به مناسبت 2 سالگی عنوان God of War

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
FAVPNG-god-of-war-kratos-atreus-playstation-0-DdrnRi0q-min.png
2 سال پیش در چنین روزی، شما طرفداران بازی گاد آو وار در سفری حماسی با کریتوس و پسرش آترئوس همراه شدید، از آن زمان همه ما در استودیوی سانتامونیکا به همان اندازه روز نخست، از شوق، خلاقیت و حمایت شما حیرت زده می شویم. "نقل شده از استودیو در ساعات اخیر"

در تجلیل از این بازی و به افتخار استودیوی سانتامونیکا این روز بزرگ را در کنار خانواده بزرگ پلی استیشن با درج مقاله ای کوچک از یونیورس بزرگ بازی جشن می گیریم.
god-of-war-2018-logo-png-12.png
این بازی هشتمین قسمت در مجموعه بازی‌های خدای جنگ به‌شمار می‌رود و دنباله‌ای بر گاد آو وار ۳ محسوب می‌شود. بازی به عنوان یک قسمت بازسازی شده و دارای تغییرات بنیادی از سری GOW، این بار به جای آنکه داستان همانند تمامی قسمت‌ها بر اساس اساطیر یونانی دنبال شود، در اساطیر اسکاندیناوی روایت می‌شود.
شخصیت اصلی بازی کماکان کریتوس است که دیگر پا به سن گذاشته و اکنون صاحب پسر شده‌است. کریتوس نقش مربی و محافظ پسرش را ایفا می‌کند و طی روند بازی، پسرش به او در مبارزات، اکتشافات و حل معماها کمک می‌کند. سلاح اصلی کریتوس در این قسمت یک تبرزین جادویی است.
بازی دارای نمرات بسیار بالایی است و با استقبال بسیار خوب منتقدین و طرفداران بی شمار آن مواجه شد. بازی دارای 42 نمره کامل 10/10 است و امتیاز کلی ۹۴ از ۱۰۰ را در وب سایت متاکریتیک به خود اختصاص داد. این بازی بدون شک یکی از بهترین بازی‌های نسل هشتم است.
81969-knight-god-weapon-ii-of-cold-iii-min.png
روند بازی در گاد آو وار بسیار متفاوت و تا اندازه زیادی از نسخه‌های پیشین فاصله گرفته‌است، به گونه‌ای که از ابتدا بازسازی شده‌است. به عنوان مثال کریتوس ظاهری متفاوت و مسن تر از قبل دارد، از نظر رفتاری شخصیت جسور و خشنی که داشت تا حدودی فاصله گرفته و آرام تر به نظر می رسد. با وجود اندک شباهت های ظاهری که به نسخه های پیشین دارد اما شخصیتی عمیق و کاریزماتیک دارد، با داشتن پسری که به نظر میرسد باعث این تغییر رفتار و منطقی تر شدن کریتوس خصوصاً نسبت به هر چیزی که مقابل او قرار گیرد شده است. از ویژگی‌های جدید در این بازی می‌توان به دوربین آزاد با دید سوم شخص در بالای شانه اشاره کرد که خاصیت یک دوربین سینمایی ثابت سوم شخص را دارد و با نسخه‌های پیشین تفاوت دارد. از جنبه سینمایی، بازی به صورت پلان یا شات و بدون هیچ کاتی در دوربین ارائه شده‌است که دستاورد بزرگی در این زمینه است (نما، پلان یا شات از نظر فنی عبارت است از تصویر یا تصاویری که در یک زمان ممتد کار دوربین، یعنی از زمان به کار افتادن دوربین تا متوقف شدن آن روی نوار فیلم ثبت می شود) دشمنان بازی ریشه در اساطیر اسکاندیناوی دارند و شامل ترول‌ها، اوگر، دروگرها و همچنین مخلوقات از گور برخاسته‌ای که توسط جادوی سِیدر منحرف شده‌اند می‌باشد.
1560601918-yggdrasil-decal-sticker-min.png

اتفاقات این بازی قبل از زمان وایکینگ‌ها رخ می‌دهد. شش قلمرو از ۹ جهان اساطیر اسکاندیناوی قابل دسترس است. بیشتر زمان بازی در سرزمین میدگارد می‌گذرد، جایی که انسان‌ها زندگی می‌کنند و همان قلمرویی است که دنیای یونان وجود داشته، دیگر قلمروها عبارتند از Álfheimr: قلمرو اِلف‌های نور و تاریکی، Helheimr: قلمرو مردگان، Jötunheimr: سرزمین غول‌ها. قلمروهای دیگر که به صورت اختیاری می‌توان وارد آن‌ها شد عبارتند از Niflheimr: قلمرو مه و Múspellsheimr: قلمرو آتش. دسترسی به سه قلمرو دیگر Ásgarðr: قلمرو خدایان قبل از مسیحیت، Vanaheimr: قلمرو ایزدان ونیر و Svartálfar: قلمرو دورف‌ها توسط اودین حاکم ازگارد (Ásgarðr)، در میان تمام قلمروها درخت افسانه‌ای Yggdrasilوجود دارد که قلمروها را به هم متصل می‌کند. با اینکه هر قلمرو جهانی متفاوت است اما همه آن‌ها به طور همزمان در یک مکان وجود دارند. سفر بین قلمروها از طریق Bifröst و یکی از ریشه‌های ایگدراسیل (Yggdrasil) صورت می‌گیرد. بیفروست را تیر ،یک خدای جنگ صلح دوست ساخت و به قلمروهای دیگر سفر کرد و افسانه‌های آن‌ها را آموخت. اودین، تیر را کشت! چراکه باور داشت تیر در همدستی با غول‌ها می‌خواهد او را از مقامش کنار بزند.
tumblr-bcbd32d24c4871723e55967c02ebd225-860cb020-1280-min.png
قهرمان‌های اصلی بازی کریتوس (با صداپیشه خارق العاده آن کریستوفر جاج) و پسر! (سانی سالجیک) هستند. کریتوس فرزند زئوس، یک مبارز از اسپارتا است که به خدای جنگ یونان تبدیل شد. پس از این که به میدگارد (سرزمین انسان‌ها) آمد، با همسر دومش که اکنون مرده است (لافی Laufey) آشنا شد، که البته او را فای (Faye) صدا می‌کرد. او و فای فرزندی به نام آترئوس دارند که نه از گذشتهٔ کریتوس خبر داشت و نه می‌دانست خدا است. با این حال این توانایی را دارد که افکار دیگران را بخواند. آنتاگونیست اصلی بازی بالدر (صداپیشه جرمی دیویس) برادر ثور است. فرزندان ثور، مودی (Modi) و مگنی (Magni) (نولان نورث و تروی بیکر) به بالدر کمک می‌کنند. پدر بالدر، اودین و مادرش خدای ونیر، فریا (صدا پیشه دانیل بیسوتی) است. اودین، فریا را به میدگارد تبعید کرد، فریا در آن جا به جادوگر جنگل معروف شد. او برای محافظت از پسرش بالدر، او را جاودانه کرد که باعث شد نه درد و نه خوشحالی را احساس کند، همین به تنفر بالدر از فریا انجامید. شخصیت‌های دیگری هم وجود دارند شامل: میمیر (صداپیشه آلستر دانکن) که ادعا می‌کند باهوش‌ترین انسان زندهٔ جهان است. بروک (Brok) و سیندری (Sindri) (صدا پیشه راجر کری هد و آدام جی. هرینگتون) دو برادر دورف که در نقاط مختلفی از جهان حضور دارند و برای کریتوس و آترئوس سلاح‌های جدید می‌سازند. این دو برادر بودند که تبر لویاتان کریتوس را ساختند و آن را به فای دادند. همچنین روح بانوی آتنا درون بازی در دو صحنه وجود دارد و کریتوس را هیولا و تغیر ناپذیر توصیف می کند و به او می گوید که طبیعت تو عوض شدنی نیست.از دیگر شخصیت هایی ک در قسمت های قبلی حضور داشتند و در این نسخه وجود دارند، زئوس خدای خدایان و خدای رعد می باشد که در جهان مردگان کریتوس با او دیدار میکند.
Daco-195020-1-min.png
کریتوس از یک تبرزین جادویی به نام لویاتان استفاده می‌کند که قادر است با عناصر و جادوهای مختلف ترکیب شده و به سمت دشمنان پرتاب شود. به‌طور مثال تبر می‌تواند با عنصر یخ ترکیب شود و کریتوس قادر است آن را به طرف دشمنان پرتاب کند و به شکلی جادویی آن را به سوی دستش بازگرداند، همچنین کریتوس می‌تواند تبر خود را شارژ کرده و با انفجاری از انرژی به دشمنان اطرافش آسیب بزند. در بازی، تبر دارای حملات سبک و سنگین است؛ حملات سنگین به کریتوس اجازه می‌دهد تا دشمنانش را به هوا پرتاب کند. دشمنان بزرگتر مانند اُوگر دارای نقاط حساسی هستند که با برخورد تبر، گیج می‌شوند. با پرتاب تبر به سمت برخی از وسایل اطراف، آن‌ها منفجر می‌شوند و به دشمنان نزدیک محل انفجار آسیب وارد می‌شود. تبر لویاتان را می‌توان با اضافه کردن سنگ Runic ارتقا داد. یک سنگ برای حملات سنگین و دیگری برای حملات سبک. این ویژگی به بازیکنان امکان می‌دهد تا سبک بازی مورد علاقهٔ خودشان را ایجاد کنند. سلاح دیگری که کریتوس از آن استفاده می‌کند سپر است. زمانی که کریتوس از آن استفاده نمی‌کند، سپر را روی ساعد چپش به عنوان زره قرار می‌دهد. هنگام مبارزه از سپر می‌توان هم برای حمله و هم برای دفاع استفاده کرد.
luck-of-the-ages-min.png
بازی دارای جهانی نیمه باز بوده و بازیکن می تواند به محیط های قبلی سر بزند و راز های مخفی را کشف کند و با باس فایت های اختیاری مبارزه کند. در بعضی قسمت‌ها مانند بازی‌های نقش‌آفرینی عمل می‌کند، برای مثال قابلیت ارتقاء دانش تیراندازی یا ریج زدن. نوار ریج مانند بازی‌های قبلی این مجموعه در حین مبارزه پر می‌شود و کریتوس با استفاده از آن می‌تواند با دستان خالی مبارزه کرده و آسیب زیادی به دشمنانش وارد کند. همچنین منابعی وجود دارد که بازیکن می‌تواند آن‌ها را پیدا کند. این منابع به بازیکن اجازه می‌دهد تا زره جدیدی بسازد یا زره فعلی خود را ارتقاء بخشد. در طول بازی، بازیکن صندوق‌هایی پیدا می‌کند که در آن اشیایی به نام هک‌سیلور (hacksilver) است. هک سیلورها نقشی اساسی در ساختن ابزار و وسایل جدید دارند. ساختن ابزار به تجربه نیز (XP) نیاز دارد.
GodOfWarAtreus-min.png
با این‌که بازیکن همیشه کنترل کریتوس را در اختیار دارد اما گاهی اوقات می‌تواند آترئوس، پسر کریتوس را نیز کنترل کند. در این زمان، یک دکمه به آترئوس اختصاص داده می‌شود و بازیکن می‌تواند با فشردن آن دکمه، باعث شود تا پسر! کار خاصی انجام دهد. برای مثال اگر بازیکن به کمک نیاز داشته باشد، می‌تواند به آترئوس دستور دهد تا به دشمن شلیک کند یا اینکه روی سر دشمن بپرد و او را برای لحظاتی گیج کند. تیرهای آترئوس در ابتدا تاثیر کمی روی خط سلامتی دشمن دارد اما در ادامه ی روند بازی و با ارتقاع کمان آترئوس، میتوان آسیب ضربات را افزایش داد. زمانی که بازیکن با تعداد زیادی از دشمنان روبه‌رو می‌شود، آترئوس به صورت مستقل باعث حواس پرتی دشمنان ضعیف‌تر می‌شود تا بازیکن با دشمنان قوی‌تر بجنگد. اگر تعداد زیادی از دشمنان با آترئوس درگیر شوند، او روی زمین می‌افتد و دیگر تا آخر مبارزه درگیر نمی‌شود. آترئوس نیز مانند کریتوس در طول بازی سلاح و زره جدید از جمله تیرهایی با توانایی رعد و برق به دست می‌آورد.
God-of-war-2018-santa-monica-team-gdc-2019-min.jpg

آخرین ویرایش:
لامصب این روزها چه سریع میگذره!!:D
با توجه به اینکه واسه ادامه ی سه گانه دیگه نیاز به شخم زدن بیس و غیره نیست و میشه گفت همه چیز فراهمه، امیدوارم این سری دیگه با کلی باس فایت خفن روبه رو شیم!
من یکی به زیر 10 تا قانع نمیشم :p
بی شک رو کنسول جدید کوری بَرگی واسمون نمیزاره، قشنگ همش میریزه:دی
و یه دستی هم رو اسکیل ها بکشن، الخصوص واسه عزیزِ دلِ برادر، جناب BOC >:)
پ.ن:اینو گیفِ روهنوز تو گوشیم دارم، آدم میبینه دلتنگ بازی میشه ?

138085

مشکل من با این نسخه اش این بود که باید زاویه دوربین عقب تر میرفت و پرش هم به مبارزات اضافه میکردن ، در باقی موارد عالی بود
+ تنوع دشمن های بیشتر , باس فایت های بیشتر , اون قابلیت Grab رو هم اضافه کنن :دی Perfect GOW

• Like
Reactions: Darkside Fury
مشکل من با این نسخه اش این بود که باید زاویه دوربین عقب تر میرفت و پرش هم به مبارزات اضافه میکردن ، در باقی موارد عالی بود

قبل از انتشار من هم دقیقا همینطور فکر میکردم ، مخالف دوربین بازی و نداشتن پرش و ... بودم . ولی بعدش کاملا نظرم عوض شد و فکر میکنم یکی از اصلی ترین دلایل موفقیتش همین تغییرات بود و تفاوت محسوسی که با GOW های قبلی و بازیهای هم سبک داشت .

گفتنی هارو که همه تو این 2 سال اخیر و بعد از عرضه بازی گفتن، ولی سانی سالجیک و اون بنده خداهایی که روی AI آتریوس کار کردن جزو آندرریت ترین آدمایی هستن که توی این پروژه دخیل بودن. :D من یکی که حسابی از خفن بودن این کارکتر سورپرایز شدم، با اینکه قبل از اومدن بازی مثل خیلیای دیگه کلی پیش خودم پیش داوری میکردم و دید بدی بهش داشتم... نکته ای که برام جالب بود هم اینه که بازیگر آتریوس حدود یه سال زودتر از بازیگر کریتوس استخدام شده بوده و درواقع ایشون با این سن برای تیم تعیین تکلیف میکردن که با کدوم بازیگر برای نقش کریتوس هماهنگ ترن! :D
IMG_20190421_140121.jpg

فقط اون روزی که قرار بود امبارگو بازی برداشته بشه
صحنه برخورد بارلوگ با متای بازی
همه اون شک و تردیدهای خودش و از خودش بیشتر ما
چقد ملت لانچ پارتی گرفتن :D
صحنه برخورد با آتنا و BoC
یادش بخیر زود گذشت

اتفاقا همین دو روز پیش برای بار دوم تمومش کردم... وقتی تموم شد تنها جمله ای که تمام وجودم فریاد می‌زد ، بیشتر میخوام... بیشتر وبیشتر میخوام با این دو تا به جاهای عجیب غریب برم و کومبو های من در آوردی بزنم...

برای نسخه بعدی انتظار یه بازی اوپن ورلد تمام و کمال رو دارم... و امیدوارم معضل npc رو حل کنن... این متروکه بودن بازی حس خفه کننده ای به ادم میداد.. بقیش همین چیزای دست نخورده نسخه اول باشه برام مهم نیست، چون از هر منظری بازی پرفکت بود

توییتر PS و ND و game awards و سایت های معتبر همه سالگرد 2 سالگی رو پوشش دادن :D ابهت بازیه دیگه
اینم دیشب دیدم یکی درست کرده خیلی جالبه گفتم اینجا بذارم (اگر GOW 2 ریمیک بشه) , البته چهره کریتوس غریبه برام :D

View attachment 138086View attachment 138087View attachment 138088View attachment 138090View attachment 138096
View attachment 138092View attachment 138091View attachment 138093View attachment 138094View attachment 138095
View attachment 138097View attachment 138098View attachment 138099View attachment 138100View attachment 138101
من شدیدا این حس رو دارم که پروژه ی بعدی BluePoint که خیلی هم واسش هایپ کردن، ریمیک GoW 1 یا 2 هست. :D

دو سال پیش که نسخه 2018 رو بازی کردم ، عاشقش شدم و به بهترین بازی نسل برام تبدیل شد اما جالب ترین نکته بازی از نظر من این بود که کریتوس به اولین کاراکتر دنیای گیم تبدیل شد که مثل مخاطباش بزرگ شده و سنش بالاتر رفته و به قولی از اشتباهاتش درس گرفته.
امیدوارم God of war بعدی هم بهترین بازی نسل نهم بشه :D

من شدیدا این حس رو دارم که پروژه ی بعدی BluePoint که خیلی هم واسش هایپ کردن، ریمیک GoW 1 یا 2 هست. :D

خدا از دهنت بشنونه نریمان؛ :D من که یکی دیوانه GoW 2 ام و امیدوارم یه زمانی ریمیکشو ببینم!:(:((:x8->:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or