به راستي كدام يك از اينها بهتر است؟؟(با دليل)

half_life2.5

کاربر سایت
سلام.نگيد تكراريه.چون من ديگه شايد نيام تو سايت.خوب.من ميخوام كارتمو بفرومشم و يكي از اينا رو بخرم:
1-x1900xt
2-x180xt
3-7900gt
4-7800gt
با دليل بگيد كداميك بهتر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قيمت رو حتما بگيد.بگيد براي بازي كداميك بهتر است.با تشكر.

به تزتيب بهتر بودن صبقه بندي ميكنم:
1-x1900xt
2-1800xt-7900gt
3-7800gt
ايكس 1900 براي سريه هاي اند ساخته شده و قيمتش با بورد ايسوس 570 تومنه كه به نظره من از 7900 جي تي ايكس هم انتخابه بهتريه(اگه دليلم بخواي دارم برات)
ايكس 1800 ايكس تي و 7900 جيتي نسبتا با هم مساويند تو بعضي اين بهتر تو بعضي اون يكي ولي نظره من رو 1800 است.7900 جي تي از 330-390 تومنه.من 1800 رو اصلا تو ايران نديدم اگرم باشه گرون ميدنش.
7800 جي تي براي سري مين استريم نسله 7800 است و با 7900 خيلي تفاوت داره.درسته كه هم قيمتن ولي 7900 به دليل استفاده از تكنولوزي 90 نانو ارزون تر شده.
من 1900 رو به شدت توضيه ميكنم.البته اگر يه 7900 جي تي بگيري با يه سي پي يو اتلون ايكس تو 3800 به قيمت 310 تومن سيستمت براي اينده بهتر ميشه.

بابا دمت گرم.من سي پي يو3000 64 بيت اي ام دي دارم.با 1 گيگ رم.گرافيك7900جيتي رو هم ميگيرم.حالا براي نسل بعد خوبه؟؟؟؟؟؟
7900 جيتي از 7800 جي تي ايكس بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از 6800 الترا چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي ابلويون رو با چه درجه اي گرافيكي ميتونم با 7900 حيتي بازي كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ايا وقتي من 6800 الترا خودمو كه 470000تومن خريدم خوبه اونو بفروشم و اينو بخرم؟؟؟؟؟؟
نمودار قدرت و مقايسه هم بذاريد.

تو كه كارتت فعلا نسبتا خوبه.براي نسله بعد تا اخره 2006 رو من تضمين ميكنم ولي بعده اون رو نميدونم.7900 جي تي از 78-- جي تي ايكس قويتره و 2-3 برابره 6800 اولترا هست.ابليويون رو ميتوني تو 1024*768 با تمام جزييات و در 1280*1024 با همه چي هاي جز گرس راحت بازي كني.در ضمن من ميدونستم سي پي يو تون 3000 اي ام دي هست براي همين گفتم عوضش كنيد.چون تك هسته اي هستو در اينده به بيش از 1 هسته احتياج است.دوسته عزيز شما برو پيه اون فروشنده كه 6800 رو به شما با اين قيمت فروخته(البته اگه دلت براي پولت ميسوزه)هر جور خودت دوست داري

امروز بازار رضا و پايتخت بودم.به جان مادرم خودش گفت:گرافيك 6800 الترا 256 ليدتك 460000تومن.اگرم باورتون نميشه بهتون ادرس بدم و بريد بپرسيد.نميدونم چرا شما اينجوري فكر مي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من ابليبيون رو با اين كارت با همون رزوليشن و انتي السينك و بدون اچ دي ار راحت و ررون اجرا كردم.
الان من به گيگابايت زنگ زدم و اين كارتو:http://www.lamerdsystem.com/nx68t256dh.html
كه اواژنگ براي اون مسابقه ماشين هال جايزه ميداد همين امشب رفتم پرسيدم گفت:390000تومن.ان كارت جي تي هستش.ولي مال من الترا.100% هم بالاي 400000تومن هست.چون 6 ماه پيش من اين 6800 الترا رو در يكي از مجله هاي بازي ديدم:560000تومن.حالا نميشه كه به خاطر 6 ماه 300000تومن بياد پايين.؟!!!يا عقل جور در مياد.به هر حال من ميدونم كارتو بهم ننداختن چون پسر داييم اينو برام اورده.ناراحت نشيدا.ولي يه چيزي:پس چطور من:ابليبيون-فير-كانديمند-گاست ريكون رو بدون كوچكترين مشكلي اوردم؟؟؟؟؟؟؟؟اگرم شما ميگوييد براي نسل بعد مناسب نيست و بعدا دايركت ايكس 10 مياد بايد بگم مطمئنم تا پايان سال 2008 براي عمر فوق العاده اي داره.الان هم يه پاور 750گرين گرفتم با يك خنك كننده ابي.اخرين درايور هم گرفتم.الان فوق العاده عمل ميكنه.ايسنو هم بدونيد:محصول تقلبي زياده.اينو من هرجا -از هر مغازه-از هر مهندسي پرسيدم گفتن بالاي 380000-400000تومن هست.ولي به هر حال.من اشتباه كردم تاپيكو زدم.تاپيكو قفل كنيد.خواهشا دعوا هم نكنيد.
تا حدودي خداحافظ بازي سنتر.

