها بودم هنوزم هستم ولی دیگه زیاد هک نمیکنم. نمونه کار: www.oojoobeha.blogfa.com www.t-m-s.blogfa.com mamli_haker@yahoo.com oojoobeha.parsaspace.com
بابا بگین واسه چه کاری میخواین؟من یه زمانی هکر وبلاگ -ایمیل و اکانت در سایت ها بودم هنوزم هستم ولی دیگه زیاد هک نمیکنم. نمونه کار: www.oojoobeha.blogfa.com www.t-m-s.blogfa.com mamli_haker@yahoo.com oojoobeha.parsaspace.com
sm4 کاربر سایت Oct 4, 2008 #5 سلام جناب k_jal چرا اون بد بخت هارو هک کردی گناه دارن یه وقت منو هک نکنی جدی میگم
k_jal کاربر سایت Oct 4, 2008 #6 نوشته شده توسط sm4: سلام جناب k_jal چرا اون بد بخت هارو هک کردی گناه دارن یه وقت منو هک نکنی جدی میگم بیشتر... نه بابا من دیگه هک رو کنار گذاشتم.اون مال دوران جاهلیه:cheesygri:blushing::cheesygri:biggrin1:
نوشته شده توسط sm4: سلام جناب k_jal چرا اون بد بخت هارو هک کردی گناه دارن یه وقت منو هک نکنی جدی میگم بیشتر... نه بابا من دیگه هک رو کنار گذاشتم.اون مال دوران جاهلیه:cheesygri:blushing::cheesygri:biggrin1: