به لیگ ایران برای فیفا 15 رای دهید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

viper j

کاربر سایت
همانطور که میدونید هرساله فیفا خارج از لیگ های برتر دنیا یک لیگ از کشورهای مختلف میزاره که با رای دهی کاربران مشخص میشه
خوشبختانه امسال شانس ایران زیاده و فقط یک رقیب جدی به نام لیگ ترکیه داره
اگر دوست دارید در فیفا 15 با تیم محبوب ایرانی خود بازی کنید به لیگ ایران رای دهید
Vote for FIFA 15 Leagues | FIFPlay

یادش بخیر ی مدت چقدر به این نظرسنجی ها اهمیت میدادن بچه ها و برای 13-14 یادمه ربات صلیبی پاره کردن تا ایران اول باشه تو رقابت با عربستان اخر معلوم شد همش کشکه و امسالم که سهل سال های اتی هم شانسی نداره باشه به هزاران دلیل ..

مطمئن باشید لیگی رو اضافه میکنند که براشون صرف مالی داشته باشه ، نه ایران که هیچ بازار رسمی نداره . در ضمن این نظر سنجی هر سال هست ، تقریبا میشه گفت هر سال هم ایران برنده میشه ولی هیچ تاثیری نداره چون تا اونجایی که من میدونم این سایت اصلا ربطی به EA SPORTS نداره .

این نظرسنجی 3 ساله داره برگزار میشه و EA هیچ توجهی بهش نداره.الکی هم رای ندید

اصلا صرف مالی به کنار !
میخوام برم راه آهن و بردارم یا گسترش فولاد یا صبای قم :| چه جذابیتی میتونه انجام این بازی برای من داشته باشه :دی ؟

ترکیه 2 3 تا تیم شاخ مثل گالاتاسرای و فنر باغچه داره ! ولی ایران جز مس و آلمینیوم و روی چی داره با اون شاهکارهای آبی و قرمز تو آسیا .

این نظرسنجی از زمان قاجار (!) هست واسه هر فیفا :دی ولی به اندازه ی یه کابل USB ( :دی ) هم ارزش نداشته !:|

منم رای دادم ولی فکر میکنم تو FIFA 2030 بلاخره بتونیم لیگ ایرانو ببینیم :d

این نظر سنجی هارو برگزار میکنن به منو شما بخندن...اینا میخاستن اضافه کنن دیگه به نظرسنجی نیاز نبود..اینهمه پارسال رای دادیم آخرش عربستان پول ریخت تو حساب EA لیگ عربستانو ساختن... :|

تیم ملی ایران رو تو ورد کاپ دیدید؟ اگه یروز هم لیگی درست شه از اون بدتره

بعد از نمایش خوب ایران تو جام جهانی و رتبه اول ایران تو اسیا قاعدتا باید لیگ ایران رو بزارن ولی بقول دوستان سیستم استکبار این کار رو نمیکنه!!!:d:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or