به زودی محدودیت در ارائه‌ی پهنای باند 128 کیلوبیت برای همه متقاضیان برداشته می‌شود.

™MASOUD2

کاربر سایت

وایمکس نیوز- مدیر عامل شرکت مخابرات ایران درنشست خبری امروز خوداعلام کرد: رگولاتوری درصدد برداشتن محدودیت پهنای باند بیش از 128 کیلوبیت برثانیه برای همه متقاضیان است و آن را تلویحا اعلام کرده است .
پوررنجبر در ارتباط با ارایه خدمات اینترنت از سوی مخابرات خاطرنشان کرد: تعدادمتقاضیان ADSL رشد بالایی داشته و در سال 92 ما تلاش داریم که مشتریان را درارائه این سرویس معطل نکنیم.
پوررنجبر در زمینه همکاری با شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنتی گفت : هر شرکتی هر نوع خدماتی را درخواست کند با انعقاد قرار‌داد و براساس ضوابط ارائه خواهیم کرد و هیچ محدودیتی ایجاد نکرده‌ایم تا موجب انحصار برای شرکت خاصی شود.
وی درزمینه همکاری با اپراتور چهارم برای ایجاد شبکه دسترسی فیبرنوری گفت : برای هرگونه همکاری و ارایه امکانات موجود شرکت مخابرات آماده همکاری هستیم.​

ذر زده . پس مجلس این وسط اشغالیه ؟! :d 4 سال پیش میخواستن اینمکار رو کنن که مجلس جلوشونوگرفت . یه سری کودن تو مجلس نشسته بودن و میگفتن خیلی خوبه 128 !!! سرعت 128 عالیه ونیازی به افزایشش نمیبینیم ! بعد 20:30 رفت یه گزارش تهیه کرد از تو مجلس و به نماینده گفت شما اینجا به اینترنت دسترسی دارید ؟! آشغالا همشون میپیچوندن .

اصلا پهنای باند 128کیلوبیت به چه دردی میخوره که میخان محدودیتش رو بردارن:-/ ماکه 512 هستیم مشکل داریم میخایم به 2 مگ ارتقابدیم .

آخرین ویرایش:

وایمکس نیوز- مدیر عامل شرکت مخابرات ایران درنشست خبری امروز خوداعلام کرد: رگولاتوری درصدد برداشتن محدودیت پهنای باند بیش از 128 کیلوبیت برثانیه برای همه متقاضیان است و آن را تلویحا اعلام کرده است .
پوررنجبر در ارتباط با ارایه خدمات اینترنت از سوی مخابرات خاطرنشان کرد: تعدادمتقاضیان ADSL رشد بالایی داشته و در سال 92 ما تلاش داریم که مشتریان را درارائه این سرویس معطل نکنیم.
پوررنجبر در زمینه همکاری با شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنتی گفت : هر شرکتی هر نوع خدماتی را درخواست کند با انعقاد قرار‌داد و براساس ضوابط ارائه خواهیم کرد و هیچ محدودیتی ایجاد نکرده‌ایم تا موجب انحصار برای شرکت خاصی شود.
وی درزمینه همکاری با اپراتور چهارم برای ایجاد شبکه دسترسی فیبرنوری گفت : برای هرگونه همکاری و ارایه امکانات موجود شرکت مخابرات آماده همکاری هستیم.​
پارسال قرار بود از این .وه خری ها کنن چی شد؟قرار بود دیگه حجمی ممنوع شه.
ملت خر گیر اوردن دارن سواری میگیرن:excited:

یه سوالی داشتم من از ایشون ... تا حالا یک مودم رو کانفیج کرده خودش ؟نه وژدانا اصلا میدونی پینگ چیه ؟
اینا هنوز نمیدونن 1000 KB میشه 1MB :|
افراد با سواد متخصص شدن راننده تاکسی چند تا !@%^ شدن مسئول وضعمون همینه ...

خدا وکیلی نت 256مخابرات گرفتم تا حالا بالای 100 نرفته نمی دونم خودشون انقدر بی سوادن یا ما
خاک تو سرشون
عزیز دلم اون 256 کیلو بیت ه ن کیلو بایت ! تازه دارن بهت حال میدن ! الان قانونیش باید یه چیزی حدود 20-30 کیلو بایت باشه .
1 مگابیت = 128 کیلو بایت

الان نزدیک به چیزه جو گیر شدن ! هیچ چیزی هم نمیشه . بعد 128 چه تحفه ای هست نا محدود شه ؟؟؟؟؟ اینجا بهتر نمیشه بد تر میشه . ولکام تو ایران ! . همون محدود بهتر حد اقل سرعت داره :| بعد بشه سرعت 10 که من میرم خودم رو اتیش میزنم !

بله...ما هم اینقدر پول داریم که ماهی 20 تومن بریزیم برای اینترنت 512 کیلو بیت لعنتیشون که نه سرعت دانلود درستی داشته باشه (60 کیلو بایت حدودا:|) و نه پینگ به درد بخور.بعد قیمت اینترنت ایران رو آدم باتوجه به سرعت و درآمد کشور های دیگه مقایسه میکنه خندش میگیره.برید جمع کنید با اون خدمات لعنتیتون:-&

یه سوالی داشتم من از ایشون ... تا حالا یک مودم رو کانفیج کرده خودش ؟نه وژدانا اصلا میدونی پینگ چیه ؟
اینا هنوز نمیدونن 1000 KB میشه 1MB :|
افراد با سواد متخصص شدن راننده تاکسی چند تا !@%^ شدن مسئول وضعمون همینه ...
1000 کیلو بایت نمیشه یه مگابایت 1024 کیلو بایت میشه

برای اینترنت 512 کیلو بیت لعنتیشون که نه سرعت دانلود درستی داشته باشه (60 کیلو بایت حدودا:|
خوب همین حدودا باید باشه.
8 کیلوبیت=1 کیلوبایت
512 کیلوبیت= 64 کیلوبایت
سادست. نه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or