O Optimus کاربر سایت Jan 3, 2014 #2 بنظرم با توجه به سبک و محتوای بازی همین اسم آنچارتد بهترین اسم ممکن هست.:d
taker-sos کاربر سایت Jan 3, 2014 #5 هر اسمی هم داشت این شاهکاره سونی و نایتی داگ باز هم خودش تو دل گیمرها یه جا برای خودش باز میکرد
Amir Wrench کاربر سایت Jan 3, 2014 #6 قشنگ یادم هست. سال 2007 که این بازی رو خریدم اول از اسمش خیلی خوشم اومد بعد از این که بازی کردم دیگه اصلا در افق محو شدم...
قشنگ یادم هست. سال 2007 که این بازی رو خریدم اول از اسمش خیلی خوشم اومد بعد از این که بازی کردم دیگه اصلا در افق محو شدم...
Behrooz کاربر سایت Jan 3, 2014 #7 البته مسئول این شرکت گفته بود که نامهای دیگری نیز برای این بازی در نظر گرفته بودند که در مصاحبه به آنها اشاره ای نکرد.Grave Robber? Crypt Invader? Undiscovered? Unmapped? یا شایدم The Adventures of Half-Tuck.کسی چه میدونه! بیشتر... Dude Raider هم قشنگه. :d
البته مسئول این شرکت گفته بود که نامهای دیگری نیز برای این بازی در نظر گرفته بودند که در مصاحبه به آنها اشاره ای نکرد.Grave Robber? Crypt Invader? Undiscovered? Unmapped? یا شایدم The Adventures of Half-Tuck.کسی چه میدونه! بیشتر... Dude Raider هم قشنگه. :d
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Jan 3, 2014 #9 The Adventures of Half-Tuck بیشتر... این هم بگی نگی به چشم میاد :d