به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

resident-evil-6-debut-trailer_590x342-550x318.jpg

دیروز اولین تریلر از سری جدید بازی RE یعنی Resident Evil 6 منتشر شد. عنوانی که کاملا از اصل خود میتوان بگوییم دور شده است و به سوی یک بازی کاملا اکشن روی اورده است، دلیل این کار چه چیزی میتواند باشد؟ اگر شما نیز کنجکاو هستید بدانید چرا RE6 اکشن شده است!؟ به جوابهای اقای Dave Turner رئیس بازاریابی شرکت کپکام انگستان گوش فرا دهید. وی در مصاحبه که با MCV داشت اذعان کرد:

"ما فهمیدیم که سری بازیهای Resident Evil هر چه اکشن تر میشوند محبوبیت ان نیز مضاعف تر میشود، زیرا بازی Resident Evil 5 پرفروش ترین سری، در کل عناوین قبل بود. و همین امر باعث شد تا این بازی را به طور کامل به صورت اکشن در بیاوریم."

وی در اخر افزود:

"امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند."

طرف راست اومده گفته ما ميخوايم طرفداران كالاف رو جذب كنيم
ادم چي بگه :-l

آخه اکشن داریم تا اکشن ! شماره ی 4 اکشن بود , 5 هم همینطور ولی زمین تا آسمون فرقشون بود ...
طرف میگه 5 بیشتر فروخته ! نمیگه جمعیت گیمرا 2 برابر شده , تبلیغات 2 برابر شده , هزینه 2 برابر شده ...
البته توی تریلر بازی بهتر از 5 به نظر میومد ولی یه مشکل داشت . نصف اوقات RE نبود !

نمیدونم به کدوم امامزاده باید نوار بست تا بچه ها به باور بیان Survival Horror = Action.

"به خاطر یک مشت دلار، Resident Evil 6 اکشن ساخته شد"
اگه همون یه مشت دلار نبود RE ساخته نمی شد
تنها چیزی که این وسط اهمیت داره پوله

لعنت به COD . . .

امیدواریم که میلیونها طرفدار سری بازی COD از بخش انلاین و هر انچه ما در بازی Resident Evil اضافه نموده ایم لذت کافی را ببرند.
با همین جمله میشه به عمق فاجعه پی برد و فهمید که چه تفکری پشت این بازی وجود داره. جزو احمقانه ترین چیزهایی بود که تا به حال شنیدم آخه بگو کله گنجیشکی کال چه ربطی به اویل داره حداقل از بخش آنلاین یه بازی هم سبک یا سوم شخص نام ببر و از الگوی اون پیروی کن نه یه شوتر اول شخص که کوچکترین تشابهی با سری اویل نداره انصافا پیش خودش چی فکر کرده حتما مارو گوش دراز فرض کرده

آخرین ویرایش:
بچه هایی که الان CoD بازی میکنین، عیب نداره به این تاپیک اهمیت ندید. فاجعه ای درینجا رخ نداده آش کشک خالته نخوری پاته بخوری پاته.

چی شده این روزا هم ناشرا دوست دارن نسخه های جدید یک سری از ریشه هاش فاصله بگیره!!!!!!!!! چه میکند این پول !!!!!!!

الان کلا طرفدارای اصلی بازی رو با خاک یکسان کرد و مثل برخی ناشرای دیگه غیر مستقیم گفت به چشم IP جدید باید بهش نگاه کرد :دی

من یکی که از نمایشش خوشم اومد!

آخرین ویرایش:
من یکی نامردم اگه بازی رو اورجینال بگیرم.اصلا میخوام نسل این بازی دیگه منقرض بشه تا گند کاری بیشتر نشه .ای لعنت بر codامسال اینا که این صنعت رو به گند کشیدن {بخاطرپول همه دارن میرن تواین سبک بازیها}.

امیدوارم این دفعه فروش نکنن تا بفهمن همه چی اکشن نیست.

من به شخصه از هر پنج شماره بازی لذت بردم ولی به عقیده خودم بهترین شماره Resident Evil ، شمارهای 4 و 5 بوده به هر حال سه شماره اول بازی بیشتر سبک و سیاق گیمرهای شرقی هستش و دو شماره آخر هم برای جذب بیشتر گیمرهای غربی سبک بازی رو بیشتر اکشن تر شده درسته که طرفداران سه شماره اول بازی از روند حال حاضر بازی ناراضی هستند ولی یقینا کسانی هم هستند مثل خودم که طرفدار اینجور سبک ها هستند.

از همون اول هم (20 سال پیش) دلشون میخواست اینطوری اکشن خفن بسازن ولی اون موقع تکنولوژی ساخت یه همچین اکشنی نبود پس مجبور بود اکشن رو کمتر کنن . وگرنه به نظر من تریلر خیلی هم عالی بود .

آقا بخدا اون کارکنای کپکام ـم خانواده دارن، بعضیا مادر بزرگ ـو بابا بزرگم باهاشون زندگی میکنه!
بحران ـه اقتصادی ـه الان..
اونام باس غذا بزارن سره سفره، مثه ما نفت نمیخورن که :دی!
نمیتونن رو هوا سرمایه گذاری کنن، باید یه پولی در بیاد ازش.

آنچنان بفروشد که کف همگان ببرد:d
حالا چرا هی گیر دادید که بازی داره گند میزنه,شاید یکی خوشش بیاد یکیش خودم:d
در نظر داشته باشید فرزندانم که یک بازی ادامه دار هیچگاه در اوج نخواهد مانید:d

خیلی هم خوب شده.الان کدوم از ما میشینه RE رو که دوربینش یه جا ثابته و آخر بازی یادتون میوفته اول بازی یه کلید رو جا گذاشتین باید برگردین، رو بازی می کنه؟؟؟
تا دیروز که 25 صفحه تاپیک تاییدش رفته بود جلو همه حال میکردن، حالا یادشون اومده عنوان کلاسیکش رو دوست داشتن.

عجب....../:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or