به نظر شما بازی های FPS روی PC بهتر میشه بازی کرد یا با 360؟

• Thread starter Thread starter mahi58
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما برای بازی های FPS ماوس و کی برد بهتره یا دسته 360

• با هر دو بازی کردم، دسته 360 بهتره

رای‌ها: 0 0.0%
  • فقط یکیش رو بازی کردم، و تجربه بازی با هر دوش رو ندارم

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    2
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mahi58

کاربر سایت
سلام بچه ها.
یه مطلبی خوندم توی یکی از تاپیک های بازارچه که یک نفر یه دستگاه 360 رو که همین چند روز پیش خریده بود، فقط به این خاطر که می گفت بازی های First Person Shooter (اکشن اول شخص مثل Call of Duty) رو نمیشه با دسته 360 خوب بازی کرد و احتیاج به ماوس و کی برد دارند، و به همین دلیل ساده بعد از فقط چند روز می خواد 360 رو بفروشه!
352nmsp.gif

من تا به حال 360 نداشته ام و هیچ تجربه ای هم از بازی باهاش ندارم، ولی احتمالا می خوام به زودی یه دونه بگیرم، و خیلی برام حیاتیه اگر بازی های FPS با دسته 360 خوب قابل بازی کردن نباشند. اینه که می خواستم نظرتون رو بدونم:
لطفا فقط بچه هایی که هم با PC و هم با 360 گیم های FPS رو بازی کرده اند و می تونند این دو رو با هم مقایسه کنند نظر بدن. در ضمن یه کمی هم تعریف کنید این بازی ها رو چه جوری با دسته میشه بازی کرد چون این بازی ها آخر سه بعدی هستند و بازی کردنشون با دسته کنسول یه کم برای من عجیب و نامفهومه.
89.gif

نظرتون رو بگید که دور هم باشیم.
mocantina.gif

فن بوی بازی هم در نیارید!
با تشکر.

سلام
هیچ شکی نیست که برای بازی های fps بهترین وسیله موس و کیبورد هست و اون سرعتی که با موس و کیبورد داری با دسته امکان ناپذیره...
ولی بعد از موس و کیبورد بنظرم بهترین وسیله کنترلر 360 هست چون طراحی دسته عالیه و جای انالوگ ها روی دسته 360 خیلی دقیق هست, برای همین موقع بازی کاملا راحت و روان هست
البته اولین بار که fps رو با دسته کنسول بازی کنی گیج میشی و هی چپ و راست .... میشی ولی بعد از یکی دوبار بازی کردن عادت میکنی;)

اولا تاپيک رو در جاي اشتباه زديد .. چون پي سي کنسول نيست.
ثانيا در مورد اين قضيه بارها بحث شده و هميشه به آشوب رسيده.
ثالثا چيزي که عيان است چه حاجت به بيان است...مخصوصا سر FPS...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or