به نظرتون برنده این نسل کدام کنسول خواهد بود.

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظرتون کدام کنسول برنده این نسل خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    27
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

u.s.a

کاربر سایت
به نظر شما کدام یک از کنسولها برنده این نسل خواهند بود.
به نظر من ps3

با اینکه شدیدا به ps3 علاقه دارم ولی فکر کنم چون معیار برنده و بازنده بودن فروش بیشتره پس wii برنده خواهد بود .

برنده چی..!؟ برنده کیفیت برنده درآمد برنده کلی یا...؟

اگر بحث کیفیت باشه XBOX 360 ترکوند این نسل رو اگر هم بحث در آمد باشه که این بار سونی با بیشترین سود ممکن نسبت به خرجی که کرد مکان اول رو داره

برنده ي اين نسل از لحاظ فروش كه 100% wii و Nintendo هستن ديگه شكي توش نيست

اگر بحث کیفیت باشه XBOX 360 ترکوند این نسل رو اگر هم بحث در آمد باشه که این بار سونی با بیشترین سود ممکن نسبت به خرجی که کرد مکان اول رو داره
360 کجا ترکونده؟!سونی هر چی از سال 2000 به بعد از این صنعت سود کرده توی این مدت ضرر داده!!

360 کجا ترکونده؟!سونی هر چی از سال 2000 به بعد از این صنعت سود کرده توی این مدت ضرر داده!!

قربونت برم عزیزم.:biggrin1:ایشون مسخره کرده:biggrin1:خدائیش هم راست گفته دیگه:biggrin1:

بین PS3 و 360 (True New Generation Console Gaming) به نظر من دیگه برنده یا بازنده ای وجود نداره چون هرد تقریبا 5 سال از عمرشون گذشته و به طور معمولی دارند می فروشند اما این Wii با این که از لحاظ فنی به جز اون دسته ها هیچ چیز جالبی نداشت ولی تونست بترکونه و برنده واقعی از لحاظ فروش باشه

از اون تاپیک هاست که باعث شادی میشه، مطمئنم...

والا کنسول رو نمیشه درست گفت، ولی به نظرم برنده ی بی چون و چرای این نسل مایکروسافت خواهد بود...

به نظر من فعلا که سونی و مایکروسافت با این همه قدرت سخت افزاری در قبال Wii و فروش فوق العادش حرف زیادی برای گفتن ندارند !

دلیل اصلیه فروش Wii بی شک ابتکار نینتندو در ساخت دسته ی بسیار جالب Wii هست که نوعی تفاوت در کنسول خودش به وجود آورده.

اما دوستان این پایان کار نیست ! باید انتظار کشید و منتظر ورود Microsoft Natal و Sony PS Move بود و دید که پس از ارائه ی این تقلید بزرگ از نینتندو توسط این دو کمپانی چه پیش خواهد آمد.

والا کنسول رو نمیشه درست گفت، ولی به نظرم برنده ی بی چون و چرای این نسل مایکروسافت خواهد بود...

چه جالب :)

والا نینتندو فعلا دست نیافتنیه ولی بین سونی و مایکرو 100% سونی چون روز به روز اختلاف فروششون کم تر میشه.

100 درصد ps3 برنده این نسل هست ps3 slim مایکرو سافت رو داغون کرد کنسولی با این همه امکانات 299 دلار واقعا فوق العاده هست لحظه ایی شک نکنین ps3 برنده این نسله البته الان هم در مقایسه با بازی ها برنده مطلق هست و در مقایسه امکانات باز هم برنده است و چند وقت دیگه از لحاظ فروش هم برنده خواهد بود واقعا ps3 slim کارش رو به نحو احسن انجام داد و اون هم فروش خیره کننده اش بود

از اون تاپیک هاست که باعث شادی میشه، مطمئنم...

اصل کار سابقست،اون ناتال هم کاری نمیکنه تو این مدت کم مطمئن باش اکثر فیلم هایی که ازش دادن فیک هست.اصلا سونی تنها توی کار های کامپیوتری کار نمیکنه،اگر هم به فرض محال مایکروسافت با کلی رشوه پیروز شد بهت قول میدم سونی ککشم نمیگزه چون نسل بعد غولی در راهه:)
تازه سونی 2 تا کنسول داره نه یکی:laughing:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or