به زودی اطلاعات جدیدی از Persona 5 منتشر می شود

Phantom Thief

کاربر سایت
persona_1412121.jpg
در نمایشگاه Jump Festa ما شاهد هیچ گونه اطلاعات جدیدی از Persona 5 نبودیم.ولی این طور که به نظر می رسد نیازی نیست که برای اطلاعات جدید این بازی بیشتر در انتظار بمانیم.Katsura Hashino(کاگردان و تهیه کننده سری Persona) در مصاحبه ای با جدید ترین شماره مجله Dengeki PlayStation در پیغام کوچکی به طرفداران گفته است
بعد از حضور سال جدید،اطلاعات بیشتر در زمان مناسبی از این بازی منتشر می کنیم
در حالی که وی مشخص نکرد که در چه زمانی اطلاعات بیشتری از Persona 5 منتشر می شود،او "زمان مناسبی" در این مصاحبه ذکر کرد.به همین دلیل احتمال می رود که اطلاعات حدیدی از Persona 5 در کنسرت Persona Super Live 2015(که مدتی بعد از سال جدید برگزار می شود) منتشر می شود.
همچنین قبلا گرازش شده که،ATLUS وبسایت رسمی Persona Super Live 2015 را با پس زمینه ای اپدیت کرد که در وسط این پس زمینه شخصیت اصلی Persona 5 دیده می شود.
Via Siliconera

آخرین ویرایش:
من تا 1 ماه پیش اصلا Persona بازی نمیکردم . یعنی اصلا بازی نکرده بودم و اصلا به اخباری که در مورد این سری بود و اینکه چطور بازی ای هست اهمیت نمیدادم . یک دستگاه PSvita داشتم که بعد از 1 سال کلا 2 ساعت باهاش بازی کرده بودم . یک بار داخل متا کریتیک گشتم دنبال بازی های شاخ این دستگاه و چشمم به Persona 4 Golden افتاد . البته از قبل باید بگم که عاشق Final Fantasy X بودم و سایر نسخه های این بازی رو دوست نداشتم . کلا با JRPG کلاسیک خیلی صفا میکنم . دنیال این بازی بودم تا اینکه نزدیک به 2 ماه پیش این بازی رو از یکی از بچه ها داخل بازار سنتر خریدم . 1 ماه هم بازی همینطوری داخل قفسه بود تا اینکه گفتم بزار تستش کنیم و اینگونه بود که به دام افتادم :)
آقا یعنی کنسول Psvita من به واسطه ی این بازی مستهلک شده :d
نمیدونم چرا ولی در اولین زمان خالی که پیدا کنم می رم سراغ Persona به هر نحوی :-s
دنبال انیمه هاش رفتم . داخل یک سری انجمن های این بازی عضو شدم و ... به قول یکی از دوستان به ویروس Persona زدگی دچار شدم .
این تاپیک رو دیدم و آمدم بگم
سلام بچه ها من هستم یک گیمر ، یک Persona زده :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or