X 1800 XT از 7900GT میشه گفت کمی بهتره اما اختلاف بین این دو کارت نسبت به قیمتشون اونقدر نیست که شما بخاطر 20 فریم در ثانیه 200 تومان حدوداً بیشتر بدی! برای فهمیدن بهتر بودن و اختلاف بین دوکارت باید بری سایتهائی مثل tomshardware.com که بصورت تخصصی به آنالیز سخت افزار میپردازن و بنچمارکهاشون و چارتهای مقایسه بنچ مارکهای کارتهای مختلف رو روی بازیها و برنامه ها و سیستم های مختلف که با پرفورمنسهای متفاوت گرفته شده ببینی و خودت قضاوت کنی الان فکر میکنم X 1900 XT حدود 560 هزارتومان باشه و X 1900 XTX حدود 640 تومان. 7900GT هم 348 هم تومان و 7900GTX هم 595 تومان. بنچ مارکهائی که من دیدم در کل اختلاف بین 7900GTX و X 1900 XTX در حد 10 فریم در ثانیه است. اگر هم خیلی پایه ای که هفته نامه ارتباط این هفته اصلاً بنچ مارکهای بین این کارتهای جدید رو چاپ کرده. برو از دکه روزنامه فروشی بیگیر.

مگه شما نميگي كه كارتت همه ي بازي هارو عالي اجرا ميكنه پس چرا ميخواي پوله اضافه بدي و عوضش كني؟:confused:
اگه واسه نسله بعد ميخواي وايسا تا r600 بياد.
ما كه در مورده قيمت به شما دروغ نميگيم .6800 جي تي قيمتش 260 تومنه.اگه كارته شما اين قيمت باشه پس 7900 بايد 1 ميليون باشه نه؟
دوسته عزيز من به اين نتيجه رسيدم با شما بحث كردن بيهودست و شما حرفه كسي رو قبول نداري و همونجوري كه گفتن رو كارتت تعصب داري.من به تو يه قولي ميدم كه اگه بخواي كارتت رو بفروشي بيشتر از 280 نتوني.در ضمن كارته شما خط توليد ديگه نداره و به زحمت تو بازار پيدا ميشه.برو پيشه يك از همون مغازه دارا ببين ازت 400 بر ميدارن؟

مروز بازار رضا و پايتخت بودم.به جان مادرم خودش گفت:گرافيك 6800 الترا 256 ليدتك 460000تومن.اگرم باورتون نميشه بهتون ادرس بدم و بريد بپرسيد.نميدونم چرا شما اينجوري فكر مي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف شما قبول کسی نگفت شما اشتباه می گوید. ولی اون چه که مسلمه شما این کارتو کمی گرون خریدی و بعضی از مغازه دار ها هم هنوز به همان قیمت قدیم این کارتو می دهند مثل اینی که شما رفتی پرسیدی!
ناراحت نشيدا.ولي يه چيزي:پس چطور من:ابليبيون-فير-كانديمند-گاست ريكون رو بدون كوچكترين مشكلي اوردم؟؟؟؟؟؟؟؟اگرم شما ميگوييد براي نسل بعد مناسب نيست و بعدا دايركت ايكس 10 مياد بايد بگم مطمئنم تا پايان سال 2008 براي عمر فوق العاده اي داره.
از این حرفات مشخصه که اطلاعاتت درباره کارت گرافیک خیلی بالاس!
ببین عزیز من کسی نگفت کارت شما بده و یا اگه dx10 بیاد از رده خارج می شه اصلا اینطور نیست! اتفاقا 6800Ultra از کارت های بسیار خوبه Nvidia س. ما می گیم شما با این پولی که دادی می تونستی یه کارت سری 7 بگیری که از کارت شما قوی تره با اینکه قیمت یکسانی داره!
تاپيكو قفل كنيد.خواهشا دعوا هم نكنيد.
چرا قفل کنیم؟ تاپیک های سایت شخصی نیست که هر کی کارش تمام شد بعد قفلش کنیم. بعدشم من اینجا دعوایی ندیدم فقط نصیحت های دوستانس که بعضی ها گوش نمی کنن!
تا حدودي خداحافظ بازي سنتر.
ما اینجا وظیفه داریم به افرادی که به کمک احتیاج دارند و سوالی را می پرسند پاسخ دهیم و آنها را تا حد توان راهنمایی کنیم و خود از راهنمایی های دیگران استفاده کنیم! حالا اینکه طرف اون راهنمایی رو قبول کنه یا نکنه به خودش ربط پیدا می کنه!
کار شما چقدر زود با سایت تمام شد!:)
كه اواژنگ براي اون مسابقه ماشين هال جايزه ميداد همين امشب رفتم پرسيدم گفت:390000تومن.ان كارت جي تي هستش.
انگار قیمت کارت های من از اون چیزی که خودم فکر می کردم بیشتره:) محمد حسین جان کجایی که یه سود کله گنده کردی!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or