به نظر می‌رسد قسمت جدیدی از عنوان Dragon Age در دست‌ساخت است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
بااینکه هنوز چیزی به‌طور رسمی اعلام‌نشده است، به نظر می‌رسد ادامه عنوان Dragon Age: Inquisition درراه است. آقای Mike Laidlaw، کارگردان ایده پرداز این سری در The 1099 podcast این هفته، گفته است که «چیزی در ارتباط با Dragon Age در حال اتفاق افتادن است.» که احتمال می‌رود مربوط به قسمت بعدی این سری پرطرفدار باشد.

درحالی‌که Laidlaw هیچ اشاره‌ای به جزییات این پروژه نکرد، ولی تأیید کرده است که تیم سازنده Dragon Age در استودیو BioWare، «افراد بسیاری را استخدام کرده است.»

این خبر نشان‌دهنده آن است که مراحل ساخت بازی درحرکت است، هرچند اشاره نشده است که در چه مرحله‌ای از ساخت بازی هستند.

Laidlaw به شوخی می‌گوید:

«من کارگردان ایده پرداز این سری هستم و آن‌ها هنوز من را اخراج نکرده‌اند.»

البته زیاد تعجب‌آور نیست که BioWare بخواهد ادامه‌ای برای عنوان Dragon Age: Inquisition بسازد، عنوان Inquisition در ماه نوامبر ۲۰۱۴ برای تمامی پلتفرم‌ها عرضه شد و توانست در زمان عرضه بسیار موفق عمل کند.

Laidlaw در حین پادکست The 1099 اشاره کرد که BioWare بر روی پروژه‌های دیگری در حال کار است، عناوینی که متأسفانه نمی‌تواند تا زمان عرضه در مورد آن‌ها صحبتی کند.

منبع

Read the whole post here.

خدا کنه این دفعه یه کار بی نقص ارائه بدن. Inquisition خیلی خوب بود ولی باز هم یه چیزایی کم داشت. یه اتمسفر تاریک و سنگین + همراهای به یادموندنی. هنوز به Origins تو این دو مورد نزدیک نشدن.

بنظر منم بایوور باید مثل GG بره دم در استودیو CDPR تور پهن کنه، چندتا استعداد خوب رو جذب کنه.
روند نزولی بایوور همینجوری داره ادامه پیدا میکنه.
البته من فکر میکنم امروزه دیگه هر استودیوی طراز اولی واقعا به یک آی پی/بازی پول ساز (ترجیحا آنلاین) نیاز داره که بتونه سود ده بمونه.
اونموقع از کنار سود اون بازی میتونه رو عناوین سطح بالاتر ریسک/هزینه کنه تا در آخر سایه منحل شدن روش نباشه.
انشالله بایوور با Anthem داره همین روش رو پیش میگیره!

تنها کاری که باید بکنن اینه که اول بیان اوریجینز رو ریمستر کنن بعد همه کارکنان رو اخراج کنن و در استدیو هم ببندن، همین کافیه!
تو میدونی که من دارک سولز فن هستم ولی تنها بازی که در حد دارک سولز قبولش دارم همین DAO هست و اصلا نمیتونم یکیشون رو به اون یکی برتری بدم:D DAO به قدری کامل و فوق العاده بود که اصلا نمیشد بهترش رو ساخت. اینا دقیقا اومدن جاه طلبانه تر عمل کنن منتها گندش رو در آوردن. هنوز رغبت نکردم DAI رو بازی کنم.
این Anthem هم خیلی meh هست. گیم پلی اصلا جذاب نبود. جدیدا سازنده ها عادت کردن یه دنیای خیلی بزرگ بسازن و فکر میکنن همین قسمت بقیه قسمت ها رو هم پوشش میده.

آخرین ویرایش:
اگه مثل آدم بسازن چرا که نه؟:D
از فرمول DA:I هم خیلی خوشم اومد فقط یکم روی داستان/شخصیت پردازی و کوئست های بازی کار کنن... مخصوصا کوئست های بازی که بعضی هاش واقعا فاجعه بود:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or