به نظر می رسد باید انتظار ساخت دنباله‌ای برای عنوان «Spec Ops: The Line» فراموش کنیم

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
بازی «Spec Ops: The Line» ساخته استودیو «Yager» یکی از جالب‌ترین شوتر‌های سوم شخص نسل گذشته بود؛ بیشتر بخاطر داستان آن که از «Apocalypse Now» الهام گرفته شده بود.

Spec-Ops-The-Line.jpeg

کسانی که هنوز انتظار ساختار دنباله‌ای برای این عنوان را دارند؛ شاید وقتش رسیده که آن را فراموش کنند. Yager مشخص کرد که دنباله‌ای اتفاق نخواهد افتاد و حالا با توجه به توییت نویسنده بازی، آقای «Walt Williams» در جواب فردی که از او سوال کرده بود که چرا ادامه‌ای برای این بازی ساخته نمی‌شود، گفته است که پروسه ساخت بازی بسیار سخت بوده و بازی نیز فروش خوبی نداشته است.

به هر حال همه‌ی ما انتظار داریم روزی بتوانیم دنباله‌ی این بازی را تجربه کنیم. Spec Ops: The Line در سال 2012 منتشر شد و شرکت «2K» ناشر بازی بود.

منبع

Read the whole post here.

هیچ وقت صحنه اخر بازی فراموشم نمیشه.تمام افراد گروهمون خبرداد جلومون ایستادن بعد 10 دقیقه بعدش معلوم شد همش توهم بوده و همه کشته شدن جز ما.خییییییییییییلی داستان بازیش عالی بود و عمق داشت.حتی پایان بندیشم با خودت بود و دو پایان مختلف داشت

از تاثیرگذارترین سکانس های تاریخ بازی های ویدئویی
فسفر سفید
spec-ops-the-line-white-phosphorus.jpg
یکی از underrated ترین بازی های نسل قبل بود.
ادامش خیلی کمبودش احساس نمیشه معمولا بازیهایی که نسخه اول قوی دارن ادامشون خیلی ریسکی میشه ساختنش ممکنه موفقیت نسخه اول رو تکرار نکنند.

هیچ وقت صحنه اخر بازی فراموشم نمیشه.تمام افراد گروهمون خبرداد جلومون ایستادن بعد 10 دقیقه بعدش معلوم شد همش توهم بوده و همه کشته شدن جز ما.خییییییییییییلی داستان بازیش عالی بود و عمق داشت.حتی پایان بندیشم با خودت بود و دو پایان مختلف داشت
مرسی بابت اسپویل.... من تازه بازی رو خریده بودم تاحالا تجربه نکرده بودمش... :((:((:((:((

[مرسی بابت اسپویل.... من تازه بازی رو خریده بودم تاحالا تجربه نکرده بودمش... :((:((:((:(([/QUOTE]
@blechh
حسین فقط تحویل بگیر :D فکر کنم اگر من راجع به یکی از بازی های سگا یا آتاری دستی هم سخنی بگم باز یقم کنن وسط فروم که چرا اسپویل کردی:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: blechh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or